![]() |
bár nem a téma indítójához kapcsolódik, de a témához igen.
szóval van 4 ori. A, B, C, D. A meglátja, hogy ez a 3 ori tök üres. kimegy mindháromra egy-egy sereggel. A alattuk van. ekkor marad az, hogy csak az egyik üti alulról a másik kettő sereg felülről? és melyik kapja az alulról ütést? |
Quote:
valamelyik topicban azt nyilatkozta Ati,hogy a seregek kiküldési sorrendben csapódnak.tehát akire küldted először az kapja alulról. |
dexter és Smooth Scroller: olvassatok figyelmesebben és akkor megtalálhatjátok postonban "A kérdésre" a választ, amit hiányoltatok első olvasatra...:)
Quote:
az utána lévő % nem függ a támadó és védő csoport nagyságától = nem változik a mészár akkor sem ha 5x akkora sereggel mész, ugyan akkora lesz, mintha csak 1 fővel lettél volna több |
Quote:
|
hhhh...mintha ezt is írtam volna...:(
Na megyek elölöm magam :D |
Quote:
Ezt írtad... :D Ez számomra nem ugyanaz... :D Mi az, hogy függ a csoportok számától?! :D Nah, mind1 :D Megyek dolgozom egy kicsit :D |
Csoport = az akcióban ált konkrét érdekkel részvevők száma, alap esetben van egy támadó csoport és egy védő csoport :)
Na jó, lehet, kicsit fogalmazhattam volna szebben is, de le van írva a súgóba, szal ne tépjen má a szám feleslegesen :) |
Quote:
Amúgy nem emlékeztem a beírásodra én sem... :) De ha már izéltél, én is izéltem :D Szóval sorry, valóban írtad már korábban... :) |
egy kis "körbenyalás és kardcsörgetés" sose árt, főleg ha jót nevetünk a végén :)
|
ez igaz massza:)
|
All times are GMT +1. The time now is 20:26. |