Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Hirnév szerzés? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1268)

Dragi 01-02-2007 20:44

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 62344)
wooow. miért akinek 1 millás hírneve azt nem? hírnév alapján nem lehet.

hát igen multkor 1 millás hírnevű orit ütöttünk ártóztunk loptunk :) és nem védte a hírneve :)

Gazsy 01-02-2007 20:49

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 62343)
én ezt úgy oldottam meg hogy elf lettem :D:D:D;)

Attól, hogy elf lettél a legfontosabb még látszik!!!!!!

Dragi 01-02-2007 20:52

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 62348)
Attól, hogy elf lettél a legfontosabb még látszik!!!!!!

igen ???:) És mire mész vele ?:) látod a hírnevemet és ?:) 50k felett van és nem gömbözz meg ?:) Honnan tudod hogy nem-e 5. szinten loptam felfele 7 körre egy üres orit és azért ilyen magas a hírnevem vagy előző csopiba tettem rá szert de most másmilyen az orim :) hmmm

Gazsy 01-02-2007 20:52

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 62344)
wooow. miért akinek 1 millás hírneve azt nem? hírnév alapján nem lehet.

Én nem mondtam, hogy a hírnév alapján való jóslás egy egzakt tudomány!
Csak szerintem segít. (Akinek segít!) Akinek nem annak nem. :)

Gazsy 01-02-2007 20:53

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 62350)
igen ???:) És mire mész vele ?:) látod a hírnevemet és ?:) 50k felett van és nem gömbözz meg ?:) Honnan tudod hogy nem-e 5. szinten loptam felfele 7 körre egy üres orit és azért ilyen magas a hírnevem vagy előző csopiba tettem rá szert de most másmilyen az orim :) hmmm

A legfontosabb az hogy mennyi pénz van az oridban!:D

Dragi 01-02-2007 20:54

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 62353)
A legfontosabb az hogy mennyi pénz van az oridban!:D

és azzal mire mész ? Lehet kijössz rám csinálok egy távba nézést :) Aztán ha hadis vagyok sereget cserélek. És olyat pattansz hogy íhaj-csuhaj, ha tolis vagyok akkor meg alapból van elég védelmem általában :)

Dragi 01-02-2007 20:58

De amúgy sztem a hírnév annyira mindegy :) Attól nem lesz valaki se jobb se rosszabb :)

Gazsy 01-02-2007 20:58

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 62354)
és azzal mire mész ? Lehet kijössz rám csinálok egy távba nézést :) Aztán ha hadis vagyok sereget cserélek. És olyat pattansz hogy íhaj-csuhaj, ha tolis vagyok akkor meg alapból van elég védelmem általában :)

Én elhiszem, hogy jobb játékos vagy nálam! Ezt nem kell bizonygatnod nekem!

hm.. elf mint multifunkcionális faj... Azért 4/L-ben lehet hogy csontig lopna egy félelf! feljebb nem jártam még! Nem feltétlenül hadis támadás jár az eszemben ha elfet látok! Tudom, hogy piszkosul erős a védelme de azért egyebekkel (is) be lehet férni hozzá!

Dragi 01-02-2007 21:00

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 62356)
Én elhiszem, hogy jobb játékos vagy nálam! Ezt nem kell bizonygatnod nekem!

hm.. elf mint multifunkcionális faj... Azért 4/L-ben lehet hogy csontig lopna egy félelf! feljebb nem jártam még! Nem feltétlenül hadis támadás jár az eszemben ha elfet látok! Tudom, hogy piszkosul erős a védelme de azért egyebekkel (is) be lehet férni hozzá!

jójó igazad van az elffel tolit érdemes játszani de én csak egy lehetőséget írtam :) Amúgy a hírnév sztem 1 szempontból jó :) Ha valaki ártózz akkor a pontlistán a hírnév alapján ki tudod deríteni

Gazsy 01-02-2007 21:03

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 62358)
jójó igazad van az elffel tolit érdemes játszani de én csak egy lehetőséget írtam :) Amúgy a hírnév sztem 1 szempontból jó :) Ha valaki ártózz akkor a pontlistán a hírnév alapján ki tudod deríteni

ez már nagyon off:
de megkérdezem:
ha leártóznak akkor mindig kiirja hogy kb hány körről jött az áldás vagy olyan mint a gömb...csak 2*es alatt, és a többi esetben csak annyit hogy van rajtad, és ez kellemetlen??

All times are GMT +1. The time now is 19:13.