Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   ANARCHISTA klánszint! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1126)

Steve 11-06-2006 13:36

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 41162)
Ezzel teljes mértékben egyet értek....
szóval ennek a változtatásnak elöbb utobb be kéne kerülni a játékban mert így sokkal izgalmasabb lenne a játék és igy nem 20 orikkal kéne szenvedni D ben hanem csak egy orival és 1* elég lenne L jutni a topbe és az alatta lévő szintről lehetne fordulni:)
persze itt is lenne klánraki és ahogy Hulla javasolta klánütések is:)
akkor ez a csopi is sokkal izgalmasabb lenne;)

Ez a lehessen lentebbi csopiból fordulni vagy hogy csak egy orival lkehessen játszani ezt nem tartom jó ötletnek.
1. Ne akarj tisztán Acsopizni anarhban
2. Akkor mindenki ott maradna és nem fordulnának csak sokat lentebbről
3. Ez az anarh, ahol legális a multi, ahol teis regelhetsz 100orit;)

Stoky(Gárdi) NEXUS 11-06-2006 13:41

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 41165)
Ez a lehessen lentebbi csopiból fordulni vagy hogy csak egy orival lkehessen játszani ezt nem tartom jó ötletnek.
1. Ne akarj tisztán Acsopizni anarhban
2. Akkor mindenki ott maradna és nem fordulnának csak sokat lentebbről
3. Ez az anarh, ahol legális a multi, ahol teis regelhetsz 100orit;)

Steve nem ugy értem:D:D:D
hanem 1 ori elég legyen hogy az alsobb szintről 100 orival fordulhass hogyha megvan mindkét szinten a forduláshoz valo feltétel:P
a felső szintre akárhány orit felvihetsz de csak egy orinak kell meglennie fent a feltételnek hogy 2. szintről fordulhass....

;)

hulla 11-06-2006 13:42

ez mind szép és jó, de ha azt akarjátok h legyen még1 csopi akkor az új csopiban legyen a klános dolog, és ne D elé berakni még1 szintet hanem fölé még1-et, és nem kéne átnevezni a csopit, mondom inkább fölé tenni még1-et aminek a nevét rátok bízom pl.: [1/Anarch ] nem betűvel jelölni hanem alapból a célnak megfelelő nevet adni neki:) de nem itt folytatom, megyek a régi témához..

Stoky(Gárdi) NEXUS 11-06-2006 13:45

Quote:

Originally Posted by hulla (Post 41169)
ez mind szép és jó, de ha azt akarjátok h legyen még1 csopi akkor az új csopiban legyen a klános dolog, és ne D elé berakni még1 szintet hanem fölé még1-et, és nem kéne átnevezni a csopit, mondom inkább fölé tenni még1-et aminek a nevét rátok bízom pl.: [1/Anarch ] nem betűvel jelölni hanem alapból a célnak megfelelő nevet adni neki:) de nem itt folytatom, megyek a régi témához..

jó ötled de akkor ott se tartunk mint ezelött...
mert top30% után még fellépni a másik "1/Anarchba" az mégrosszabb lenne mert tovább tartana a fordulás is....
hacsak a lépésre nem lenne vmi ujj dolog kitalálkva...

Steve 11-06-2006 13:46

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 41171)
jó ötled de akkor ott se tartunk mint ezelött...
mert top30% után még fellépni a másik "1/Anarchba" az mégrosszabb lenne mert tovább tartana a fordulás is....
hacsak a lépésre nem lenne vmi ujj dolog kitalálkva...

Ha a top fellépne akkor jó lenne, mellesleg akkor 100kör kellen feljebb.

Steve 11-06-2006 13:47

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 41168)
Steve nem ugy értem:D:D:D
hanem 1 ori elég legyen hogy az alsobb szintről 100 orival fordulhass hogyha megvan mindkét szinten a forduláshoz valo feltétel:P
a felső szintre akárhány orit felvihetsz de csak egy orinak kell meglennie fent a feltételnek hogy 2. szintről fordulhass....

;)

Ez hülyeség már megbocsáss. Nem tudsz eljutni az Aba de szeretnéd kipróbálni milyen? Ez így eddig a legrosszabb ötlet SZERINTEM.:)

Stoky(Gárdi) NEXUS 11-06-2006 13:49

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 41173)
Ez hülyeség már megbocsáss. Nem tudsz eljutni az Aba de szeretnéd kipróbálni milyen? Ez így eddig a legrosszabb ötlet SZERINTEM.:)

miért is hülyeség?:P

spok 11-06-2006 13:51

mindenkép új felsö szint lenne a meg oldás egy 1 szint.
MErt akkor a D böl legaláb fel lépkednének és ujra játszhato lesz az a csopi is.

hulla 11-06-2006 13:52

gyerünk már át az eredeti topikba mert ha itt írjátok semmi haszna

spok 11-06-2006 13:54

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 41173)

Erre az elöbb irtam igy lehet ujra játszhato csoportot csinálni a D böl és müködne afellete lévö szint is.

All times are GMT +1. The time now is 07:49.