![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
aki körönként visszautasít, hogy ellehetetlenítse ezt a taktikát, arról tudni fogom egy idő után, hogy mikor offline, a szövim majd ilyenkor fog próbálkozni nála. |
Quote:
|
Quote:
én arról írtam, miszerint a javaslat bevezetése esetén a másik (küldő) fél élhet vissza a dologgal, és ez nekem nem tetszik off ebből tényleg azt a következtetést lehetne csak levonni, hogy én eddig aljas szemét etikátlan módon játszottam, és most védem ezt a lehetőséget? ha te is úgy érzed hogy nem, akkor légyszi ne támadjál személyeskedő megjegyzésekkel ha egy mód van rá. köszi on olyan már többször előfordult velem, hogy egy MNT elfogadásakor vettem észre, hogy van függő MNT irányomban mástól, úgyhogy még csak azt sem mondom, hogy a korábban vázolt szitu csak rosszindulat esetén fordulhatna elő. akár velem is megtörténhetett volna, hogy támadok amíg a megtámadott biztonságban érzi magát felőlem. szerintem a küldő igenis figyeljen a kiküldött MNT-ire. ami igazán visszaélés, hogy valaki támad, majd küld, vagy fogad MNT-t (de főleg az utóbbi) javaslat: ne lehessen elfogadni MNT-t ameddig támadsz valakit, de még x körrel utána sem. |
én általában nem MNT-zem, viszont ha 1 ismi küld, akkor azt elfogadom.
ha valaki minden szó nélkül küld MNT-t csak úgy, azt természetesen függőben hagyom. az vállalja a következményeit annak, ha esetleg kihasználom a helyzetet... |
egyébként ebben én is benne lennék.
Quote:
|
Ne haragudj lacqa ha megsértettelek! De nem értem miért nem értesz ezzel egyet?
|
lacqa: és még hány ezer dologgal lehet visszaélni a hódítóban? :rolleyes: szerintem ez a módosítás csökentené a visszaélések lehetőségét. ha meg ennyire zavar, akkor itt egy javaslat az előbbi javaslataimhoz pluszba:
- egy szinen egy országnak naponta/hetente/egyáltalán* egyszer lehet MNT-t küldeni. Innentől kezdve mindenki arra használja amire való, vagy aztán nem lesz neki egy sem. * lehet választani... |
All times are GMT +1. The time now is 11:44. |