![]() |
Mind1, nem a családja fizette...
|
még jó....
|
Quote:
|
Igen persze!
Hisz országunk megítélése szempontjából figyelni kellett arra,hogy milyen temetése is legyen egy ekkora labdarúgónak! -Küldőldről sokan voltak itt és az állam meg nekik is akarta megmutatni,hogy mennyire gyászolnak meg mennyire szerették! Részvétet bárki nyilváníthat és jó is ,ha megteszi csak ez kissé túlzás volt! Kamerákkal szaladgáltak....az emberek meg kimentek bámészkodni meg fényképezni..szerintem ez nem normális! -Szívből valszeg csak a család gyászólt,de attól függetlenűl magyarországot növelte Puskás Ferenc az életében. Ezért még szép,hogy az állam fizet. |
Quote:
Igen, és a mi zsebünkből veszi ki ehhez is a pénzt... :( |
Quote:
Amúgyis sok pénzt szed be ez a .....rendszer! Jó kis reformok meg itt vegyünk el egy kicsit meg ott,de ez a temetés már nem oszt nem szoroz..azthiszem:confused: Szokták mondani,hogy "Élljen a koalició" Na,de ne belőlünk éljen és minket nyomjon el:( -Viszont most gyászoljunk még,mert tényleg nagy volt Puskás.... |
Quote:
|
Van ez így..
-Én elismerem,de én se voltam a temetésén nehogy azt hidd! Ídőm se volt rá. No,de most gyászolunk úgyhogy psszzzttt. |
Quote:
|
Nyugodjék békében.
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:06. |