Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Varis ori (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1279)

Killer 01-05-2007 06:54

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 63424)
pfff honnan tudod hogy nincs-e 5k íjja toronyba védelemnek :p he :p lehet full tf-es :p Ezt így hogy ott se vagy meg nem tudod mondani :p Amúgy meg nem kell leszólni senkit azért mert nem úgy játszik ahogy te

hmmm...micsoda szakértelem!!:rolleyes:
mondjuk onnan tudom,hogy van egy varisom aki nemrég még annyi hekin volt!!:D;)

Killer 01-05-2007 06:55

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 63426)
jól van most korán reggel ez jött :p majd délutén megnézem és röhögök rajta mekkora hülyeséget mondtam :D:D:D

lessz min!!:D

Dragi 01-05-2007 06:55

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 63427)
hmmm...micsoda szakértelem!!:rolleyes:
mondjuk onnan tudom,hogy van egy varisom aki nemrég még annyi hekin volt!!:D;)

de nem tudhatod hogy a szövije milyen aktív és milyenek a szövisei :p az is számít egy varis ori felépítésében

Killer 01-05-2007 06:58

618 hektár 30520 vari 35%-os templom arány 12 körös ori!
ebből kiindulva asszem legalább értelmesen beszélek te meg jössz itt a légbőlkapott hülyeségeiddel!;)
ja és még annyit hozzátennék,hogy az én katonai védelmem sem túl beton!!1 izmosabb hadi egyedül is simán bejön!!
mellesleg nem leszólásnak,hanem építő jellegű kritikának szántam,és ráadásul nem is neked!!

Massza Rex 01-05-2007 07:06

Hüpikéhez csatlakoznék, szerintem is felesleges 30% templomnál több...(én ált 25% megállok)

Egy szövi varija, ha nem tud meggömbölni valakit, már dobja is a tolinak a számát és voalá, látunk mindent. Mehetnek a hadisok, főleg ha kevés a barakk/torony arány...

Nem igen látom mire jó, ha neked van a legtöbb varid az adott hekin +- 5 körön belül. A gömb hiánya csak a kezdőktől véd meg...

Killer 01-05-2007 07:09

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 63431)
Hüpikéhez csatlakoznék, szerintem is felesleges 30% templomnál több...(én ált 25% megállok)

Egy szövi varija, ha nem tud meggömbölni valakit, már dobja is a tolinak a számát és voalá, látunk mindent. Mehetnek a hadisok, főleg ha kevés a barakk/torony arány...

Nem igen látom mire jó, ha neked van a legtöbb varid az adott hekin +- 5 körön belül. A gömb hiánya csak a kezdőktől véd meg...

tök jó lerengetni az ellen variját!!:D

Massza Rex 01-05-2007 08:38

A céltalan rengetés csak bajt hoz a fejedre...Háborúban meg a varisnak más dolga van és valszeg te leszel az első célpont katonailag... És ha a hadisok vérszagott kapnak...jaj neked :D

Killer 01-05-2007 08:48

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 63442)
A céltalan rengetés csak bajt hoz a fejedre...Háborúban meg a varisnak más dolga van és valszeg te leszel az első célpont katonailag... És ha a hadisok vérszagott kapnak...jaj neked :D

nem mondod:D?
háborúban általában megkapom az adag mészárom,de ez van!arra való a tartalék:D

Massza Rex 01-05-2007 08:49

No meg ha a 25%-os templomoson rajta van a mágikus pajzs és a morálja sincs béka segge alatt, ne adja ég, 90% a készüli, ott te nem fogsz túl sokat ártózni 30%-os templommal (fölötte meg már nem lesz elég kati védelmed)...

Ez számomra, olyan mint a katona nélküli (vagy naon kevés barakkos) elf toli-vari konstrukció...elméletben jó, de gyakorlatban, ha egyszer is egy szövi neked szenteli figyelmét, semmi sem marad belőled...:eek:

adrian 01-05-2007 13:58

Kedves Taszi!
Védelmemmel sincs akkora probléma mint hiszed és közben bármily meglepő is minden épületem 100%oson működik, csak mivel eddig tápos szövibe voltam, ahol mindennel elláttak ezért nemsok tolvajt tartottam... Most úgydöntöttem én is sokallom a varijaimat, ezért csökkentem a számukat és továbbfejlesztem a védelmem meg persze tolvajokat is képezek, de tudod azért tettem fel a kérdésemet ide a fórumra, mert reménykedtem benne, hogy normális hangvételü válaszokat fogok kapni a nálam tapasztaltabb játékosoktól, nem pedig cikiző megjegyzéseket. De feltételezem te már születésedkor is az 1/A-ban osztottad az észt, azért vagy most olyan nagycsávó :) Na további jó hódítást...

All times are GMT +1. The time now is 22:33.