Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   World of Warcraft (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1254)

Milán™ 12-30-2006 14:10

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 61355)
Ha tippelnem kéne, Ellindrian a karaktered neve.:D

Nemis mert Sandreus, vagy izzé az a te neved nem???:)

petyac 01-02-2007 12:57

Hi!

Vmi miatt nem enged be. Megcsinálom a karaktert,és kiirja,hogy csináljak egy másikat,miért?

BeeLord 01-02-2007 13:30

Quote:

Originally Posted by petyac (Post 62162)
Hi!

Vmi miatt nem enged be. Megcsinálom a karaktert,és kiirja,hogy csináljak egy másikat,miért?

Megcsinálod a karaktert, akkor utána nem lép vissza automatikusan a karakterlistához. Nyomsz egy back-t. A karakterlistában kiválasztod a frissen csinált karaktert, és belépsz a világba(enter world). Nem tudom, mi a konkrét probléma, azért vagyok ilyen szájbarágós.:o

petyac 01-02-2007 13:36

Köszi,már beszéltem Milánnal. Nem működik a szerver,az a baj:(:D

BeeLord 01-02-2007 13:38

Quote:

Originally Posted by petyac (Post 62191)
Köszi,már beszéltem Milánnal. Nem működik a szerver,az a baj:(:D

Ja igen, az a másik, hogy most pont szar a szerver.:D Ez valahogy eszembe se jutott.:)

petyac 01-02-2007 13:40

és szerinted jó a night elf - hunter?

BeeLord 01-02-2007 13:51

Quote:

Originally Posted by petyac (Post 62193)
és szerinted jó a night elf - hunter?

A wowban nem számít annyira a faj. A lényeges a kaszt. Első karakterre hunter? Nem a legjobb választás, de minden kaszt játszható. Csak van ami kicsit nehezebben, van ami könnyebben. Próbáld ki, ha nem tetszik, max kezdesz újat.

Bea Baba 01-02-2007 21:58

Jelen:D Elf rouge még csak 12 lvl mert nállam kedv és időfüggő h mikor jáccok:) Hát persze h az eredeti a legjobb:) Persze sima törtszervereken is rá lehet érezni:D Sose leszek jó játékos mert többnyire csak a tájat bámulom:D lenyűgöző maga a világ:)

BeeLord 01-02-2007 22:32

Quote:

Originally Posted by Bea Baba (Post 62385)
Jelen:D Elf rouge még csak 12 lvl mert nállam kedv és időfüggő h mikor jáccok:) Hát persze h az eredeti a legjobb:) Persze sima törtszervereken is rá lehet érezni:D Sose leszek jó játékos mert többnyire csak a tájat bámulom:D lenyűgöző maga a világ:)

Na igen, akinek van pénze eredetire, játsszon azon. Ez egyértelmű.:D

Megjegyzem, 40es szint után én is elég lassan fejlődök. Ugyanis akkor mindig megveszem a lovam, és száguldozok a térképen, cél nélkül. És ez sok időm elveszi.:D

És ha már a jelennél tartunk: durván egy hete kezdtem egy karaktert, egy olyan szerveren, ahol háromszoros az xp rate, tehát nevezhetjük blizzlike-esnek is talán. Most lvl 26-os vagyok(természetesen human mage:D ). Észak-amerikai a szerver, frissen alapítottunk rajta klánt, Riders of Hungary néven.:) Milán már játszik rajta, és mintha Petyac is effelé orientálódna. Ha van kedved, megadom a linket, benézhetnél Te is.:)

Bea Baba 01-02-2007 22:39

Mivel ha géphez jutok úgyis itt tengetem az időmet, sztem hagyjuk:D aszzem 2 hete nem is voltam fenn:o

All times are GMT +1. The time now is 15:37.