Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Tartalékok bevédése kritikus esetben. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1240)

Solaris 12-25-2006 14:35

Az alapötlet pedig nagyon rosz.

Ha félted a tekiket akkor legyél gnóm vagy óriás.
Ha a pénzt félted akkor akkor kereskedő és építs bankot.

Mindent meg lehet védeni ha akarsz csak áldozattal jár.
pl: több toli, több bank, más faj...stb.

Ha pedig valami más javára (pl több barakk) kevesebb bankod/tolid van akkor ne tarts annyi vagyont magadnál. Ennyi.

Mellesleg most is el lehet dugni a pénzt/tekit bármit....

tdomo 12-25-2006 14:37

Nem támogatom, ez elvenne egy jó adag izgalmat a játékból. És még mielőtt vád ér soha nem voltam még tolis.

petyac 12-25-2006 15:20

Én sem támogatom az ötletet,mert ez kicsit megnehezítené a tolisok dolgát.Nekem van tolis és hadis orim is,és én sem örülök annak,ha benéz hozzám egy tolis(annak már inkább ha én nézek be hozzá:D:D) de ha szinte semmit nem tud elhozni egy tolis akkor mi értelme van neki? És ahogy már előttem is elmondták,akinek sok a tartaléka,az vigyázzon rá. Vagy ha ő nem tud akkor utalja át a szövisének,ha van neki. Mfként meg válasszon olyan fajt amivel lehet tartalékot képezni. Ez az én véleményem:)

Burning 12-25-2006 15:28

hát nem tudom, mert az jó ha nem tudják elvinni mindenedet, de hát akkor így jártál. nem támogatom.

petyac 12-25-2006 15:30

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 59947)
hát nem tudom, mert az jó ha nem tudják elvinni mindenedet, de hát akkor így jártál. nem támogatom.

Nem is tudják mindet elvinni,csak aki egyáltalán nem figyel az orijára. Egy részét ha akarják úgyis elviszik,de mindet nem lehet

Burning 12-25-2006 15:31

nem úgyértettem;)

petyac 12-25-2006 15:32

Tudom,bocs ha félreértetted:) ez csak az eredeti szerzőnek szólt:D

Burning 12-25-2006 15:33

jó semmi baj. félreérthető volt

karesz6 12-25-2006 17:07

A tolisoknak szerintem ez nem jelentene észrevehető bevételkiesést mivel mint az elején irtam ezt a lehetőséget csak akkor lehetne igénybevenni ha 2-3 kör alatt a pénzed 30*40% át elviszik.
Ez ha nagy összegekről van szó akkor eggy tolinak elég. A tartalékokat igy is a piacon tartaná az emberek nagyobb része mondom csak ha ugy jön vissza a lé hogy 4-5 óráig nem tud ránézni valaki az orijára. Ez előfordul. És ha teszem azt 30-40 milliárdnyi értékről van szó tekercsben el kell vesszen min 10-15 milliárdnak (ennyi gondolom bármely tolisnak elég) hogy eggyáltalán ez a lehetőség szóba jöhessen.

dreaman68 12-25-2006 17:11

akkor meg minek?
abba belese gondolsz ha támadással viszik ki a pénzt? pl épp bejön pár száz milla és kiviszi a sereg -irreális példa-

All times are GMT +1. The time now is 05:44.