![]() |
Quote:
Bennünk biztos nem marad;);););) BUÉK!!!! |
hát akkor jó bulizást mindenkinek:)
nálatok lesz durrogtatás? |
na itt már a szomszéd leadott egy sorozatot:D
|
Legyen erőd, jusson időd , minden szépre , jóra.
Az álmaid a vágyaid mind váljanak valóra. Segítsenek utadon régi s új barátok, ez minden mit az Új Évre Kívánok! Boldog Új évet Kívánok Mindenkinek! |
Nagyon boldog, és sikerekben gazdag új évet kívánok mindenkinek :D
|
Mielőtt lefekszel, tárd ki az ablakod,
elküldtem Hozzátok az én angyalom. Egy pillanatra kérlek, figyelj reá, mert a nevemben Boldog Új Évet Kíván! Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok! |
Látom mi nők tartjuk csak a frontot:D
|
Nehogy már csak a csajok irocskáljanak köszöntőt:))
Lágy esőben, tömör ködben, pityókásan, mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot, minden hódosnak és családjának Boldog Új Évet Kívánok! |
"Én is itthon töltöttem a szilvesztert igaz másképp terveztem, de rajtam kívül álló okokból így alakult...
Este tíztől fél kettőig az állatokat őriztem, mert a környék leginkább egy olyan lőtérre emlékeztetett, ahol éppen lőgyakorlatot taranak, mondhatni néhány órára háborús övezetté vált. :D Mint minden évben idén is megfogadtam, hogy jövőre már nem itthon szilveszterezek, háát, meglátjuk hogy alakul ;) Mindenesetre itt is mindenkinek az az elmúltnál sikeresebb, a reméltnél jobb, az ideinél sokkal boldogabb új évet kívánok! :)" Egy tavalyi, másik fórumra írt szösszenet, egy fórumos társam emlékeztetett rá és kérdezte, van e valami fejlődés.:) Hát ilyen téren nem sok, a háborús övezet ugyanúgy meg van, csak most nem a fűrdőszobában, hanem a monitor elött gobbasztok.:) Ellenben megismertem néhány embert, akiknek nagyon sokmindent köszönök, s Atit, akinek tán többet is meg kell köszönnöm a normálisnál. Az idei első számú fogadalmam így már meg is van... végre remélem valóra váltom többek közt a fenti tervemet is.:D Ködös éjjel köszönt Rád a szilveszter, Most az egész világ egy új évet ünnepel. Legyen Boldog minden napod, s minden perced, Legyen az Öröm, s a Szerencse mindig a vendéged. Én így kívánok minden Hódítósnak Nagyon Boldog Új Évet.:) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:41. |