![]() |
Quote:
Az én meglátásom szerint amíg a hódítót emberek, s nem botprogramok(nagyszerű helytartónk:P) fogják játszani, addig ez így is marad. |
hogyant akartam
jó leütni... még lehet menne is kapcsolatok nélkül. de mennyire idegesítőek azok a termelő orik akik csak felmásznak magasba és halott orikkal termelgetnek? meg a tartalékaik mellett...... |
Quote:
Azért, mert idegesítő, és nem akarod leverni onnan, szüntessük gyorsan meg őket? :-o Nem hiszem, hogy ez nyomós érv lenne. |
Egy óriás könyvtár 110 tekercset ír 20 körönként. 3000 könyvtár 330.000-ret. 30 nap alatt 11.880.000-ret, 60 nap alatt 23.760.000-ret, 90 nap alatt 35.640.000-ret.
És ez csak 90 nap. És aztán ezek az orik jobbik esetben megindulnak, rosszabbikban átutalják a cuccot, és folytatják a "tisztes" termelést... Viszont a jelek szerint ez így van jól. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
És Tuvalu se fog egykönnyen szabadulni a V-ből, beletelik pár körbe, amíg oda feljut, hogy első lehessen... |
Quote:
|
Nah mivel azt hiszem ez engem is érint:D lényeg h én Synkel ötleteit és játékát tiszelem:) de volt ebben ellenmondás is, mivel itt 3-4k hekin lévő orikat emlitettél, de a max hekit levennéd 1200 hekire, szóval pl én nem vagyok benne az általad megjelölt tartományban de mégis legyek büntetve...
Mások dolog h az se teljesen igaz h az itteni orik nem életképesek, van az én környékemen van oan ori mely eggyáltalán nem hadis fajjal játszik,2k heki környákán mozog és szinte teljesen eb van rendezve ahogy az szokás ahoz h életképes legyen,méghozzá elég komlz sereggel rendelkezik, és szerintem aki ien pozocóban ennyi helzet beáldoz a védelemre, esetleg továbbjutáshoz az tart az esetleges támadásoktól,ergo nem mindenki ismerőse a környéken:) És szerintem az h aki a személyiségekre halzt esélztelen az inkább az uj rendzser erős túlzása mint a termelők hibája.... Másik gondolatom h aki képes a heki kopás ellenére annyi időt rááldozni a játékra és úgy felépiteni az országát h abszolut önellátó legyen gondolva 1 esetleges kényszerszabira, az maradhasson már annyi hekin amennyin van:) |
Quote:
Ui.: elvetette valaki h a szabi miatt folyamatosan gépnél kell lenni. ezt simán áthidalják h más vigyáz az orira.. |
All times are GMT +1. The time now is 11:24. |