![]() |
Én is lacinak adok igazat,még szöviben is. Nem hinném,hogy lenne varis aki meggömözi,és ne lenne akit nem gömböz meg.:DÁrtani meg úgysem tudnak neki,csak nagy haderővel. arra meg ott a szövi:D
|
Quote:
akárhogyis én azt mondom nem baj ha tart kocsmát és ha még ehelyett tamplomot tartok akkor ahhoz kell még tanya is szvsz inkább tartok kocsmát hozzá |
Én is sok kocsmával nyomom, sztem sem rossz az, fedéssel lehet lopni könnyedén. Néha kell az.
|
Nem is bezsélve arról h néhány csopiban horror nyresi árak vannak:D
|
Korábban javasolták nekem: 30% templom + 30% barakk, tele elittel. A szövibe még két jó kiélezett elites hadis, mindannyian két körre egymástól. Onnantól a 100%-os katmorál miatt jól lehet gömbözgetni is.
Vagy a másik lehetőség: 40-45% templom, viszont akkor boldog-boldogtalan átüt, és a 75%-os katmorál miatt nem is vagy sokkal jobb gömbözésben az első megoldásnál. Alsóbb szinteken ez még játszható, én pl. átvészeltem egy ilyennel a 3/G-t is. De az első megoldást javasolnám inkább. Ja és természetesen óriás tudós. Illetve óriás mellé poénból se tarts 10% tolvajt, felelsleges. Jobb, ha van egy kiválló fél-elf vagy ember a csapatban, az majd lop nyersanyagot, meg ami kell. Vip persze kötelező. Ez egy kezdő véleménye(enyém:o ), ez alapján hallgassatok rám. |
Quote:
|
nagyon defenzív fedezgetős óriás 600ra
600 hekin
Ház 110 18 % Barakk 105 18 % Tanya 95 16 % Raktár 10 2 % Őrtorony 90 15 % Kocsma 1 0 % Templom 180 30 % Bank 9 2 % Lehet szidni, saját tapasztalatom szerint ilyennel 2/Bben is jól el lehet lenni:) Pénzt természetesen katiképzésből + piacozásból szerez 5040tornyos íj és a maradék barakkhelyekbe napi képzés. |
Steve, ez egy mf, vagy szövitag ország?
|
őőő jogos:o MF természetesen. Ritkán ránézős fedezgetős, viszont sikeresen elis toltam, mert nincs hely a képzett katiknak:o
|
Haha, akkor írd át :)
|
All times are GMT +1. The time now is 13:07. |