![]() |
Az alapötlet pedig nagyon rosz.
Ha félted a tekiket akkor legyél gnóm vagy óriás. Ha a pénzt félted akkor akkor kereskedő és építs bankot. Mindent meg lehet védeni ha akarsz csak áldozattal jár. pl: több toli, több bank, más faj...stb. Ha pedig valami más javára (pl több barakk) kevesebb bankod/tolid van akkor ne tarts annyi vagyont magadnál. Ennyi. Mellesleg most is el lehet dugni a pénzt/tekit bármit.... |
Nem támogatom, ez elvenne egy jó adag izgalmat a játékból. És még mielőtt vád ér soha nem voltam még tolis.
|
Én sem támogatom az ötletet,mert ez kicsit megnehezítené a tolisok dolgát.Nekem van tolis és hadis orim is,és én sem örülök annak,ha benéz hozzám egy tolis(annak már inkább ha én nézek be hozzá:D:D) de ha szinte semmit nem tud elhozni egy tolis akkor mi értelme van neki? És ahogy már előttem is elmondták,akinek sok a tartaléka,az vigyázzon rá. Vagy ha ő nem tud akkor utalja át a szövisének,ha van neki. Mfként meg válasszon olyan fajt amivel lehet tartalékot képezni. Ez az én véleményem:)
|
hát nem tudom, mert az jó ha nem tudják elvinni mindenedet, de hát akkor így jártál. nem támogatom.
|
Quote:
|
nem úgyértettem;)
|
Tudom,bocs ha félreértetted:) ez csak az eredeti szerzőnek szólt:D
|
jó semmi baj. félreérthető volt
|
A tolisoknak szerintem ez nem jelentene észrevehető bevételkiesést mivel mint az elején irtam ezt a lehetőséget csak akkor lehetne igénybevenni ha 2-3 kör alatt a pénzed 30*40% át elviszik.
Ez ha nagy összegekről van szó akkor eggy tolinak elég. A tartalékokat igy is a piacon tartaná az emberek nagyobb része mondom csak ha ugy jön vissza a lé hogy 4-5 óráig nem tud ránézni valaki az orijára. Ez előfordul. És ha teszem azt 30-40 milliárdnyi értékről van szó tekercsben el kell vesszen min 10-15 milliárdnak (ennyi gondolom bármely tolisnak elég) hogy eggyáltalán ez a lehetőség szóba jöhessen. |
akkor meg minek?
abba belese gondolsz ha támadással viszik ki a pénzt? pl épp bejön pár száz milla és kiviszi a sereg -irreális példa- |
All times are GMT +1. The time now is 05:44. |