Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   tanácsot kérünk a topklántól a legyözésükre. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=124)

fél-árnyék 01-31-2006 01:09

Jegyzettel ahm jó okés jó.
Kicsit részleteznéd?? Klánban beverjünk titeket mennyi paci kell?:) mennyi készletetek van?:D

Roni 01-31-2006 01:16

Quote:

Originally Posted by fél-árnyék
Jegyzettel ahm jó okés jó.
Kicsit részleteznéd?? Klánban beverjünk titeket mennyi paci kell?:) mennyi készletetek van?

Részletezem:
Van durván 50M lovunk és 50M ijjunk, ezen kivül van 1M támadónk, ez miattam van csak, h tudjak olyan is lenni, mint amilyenre a nevem utal :D
Aztán, tartalékunk: 1 billiárd arany kp (ne kérdezd h hol fér el ennyi, erre külön trükköt fejlesztettünk ki h elférjen, illetve betuszkoltunk egy csomót a segélykeretbe, mert oda mehet akármennyi) :D
Tekercsünk is van pár md, nem beszélve a szintén milliárdos nagyságrendű nyersanyagkészletünkről...
Kiváncsi vagy még vmire? :D

fél-árnyék 01-31-2006 01:19

Quote:

Originally Posted by Roni
Részletezem:
Van durván 50M lovunk és 50M ijjunk, ezen kivül van 1M támadónk, ez miattam van csak, h tudjak olyan is lenni, mint amilyenre a nevem utal :D
Aztán, tartalékunk: 1 billiárd arany kp (ne kérdezd h hol fér el ennyi, erre külön trükköt fejlesztettünk ki h elférjen, illetve betuszkoltunk egy csomót a segélykeretbe, mert oda mehet akármennyi)
Tekercsünk is van pár md, nem beszélve a szintén milliárdos nagyságrendű nyersanyagkészletünkről...
Kiváncsi vagy még vmire? :D

Kicsit kevesebb lóról hallottam:D
viszont nem értem hogy tuszkoltok a segély keretbe pénzt:D arrra kiváncsi lennék. Meg arra az 1billiárd kp.ra is hacsak nem a rakiba van vagy a rakiba van?

Roni 01-31-2006 01:23

Quote:

Kicsit kevesebb lóról hallottam:D
viszont nem értem hogy tuszkoltok a segély keretbe pénzt:D arrra kiváncsi lennék. Meg arra az 1billiárd kp.ra is hacsak nem a rakiba van vagy a rakiba van?

Pont azt írtam h a segélykeretbe tettük. :D Na meg a rakiban is van pár md... (számoljátok ki h milyen nagy rakink lehet :D )

fél-árnyék 01-31-2006 01:25

Quote:

Pont azt írtam h a segélykeretbe tettük. Na meg a rakiban is van pár md... (számoljátok ki h milyen nagy rakink lehet )

Jujj:) de segély keretbe hogy raktáttok??? ez érdekel
Roni beszéljük meg egy kávé mellet vagy menjünk el Moziba:D Holnap ráérsz?:D
add meg az msned megbeszéljüka részleteket:D

Roni 01-31-2006 01:30

Quote:

Jujj de segély keretbe hogy raktáttok??? ez érdekel
Roni beszéljük meg egy kávé mellet vagy menjünk el Moziba Holnap ráérsz?
add meg az msned megbeszéljüka részleteket

Megidéztük Aput, ő összegyűjtötte a démoni erőket, és betette nekünk a md-okat a segélybe :D :cool:
Holnap nem érek rá :D

fél-árnyék 01-31-2006 01:35

Quote:

Megidéztük Aput, ő összegyűjtötte a démoni erőket, és betette nekünk a md-okat a segélybe :D :cool:
Holnap nem érek rá :D

jó, de az msnt most is megtudod adni:D

Roni 01-31-2006 01:45

Quote:

jó, de az msnt most is megtudod adni:D

Valóban meg tudnám adni, de itt tuti h nem fogom, mert akkor megadom mindenkinek, és enyhe üldözési mániám van :D Az meg a másik h azt sem tom h kinek adnám meg... :cool:

fél-árnyék 01-31-2006 01:46

Különben téged nem értem, hogy hogy nem tiltottak ki Sütivel meg Halffal együtt:D bár megértem hisz téged énse tiltanálak ki:D
viszont jóéjt megyek aluzni msnt küld el Üziben:D

fél-árnyék 01-31-2006 01:47

Quote:

Valóban meg tudnám adni, de itt tuti h nem fogom, mert akkor megadom mindenkinek, és enyhe üldözési mániám van :D Az meg a másik h azt sem tom h kinek adnám meg... :cool:

ha tudnád kivagyok megadnád:D
nah de mind1 most csicsika te is alukálj:D

All times are GMT +1. The time now is 10:12.