Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   MNT változtatása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1175)

lacqa 12-11-2006 11:30

Quote:

Originally Posted by Senki (Post 53733)
Valamint ha az MNT-t küldő országot megtámadja a fogadó fél, akkor az automatikusan jelentse az MNT visszautasítását?

küldök a teljes csoportnak MNT-t, és nem kell távoloznom többet

Szecsa 12-11-2006 11:32

Quote:

Originally Posted by lacqa (Post 53833)

a masodik lepes: fogadja el a teljes csoport az mnt-ket :D :D

Senki 12-11-2006 11:36

Quote:

Originally Posted by lacqa (Post 53833)

Kérlek ezt ne itt, ebből az lesz megint, hogy Ati kivágja az elutasítottak közé... mellesleg ettől mégnem tudod ki és honnét és mennyivel és mivel jön feléd, ha azt nem is feltételezed, hogy elutasítottak... :rolleyes:

lacqa 12-11-2006 12:01

Quote:

Originally Posted by Senki (Post 53839)
Kérlek ezt ne itt, ebből az lesz megint, hogy Ati kivágja az elutasítottak közé...

szerintem ez nem volt off.... lehet hogy nem életszerű amit írtam, de nekem nem tetszik ez az automatikus visszavonás, győzz meg hogy nincs igazam. :)

Quote:

mellesleg ettől mégnem tudod ki és honnét és mennyivel és mivel jön feléd,

azt tudom hogy ki jöhet, csak azt nem hogy mennyivel. elég ilyenkor távolozni, amivel készültséget és rúnát spórolok.

Quote:

ha azt nem is feltételezed, hogy elutasítottak... :rolleyes:

akkor én mondjuk vari vagyok, és eljátszom ezt olyan orikkal, akiket át tud ütni a szövim - ha nincs bent az ori gazdája, - és engem nem tudnak meggömbözni. találok közöttük majd olyat, aki elfogadja az MNT-t, aki visszautasít, és aki függöben hagy. Aki függőben hagy, azoknál működik a forgatókönyvem, miszerint ritkán kell miattuk távoloznom.
aki körönként visszautasít, hogy ellehetetlenítse ezt a taktikát, arról tudni fogom egy idő után, hogy mikor offline, a szövim majd ilyenkor fog próbálkozni nála.

petyac 12-11-2006 12:13

Quote:

Originally Posted by lacqa (Post 53846)
szerintem ez nem volt off.... lehet hogy nem életszerű amit írtam, de nekem nem tetszik ez az automatikus visszavonás, győzz meg hogy nincs igazam. :)

ezek szerint te pont ezt csinálod? a visszaigazolás előtt betámadsz még? egyébként én jártam már úgy,hogy elfelejtettem az mntket

lacqa 12-11-2006 12:50

Quote:

Originally Posted by petyac (Post 53848)
ezek szerint te pont ezt csinálod?

nem, soha nem csináltam ilyet.

én arról írtam, miszerint a javaslat bevezetése esetén a másik (küldő) fél élhet vissza a dologgal, és ez nekem nem tetszik

off
ebből tényleg azt a következtetést lehetne csak levonni, hogy én eddig aljas szemét etikátlan módon játszottam, és most védem ezt a lehetőséget? ha te is úgy érzed hogy nem, akkor légyszi ne támadjál személyeskedő megjegyzésekkel ha egy mód van rá.
köszi
on

olyan már többször előfordult velem, hogy egy MNT elfogadásakor vettem észre, hogy van függő MNT irányomban mástól, úgyhogy még csak azt sem mondom, hogy a korábban vázolt szitu csak rosszindulat esetén fordulhatna elő. akár velem is megtörténhetett volna, hogy támadok amíg a megtámadott biztonságban érzi magát felőlem.
szerintem a küldő igenis figyeljen a kiküldött MNT-ire.
ami igazán visszaélés, hogy valaki támad, majd küld, vagy fogad MNT-t (de főleg az utóbbi)
javaslat: ne lehessen elfogadni MNT-t ameddig támadsz valakit, de még x körrel utána sem.

Bogár 12-11-2006 13:12

én általában nem MNT-zem, viszont ha 1 ismi küld, akkor azt elfogadom.
ha valaki minden szó nélkül küld MNT-t csak úgy, azt természetesen függőben hagyom. az vállalja a következményeit annak, ha esetleg kihasználom a helyzetet...

Bogár 12-11-2006 13:15

egyébként ebben én is benne lennék.

Quote:

Originally Posted by Senki (Post 53733)
[*]Valamint ha az MNT-t küldő országot megtámadja a fogadó fél, akkor az automatikusan jelentse az MNT visszautasítását?

petyac 12-11-2006 14:17

Ne haragudj lacqa ha megsértettelek! De nem értem miért nem értesz ezzel egyet?

Senki 12-11-2006 14:29

lacqa: és még hány ezer dologgal lehet visszaélni a hódítóban? :rolleyes: szerintem ez a módosítás csökentené a visszaélések lehetőségét. ha meg ennyire zavar, akkor itt egy javaslat az előbbi javaslataimhoz pluszba:

- egy szinen egy országnak naponta/hetente/egyáltalán* egyszer lehet MNT-t küldeni. Innentől kezdve mindenki arra használja amire való, vagy aztán nem lesz neki egy sem.

* lehet választani...

All times are GMT +1. The time now is 11:44.