![]() |
Quote:
|
Quote:
Wow, 1000 :) |
Quote:
A jelszómegjegyzése az nálam továbbra is nagyon rossz... Ha egy oldalra egy user/pass párosod van, eddig azonnal kitöltötte. Most időnként felveszi ugyanarra az oldalra ugyanazt a párost mégegyszer, időnként tök üres mezőkkel is felveszi, és vagy választanod kell, vagy időnként a megjegyzett jelszavakból a feleslegeket törölni. Brrr. Az viszont tetszik, hogy a véletlen becsukott tabokat visszanyitja. És oda, ahol voltak, nem a végére. Jah, és ez már össze tudott omlani. ;) Az 1.5 sose omlott nálam össze, a 2-es már igen. :D De legalább következő indításkor visszanyitja a tabokat, ahogy voltak. :) Egyéb téren nem vettem észre lényegi változást az 1.5-höz képest... |
Quote:
Talán a lelőtt tab élesztésére is van kiterjesztés, ki tudja :) |
Quote:
|
Quote:
:D |
Quote:
Quote:
na? |
Quote:
Quote:
|
nálam 2 alkalommal omlott össze 2-3 hét alatt. az előbbi verziók nem nagyon csináltak ilyesmit, de néha azok is megadták magukat.
az előző verzióban sokkal jobban feltaláltam magam az opcióknál. talán rendszerezettebb volt, de már kezdem megszokni, hogy minden egyes verzióban más-más az Options. :) az a fontos, hogy középső klikkel nyiljanak meg a linkek új tab-ban. :) |
Quote:
Ezzel a firefox 2.0 letöltéssel én vsz. várok, amíg nem hallok rémhíreket róla, addig marad a Mozilla (bármilyen rusnya is:))) ) |
All times are GMT +1. The time now is 19:16. |