Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Személyiségek vs 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1139)

Non Omnis Moriar 12-05-2006 12:40

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 50853)
Erre azt tudom mondani, hogy azért, mert ha muszáj felmennie, akkor valószínüleg rájön, hogy nem gonosz szörny az A, ahogy pár ember lefestette.

Ez igaz, de aki már látta és azt mondja köszi de nem az én stílusom? Az ott vacakoljon egy fölös orival? :(

zaff 12-05-2006 12:57

1a-2b

Quote:

Erre azt tudom mondani, hogy azért, mert ha muszáj felmennie, akkor valószínüleg rájön, hogy nem gonosz szörny az A, ahogy pár ember lefestette.

- nem tudom hány aktiv ori van a 400000 regelt sorszámból ;) de itt is azt hangsúlyoznám, hogy azt hiszem játszható kell hogy maradjon a hód mindenki számára :)
- ha még nincs + személyisége az orinak akkor menjen az 1a-ba nézzen körül, teljesiti a 30%-ot és dönthet marad mert tetszik vagy megy egy kört.
- ha már van + akkor dönthesse el a 2b-ből hogy megy-e újra vagy fordul az 5-re (akár úgy is hogy csak 2 fordulóként kap egy újjabb kis számot)

Mephisto 12-05-2006 13:05

Quote:

Originally Posted by zaff (Post 50864)
- nem tudom hány aktiv ori van a 400000 regelt sorszámból ;) de itt is azt hangsúlyoznám, hogy azt hiszem játszható kell hogy maradjon a hód mindenki számára :)
- ha még nincs + személyisége az orinak akkor menjen az 1a-ba nézzen körül, teljesiti a 30%-ot és dönthet marad mert tetszik vagy megy egy kört.
- ha már van + akkor dönthesse el a 2b-ből hogy megy-e újra vagy fordul az 5-re (akár úgy is hogy csak 2 fordulóként kap egy újjabb kis számot)

Erre mondom én azt, hogy ha egyszer elérte a top30%ot, eléri másodszor is, de ne 22%, meg egyre lehetetlenebb dolgokat állítsunk a játékosok elé. A top30%al elérhető lesz, hogy az 1/Aban továbbra is lesz sok játékos, aki meg szereti ezt a szintet az verekedje feljebb magát. így jól jár az is aki egy orival megy körbe és az is aki egy orit tart folyamtosan A-ban.

Croissant 12-05-2006 13:06

A választás lehetősége miatt jó lenne, ha ki lehetne hagyni az A-t, viszont ugyanakkor az A-t is vonzóvá kellene tenni mindenki számára, ezért a 30 % teljesítésével az A-ban (az utolsó verzióval) teljesen egyetértenék.

Goldy 12-05-2006 13:11

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 50866)
A választás lehetősége miatt jó lenne, ha ki lehetne hagyni az A-t, viszont ugyanakkor az A-t is vonzóvá kellene tenni mindenki számára, ezért a 30 % teljesítésével az A-ban (az utolsó verzióval) teljesen egyetértenék.

Hát mérlegelni kell, ha kihagyható lesz az A, akkor egy ideig még gyorsabb lesz A-ból fordulni mint kétszer körbejárni, de nagyobb kékszámmal nem sokan fognak A-ba lépni.

Ha a hibrid verzió lép életbe akkor aki kék számot gyűjt inkább megy A-ba ahol gyorsabban a 30%-ba jutni minthogy mégegyszer körbejárjon.

A legkönnyebb verzió szerintem a kötelező A-s 30%

Croissant 12-05-2006 13:14

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 50867)
A legkönnyebb verzió szerintem a kötelező A-s 30%

Sztem is, és ha megvalósulna, akkor máris vonzóbb lenne az A.

Non Omnis Moriar 12-05-2006 13:17

Quote:

Originally Posted by zaff (Post 50864)

Ezt viszont én is támogatom, vagyis akinek még nincs számos orija, az menjen fel A-ba és próbálja ki, akinek van annak ne kelljen. És akkor teljesül az óhaj, hogy legalább egyszer mindenki legyen az A-ban, ez kipróbálásnak megteszi.
Szerintem ez jó kompromisszum!

Ati 12-05-2006 13:18

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 50871)
Ezt viszont én is támogatom, vagyis akinek még nincs számos orija, az menjen fel A-ba és próbálja ki, akinek van annak ne kelljen. És akkor teljesül az óhaj, hogy legalább egyszer mindenki legyen az A-ban, ez kipróbálásnak megteszi.
Szerintem ez jó kompromisszum!

Ezzel maximum azt érnénk el, hogy megy majd a kuncsorgás, hogy "ne töröld az országodat, inkább add nekem, és akkor nem kell felmenni az A-ba". Szabálytalanság melegágya. Nem támogatom.

yenkie 12-05-2006 13:23

Quote:

Ati!!!
Az A nem gonosz szörny, csak teljesen más mint 5-2 szint.
És sokaknak ez nem jön be.
Ez van, ezt el kell fogadni.
Azzal, hogy kötelezővé teszed A-ba való fellépést, nem fogod feltétlen duzzasztani A létszámát.
Viszont lesz fent egy csomó ori, ami csak helyet foglal.:(

Ati 12-05-2006 13:24

Quote:

Originally Posted by yenkie (Post 50876)
Ati!!!
Az A nem gonosz szörny, csak teljesen más mint 5-2 szint.
És sokaknak ez nem jön be.
Ez van, ezt el kell fogadni.
Azzal, hogy kötelezővé teszed A-ba való fellépést, nem fogod feltétlen duzzasztani A létszámát.
Viszont lesz fent egy csomó ori, ami csak helyet foglal.:(

És van, akinek már a 4. szint se jön be, ő nem lép fel, sose lesz több személyisége. Ez így van rendjén.

All times are GMT +1. The time now is 23:52.