Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Tőzsdézéshez tippek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1295)

Valezius 04-15-2007 00:32

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 87705)
Ez a másik topicból van, sztem elkezdeni a dolgot megfelelő, aztán ráérzel és nem is lesz megállás:D:D:D:D:D

Én nem szoktam könyvelni:) (a számvitelt tanulom ugyan, de nem nagyon csípem:() Általában piacfüggő, de érje meg azért;)

Köszönöm, de én a magam módján csinálom, csak az érdekel, hogy ti melyik piacon, meg mennyi haszonnal.

Én nyersivel nem foglalkozom, mert esélyes, hogy jópárszor éjjel jön vissza, és nem kelek fel ezért.

Szóval marad a katona meg teki. :)

Toti 04-15-2007 07:01

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 87831)
Köszönöm, de én a magam módján csinálom, csak az érdekel, hogy ti melyik piacon, meg mennyi haszonnal.

Én nyersivel nem foglalkozom, mert esélyes, hogy jópárszor éjjel jön vissza, és nem kelek fel ezért.

Szóval marad a katona meg teki. :)

Pedig a nyersivel lehet nagyot szakítani. sokkal többet, hoz mint a másik két piac. Azok inkább biztonságosabbak. megcsinálja a ht, a teki meg elfér, ha visszajön.:)

Fefe013 04-15-2007 07:07

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 87833)
Pedig a nyersivel lehet nagyot szakítani. sokkal többet, hoz mint a másik két piac. Azok inkább biztonságosabbak. megcsinálja a ht, a teki meg elfér, ha visszajön.:)

Az igaz, h nagyobbat lehet vele szakítani /de ez sem feltélenül így van/, de bukni is sajnos:(
300k kavics jött már haza úgy, h nem tudtam visszatenni, azért az kellemetlen:(

Fefe013 04-15-2007 07:12

A nyersivel általában ha szöviben vagyok akkor foglalkozom, úgy azért biztosabb a 20 piaccal, bár néha ez sem tökéltes. Mf-ként meg teki és katonák;)

Burning 04-15-2007 08:00

nyersivel bizony néha sokszorosát lehet keresni, míg tekipiacot elég nehéz felfuttatni annyira, hogy ott már látható áremelkedés legyen...
arról nem beszélve, hogy bármelyik pillanatban betehetnek alád 50k olcsóbb tekit és azt nem könnyű felvenni;)

Toti 04-15-2007 23:23

ha gyorsan akarsz sokat akkor csak a nyersi. mindennek megvan az előnye és hátránya. ezért megtudod úgy csinálni, hogyha 4 napig nem veszik meg a nyesit akkor se kelljen éjszakázni, meg felkelni. De ha ezután sem veszik meg és sok benne a pénzed akkor muszály. vagy nincs igazam? meg ha nem vagy gépközelben wapról is meg lehet oldani ezt. de hogyha már gyűlik a zsé, akkor be lehet fektetni a többi piacba is, és akkor a fele pénz biztonságban, a másik felével meg lehet dolgozni rendesen.

Burning 04-16-2007 15:53

így van;)
mondjuk összegyűjtesz 50 milkát, abból csinálsz 100-at és 50-et beforgatsz tekibe és a másik 50-ből megint csinálsz 100-at;):D
kiváncsi lennék meddig megy. én 200 milkánál buktam egyet:o

Vas 04-16-2007 16:15

Ha elég ügyes az illető, akkor egy kisebb csoport piacát is a markában tartatja:) bár ahhoz nem árt, ha szöviben vagy:)

Burning 04-16-2007 16:18

vannak olyanok, akik nagy csoportok piacát irányíthatják:D
de azokat rendesen védik;)

Vas 04-16-2007 16:22

egyszer beütheted őket, de akkor garantáltan szétkapnak úgy, hogy örülhetsz, ha nem kell újráznod:D

All times are GMT +1. The time now is 03:10.