![]() |
Vicces lenne, ez kétségtelen, már amíg nekem van több pénzem mint az ellennek, esetleg én uralom a katipiacot:)
Hunor, szerintem ezt jobban át kellett volna gondolnod:) |
Quote:
|
Quote:
Jobb mint a helyesírás miatti évismétlés:) |
Quote:
amúgy "kelett"-ben sem vagy túl jó :) :) :) |
Régen volt már az amikor a kint lévő seregek nem számítottak bele a barakkhelybe. Nem kellene visszahozni. Igaz nem ezt javasoltad de majdnem uazt jelentené.Különben tényleg az lene amit Kisbér írt le.
A hadis támadjon úgy h számoljon egy ellencsapással is. A dezertálásról meg annyit h most is van benne logika. Azért az elitek maradnak a végére mert elvileg azok a legdrágábbak(ha másért nem is de ahhoz 3 fegyver kell az íjjhoz meg 2.) Az h a támadás közben beütnek és akkor fáj h az ijjak mennek el egy dolog. Másnak meg az fájna ha pl éjszaka beütik és reggelre az elitjei mennének el és nem tudna reggel ütlegelni. Sztem a mostani rendszer jó, nem bonyolult és van benne logika. Nem kell bolygatni. |
"katonaelmenés"
Macska fel van mászva a fára... |
Jólvan megtanulok írni!
|
Quote:
Quote:
|
Én azt támogatom, hogy beállítható legyen, hogy elit, vagy íjász menjen el előbb...
Ez egy amolyan kapcsoló lenne... Vagy legalább addig menjenek el íjászok előbb, amíg torony nélkül vannak. Tehát a toronyban lévő íjász magasabb értékű lenne, mint az elit.. |
itt is lehetne egy olyan, hogy a védőegységeket tartja meg legutoljára, mert a védelem a fontos.
nem biztos, de asszem az intézős témában volt már szó róla. |
All times are GMT +1. The time now is 22:46. |