Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Biztonsági intézkedések! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1174)

Ati 12-10-2006 18:32

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 53547)
Az első hat pontra nagyon oda szoktam figyelni, a 7. az sajnos sanszos.
Gondolom a vannak iylen jelszó kitaláló v megfejtő progik, hány karater kell hogy nagyon nehéz dolga legyen még annak is aki ijennel dolgozik?

Jelszó csere persze azonnal megtörtént. Ha lekérni a mailomra a jelszót szerintem arrol tudnék, de változtatok ott is jelszót.

Sajnos gyakori, hogy a mailhez férnek hozzá, és oda kérik le az adatokat. Ilyenkor ha megjött az adatokat tartalmazó levél, azt azonnal törlik, viszonylag kicsi az esélye, hogy észrevedd.

Minél bonyolultabb egy jelszó, annál nehezebb kitalálni. Legyen benne betű, szám, ha nem lépsz be wapról, akkor akár valami jel is, például @ { } [ ] ! + # $, ilyesmik. Az idézőjelet, illetve az őű-t kerüld, mert ezekkel esetleg túl jól sikerül, és többet nem tudsz belépni Te se... :)

Ati 12-10-2006 18:35

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 53549)
Nem is kérek tőled iylet. De remélem azért a topic talán felhívja mindenkinek a figyelmét arra hogy egy valós létező probléma az ori feltörés. anarhban már láttam iylet, de ot ta probléma többször abbol adódott hogy orit átadtak meg átvettek és nem lett rögtön átiratva meg, meg ugyan az volt az összes ori jelszava, meg ehez hasonlók okozták.

Én már 1/A-ban is találkoztam ilyennel. Bár 100%-ra bizonyítva nem lett a dolog, és felmerültek kétségek menet közben, elvileg olyan országokba volt idegenkezű belépés, amikbe mindbe történt belépés egy adott gépről.

Gyula 12-10-2006 18:37

Lényega lényeg váltok mindenhol jelszót.

Goldy 12-10-2006 18:37

egy apróság
ne a publikus msn címedre reggeld az orid!

Gyula 12-10-2006 18:39

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 53553)
egy apróság

Köszönöm a jó tanácsot Goldy erre is oda figyelek.

puma 12-10-2006 18:40

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 53553)
egy apróság

ott a pont:)
Goldy ezért kapol egy ávizet;)

Hunor a sirály 12-10-2006 18:45

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 53524)
A 18:46-os Te vagy, a 18:42-s egy t-mobile-os mobilos. Nem akartál belépni véletlen mobilról is?

Lehet a mobilos elütött valamit...

Phoenix 12-10-2006 18:46

lehet paranoiás vagyok, de sztem én is elkezdem lecserélgetni a jelszavaim :rolleyes:

Ati 12-10-2006 18:48

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 53558)
Lehet a mobilos elütött valamit...

És pont bejutott valaki más országába? Azért erre valljuk be igen kicsi az esély. Vagy ha igen, akkor a jelszóval vannak komoly bajok. :)

Cassandra 12-10-2006 18:48

Én nem cserélgetek semmit, bár nálam már kisérleteztek egyszer.:)
Aki az én jelszavamat kitalálja, annak külön gratulálok.:D

All times are GMT +1. The time now is 04:14.