![]() |
Jo de amiota szét váltak nincs bizonyitékom rá, hogy megosszák az infokat. Mivel ex-szövik van esély rá de ez nem valoszinü, hogy bizonyitható.
|
Quote:
|
Angolban már többször láttam olyan páros orikat, amik szinte teljesen ugyanugy van kiépítve. Azonos területen, azonon egységek, mindenből szinte ugyananyi, ugyanaz a faj és személyiség, de mindkettő mf. Egyik nap loptam az egyik ilyen oritól, erre pár nappal későőb, mindkét azonos ori, egyszerre próbált meg visszalopni.
Na, nekem ez nagyon jksz gyanús.:rolleyes::confused: |
Van szövi rajtunk kívül, akit gyűlöl egy fél csoport? :)
|
Quote:
|
Quote:
Persze mindez fikció, kitalált agyszülemény és amúgyis, téged mindenki szeret többek között a cseppet sem alpári stílusod miatt :rolleyes: |
Egyébként mennyi ideig tart, míg elbírálnak egy ilyen "JKSZ jelentést"? Nálunk egyszer 5/x topjában volt ilyen eset. Amikor a 30-40ik hely fölé akartunk menni egyszerre 2 szövi szállt ránk. Amikor az egyik szövit sikerült meggyengíteni, akkor mi is kaptunk gratuláló üziket, h végre egy szövi aki nem hagyja magát:p Ezt a JKSZ gyanús esetet mi is jelentettük, de aztán 3-4 nappal később kénytelenek voltunk leszabizni, mert a másik szövi meg szétkapott minket... Azóta se tudom mi lett a "feljelentés eredménye", igaz a szabizás után a szövink szétvált...
|
Quote:
A kivizsgálás eredményéről külön nem értesítünk, ha bebizonyosodik a szabálytalan összejátszás, úgy az érintett országokat áthelyezzük az anarchista csoportba. Bár az adatgyűjtés az országok tevékenységéről folyamatos, a részletes emberi kivizsgálás csak heti egy alkalommal történik, ezért ha bejelentettél valakit, ne várd, hogy azonnal áthelyezésre is kerül. Fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy a bejelentett esetek 90%-ában nincs szabálytalan összejátszás." (Forrás: súgó :)) |
Quote:
Ha legalább 2-szer ennyien lennénk a csopiban, lehet, hogy jelenteném de egyenlőre örülök, hogy egyáltalán ennyien vagyunk. Meg legalább van a környéken kit támadni.:) |
Talán van bizonyitékom:)
Megtámadtam az egyik ellent és ahogy észre vette jött is az exszövije:) |
All times are GMT +1. The time now is 01:42. |