Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   JKSZ gyanú? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1291)

McLoad 07-23-2007 18:51

Jo de amiota szét váltak nincs bizonyitékom rá, hogy megosszák az infokat. Mivel ex-szövik van esély rá de ez nem valoszinü, hogy bizonyitható.

Sci 07-23-2007 19:13

Quote:

Originally Posted by McLoad (Post 111380)
Jo de amiota szét váltak nincs bizonyitékom rá, hogy megosztják az infokat. Mivel ex-szövik van esély rá de ez nem valoszinü, hogy bizonyitható.

és valószinű nem is lesz...

otto500 07-24-2007 06:58

Angolban már többször láttam olyan páros orikat, amik szinte teljesen ugyanugy van kiépítve. Azonos területen, azonon egységek, mindenből szinte ugyananyi, ugyanaz a faj és személyiség, de mindkettő mf. Egyik nap loptam az egyik ilyen oritól, erre pár nappal későőb, mindkét azonos ori, egyszerre próbált meg visszalopni.
Na, nekem ez nagyon jksz gyanús.:rolleyes::confused:

Pool 07-24-2007 07:52

Van szövi rajtunk kívül, akit gyűlöl egy fél csoport? :)

Ati 07-24-2007 08:28

Quote:

Originally Posted by otto500 (Post 111460)
Angolban már többször láttam olyan páros orikat, amik szinte teljesen ugyanugy van kiépítve. Azonos területen, azonon egységek, mindenből szinte ugyananyi, ugyanaz a faj és személyiség, de mindkettő mf. Egyik nap loptam az egyik ilyen oritól, erre pár nappal későőb, mindkét azonos ori, egyszerre próbált meg visszalopni.
Na, nekem ez nagyon jksz gyanús.:rolleyes::confused:

Hányszor jelentetted JKSZ-jelentőben?

Steve 07-24-2007 08:39

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 111466)
Van szövi rajtunk kívül, akit gyűlöl egy fél csoport? :)

Nem kéne csodálkozz ha négyszemes orkkal mennél egy tamagocsi tutyimutyi béke szigete csoportba ahol egy év alatt vmi módon hihhetetlen magasra került a top :)

Persze mindez fikció, kitalált agyszülemény és amúgyis, téged mindenki szeret többek között a cseppet sem alpári stílusod miatt :rolleyes:

Trek 07-24-2007 08:46

Egyébként mennyi ideig tart, míg elbírálnak egy ilyen "JKSZ jelentést"? Nálunk egyszer 5/x topjában volt ilyen eset. Amikor a 30-40ik hely fölé akartunk menni egyszerre 2 szövi szállt ránk. Amikor az egyik szövit sikerült meggyengíteni, akkor mi is kaptunk gratuláló üziket, h végre egy szövi aki nem hagyja magát:p Ezt a JKSZ gyanús esetet mi is jelentettük, de aztán 3-4 nappal később kénytelenek voltunk leszabizni, mert a másik szövi meg szétkapott minket... Azóta se tudom mi lett a "feljelentés eredménye", igaz a szabizás után a szövink szétvált...

Ati 07-24-2007 08:53

Quote:

Originally Posted by Trek (Post 111478)
Egyébként mennyi ideig tart, míg elbírálnak egy ilyen "JKSZ jelentést"?

" Mivel ezeknek az eseteknek a kivizsgálása emberi úton történik, ezért minden esetben szükségszerű, hogy részletesen leírd a körülményeket, és hogy miért vagy biztos abban, hogy ez csak szabálytalan összejátszás lehet, és nem véletlen egybeesés.

A kivizsgálás eredményéről külön nem értesítünk, ha bebizonyosodik a szabálytalan összejátszás, úgy az érintett országokat áthelyezzük az anarchista csoportba.

Bár az adatgyűjtés az országok tevékenységéről folyamatos, a részletes emberi kivizsgálás csak heti egy alkalommal történik, ezért ha bejelentettél valakit, ne várd, hogy azonnal áthelyezésre is kerül. Fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy a bejelentett esetek 90%-ában nincs szabálytalan összejátszás." (Forrás: súgó :))

otto500 07-24-2007 09:15

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 111472)
Hányszor jelentetted JKSZ-jelentőben?

Eddig nem jelentettem, és valószínüleg nem is fogom. Nem panaszkodásnak szántam.
Ha legalább 2-szer ennyien lennénk a csopiban, lehet, hogy jelenteném
de egyenlőre örülök, hogy egyáltalán ennyien vagyunk.
Meg legalább van a környéken kit támadni.:)

McLoad 07-24-2007 18:46

Talán van bizonyitékom:)
Megtámadtam az egyik ellent és ahogy észre vette jött is az exszövije:)

All times are GMT +1. The time now is 01:42.