Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   a hódító jövője (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1124)

Synkel 12-03-2006 13:16

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 49732)
Akkor szólj Lben mikor jön elő Horland;) :D

Kis hamis:D

Nekem is lenne egy érdekes statisztikai kérdésem, bár nem indítok neki új topicot. Ha sokakat zavar, hogy itt teszem fel, szóljatok, és törlöm:)

Ati, a dizájnváltás után megvolt a nagy felhördülés, és rengetegen kijelentették, hogy ha nem kapják vissza a régi verziót, akkor törlik a VIP országokat, és soha többet nem hódoznak, metr ők azt megszokták, megszerették, ez meg xar.
Most úgyszintén tapasztalható ez. Elég sokan álltak elő oylannal, hogy most akkor törlik a VIP országaikat.
Amennyire nekem rálátásom volt a dizájnváltás utáni dolgokra, elég sok hőzöngő azóta is játékban van, a mostani változás pedig még messze nem futott ki, de érdekelne, tudsz-e valami számadatot mondani, mennyivel nőtt a változások után az országtörlések aránya?

Ati 12-03-2006 13:20

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 49784)
Ati, a dizájnváltás után megvolt a nagy felhördülés, és rengetegen kijelentették, hogy ha nem kapják vissza a régi verziót, akkor törlik a VIP országokat, és soha többet nem hódoznak, metr ők azt megszokták, megszerették, ez meg xar.
Most úgyszintén tapasztalható ez. Elég sokan álltak elő oylannal, hogy most akkor törlik a VIP országaikat.
Amennyire nekem rálátásom volt a dizájnváltás utáni dolgokra, elég sok hőzöngő azóta is játékban van, a mostani változás pedig még messze nem futott ki, de érdekelne, tudsz-e valami számadatot mondani, mennyivel nőtt a változások után az országtörlések aránya?

A designváltás után meglepődtem, de a vip országok száma érezhetően megemelkedett, úgyhogy a hőzöngés ellenére ez egyértelműen pozitív hatással volt a Hódítóra. Aminek persze örülök, mert nem kevés munka és pénz volt a designváltásban. :)

Synkel 12-03-2006 13:21

Megnyugodtam, ezek szerint jól láttam a dolgot, hogy nem csökkent zuhanásszerűen a játékosok száma:)

Steve 12-03-2006 13:28

Sztar bevallani de nekem spec mostmár jobban teccik ez a dizájn... deha öt év múlva meg lesz változtatva meginthőzöngeni fogok:D

Cassandra 12-03-2006 13:37

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 49789)
Sztar bevallani de nekem spec mostmár jobban teccik ez a dizájn... deha öt év múlva meg lesz változtatva meginthőzöngeni fogok:D

Persze, ez egy olyan dolog, amit meg kell szokni. Kinek hamarabb megy, kinek kevésbé hamar, de sztem ez mindennel így van. Viszont néhányan túlzásokba estek akkor is...:)

Steve 12-03-2006 13:38

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 49795)
Viszont néhányan túlzásokba estek akkor is...:)

Mnt például én:o ezért követtem most meg magam...:)

Cassandra 12-03-2006 13:39

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 49796)
Mnt például én:o ezért követtem most meg magam...:)

Van ilyen.:)
De te belátod, sokak ezt sose fogják megtenni.

(Mellesleg szavazni jöttem és elfelejtettem.:D)

lll 12-03-2006 15:03

hát én jelen pillanatban abba hagytam a Hódot:)
de majd egyszer lehet vissza térek új országokkal:):D

Burning 12-03-2006 15:59

na akkor lagen várlak 200 hekin:) amint kijössz a védettség alól lesz vérpincsi pancsi:D:D:D

BeeLord 12-03-2006 16:22

Szavaztam: tőlem meg nem szabadul ez a játék, míg meg nem unom. Az pedig várhatóan nem mostanában lesz.;)

All times are GMT +1. The time now is 09:26.