Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Egy hőst az országban nevelni (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=119)

@kukac@ 01-30-2006 17:13

nem igazán értem szürkegandalfot: ez egy online stratégiai játék, és nem szerep-stratégia műfaj. gondolom rengeteg melówal járna (hisz 300k embernek kell hőst csinálni) másrészt kicsit ellépne a rendes játéktol. többség dönt, nekem ez a véleményem, és azt hiszem ebben a témában először ATi-t kéne megkérdezni.

Ati 01-30-2006 17:21

Egyelőre hagyom futni a témát, hogy mi a véleményetek, de én személy szerint nemigen tudnék elképzelni egy ilyen bővítést, hiszen nem illik a játékba. Van játék, ahol hőst lehet nevelni, és van stratégiai játék, ahol nem erről szól a játék, hanem harcolni kell. Jó dolog az ilyen hősnevelgetés, anno nekem is volt tevém is, hősemberem is, de egyelőre nem látom, hogy ez hogy illene bele a Hódító világába.

Cassandra 01-30-2006 18:01

Csak egy felvetésem maradt, ha megmarad a téma, nem lehetna meváltoztatni a szavazást pl úgy, hogy...
Szeretnéd, ha lehetne az országodon belül egy különálló hősöd?
-Igen, érdekesnek tartom.
-Érdekes felvetés, de szerintem nem fér bele a játék céljába.
-Nem szeretnék hőst nevelni.
Mert ez így teljesen értelmetlen.
Senkit nem akarok megbántani, de én pl., ha a fene-fenét eszik se tudnám eldönteni, hogy a két megadott lehetőségből melyikre szavazzak.

Ati 01-30-2006 18:04

Quote:

Originally Posted by Cassandra
Csak egy felvetésem maradt, ha megmarad a téma, nem lehetna meváltoztatni a szavazást pl úgy, hogy...
Szeretnéd, ha lehetne az országodon belül egy különálló hősöd?
-Igen, érdekesnek tartom.
-Érdekes felvetés, de szerintem nem fér bele a játék céljába.
-Nem szeretnék hőst nevelni.
Mert ez így teljesen értelmetlen.
Senkit nem akarok megbántani, de én pl., ha a fene-fenét eszik se tudnám eldönteni, hogy a két megadott lehetőségből melyikre szavazzak.

Ráadásul szavazhatsz mindkettőre is egyszerre. :) Ha ebből egy értelmes szavazást szeretnél Szürkegandalf, akkor módosítsd légyszi, így most én sem tudok rá szavazni.

@kukac@ 01-30-2006 18:07

ez elég kétértelmű: Szeretnétek ha meg lehetne valósítani?: szeretnénk, de nem lehet; most meg lehet vagy nem?;

@kukac@ 01-30-2006 18:09

Quote:

Originally Posted by Ati
Ráadásul szavazhatsz mindkettőre is egyszerre. :) Ha ebből egy értelmes szavazást szeretnél Szürkegandalf, akkor módosítsd légyszi, így most én sem tudok rá szavazni.

akkor ide az szavazzon aki tud rá szavazni?

Senki 01-30-2006 18:54

Quote:

Originally Posted by Ati

én mindkettőre szavaztam bár ebből a hős témából leginkább a zsíroskenyér fogott meg ;)

A topic indítójának figyelmébe: legyél szíves értelmesen fogalmazzad meg a kérdést és a szavazást, mert ez így egyszerűen értelmetlen...

Szürkegandalf 01-31-2006 14:34

Hol lehet megváltoztatni a szavazás kérdését tudom összecsaptam bocs érte de igy is van akit érdekel kiszeretném javitani:D

Ati 01-31-2006 14:39

Quote:

Originally Posted by Szürkegandalf
Hol lehet megváltoztatni a szavazás kérdését tudom összecsaptam bocs érte de igy is van akit érdekel kiszeretném javitani:D

A szavazás jobb felső sarkában van egy opció, ott tudod módosítani. De a szavazás tipusát, hogy többválasztásos, már nem tudod sehol módosítani, márpedig egy igen/nem kérdésnél nem célszerű, ha valaki mindkettőre válaszol. ;)

Cassandra 01-31-2006 14:40

Quote:

Originally Posted by Ati
A szavazás jobb felső sarkában van egy opció, ott tudod módosítani. De a szavazás tipusát, hogy többválasztásos, már nem tudod sehol módosítani, márpedig egy igen/nem kérdésnél nem célszerű, ha valaki mindkettőre válaszol. ;)

Ez lett a teszteredmény :D

All times are GMT +1. The time now is 09:52.