![]() |
Mivel már indulok is haza és két ünnep között sem igazán leszek, ezúton szeretnék minden nekem Kedves, nem annyira kedves és talán most még a kinemállhatomfajta hódítósnak is Boldog Karácsonyt!kívánni :rolleyes:
"Semmi sem okoz nagyobb csalódást annál, mint amikor karácsonykor arra ébredünk, már nem vagyunk gyerekek" Erma Bombeck hát ezabaaaaj.. ! Legyen mindenki egy kicsit gyerek erre a pár napra :) |
Boldog Karácsonyt! :rolleyes:
|
Én még tudtam örülni a pár szem narancsnak amit a fa alatt találtam.Másra nem tellett Édesanyámnak.
De az még igazi Karácsony volt nekem.:o Most szerencsére van egy gyönyörű kislányom,aki értelmet ad az egésznek:o :o Békés,Boldog Karácsonyt minden Hódítósnak,és szeretteinek. |
Éljen a Szeretet ünnepe annak meg gratulálok aki egy sikertelen gömbözés miatt Karácsonyi ajándékként lerengettet. Remélem rászakad az égbolt.........:mad:
Kellemes, Békés Karácsonyt mindenkinek |
Quote:
És Boldog Karácsonyt mindenkinek :) |
Quote:
Az igazi karácsony nem az ajándékok mennyiségében, vagy milyenségében mutatkozik meg, hanem abban, hogy szívből adod-e vagy sem. És Nagyon Boldogot Mindenkinek.:) |
Quote:
Dragon bukott gömbel :) |
Quote:
No mindegy, a Karácsony a lényeg, én megfogadtam, hogy holnap senkit semmilyen formában nem bántok, ennyivel is hozzájárulok a játékosok Karácsonyához. |
Quote:
Kellemes ünneppeket mindenkinek :) |
.....Bocsásd meg a mi vétkeinket,mikképpen mi is megbocsájtunk az ellenünk vétkezőknek..........
|
All times are GMT +1. The time now is 23:14. |