![]() |
Quote:
Nekem is lenne egy érdekes statisztikai kérdésem, bár nem indítok neki új topicot. Ha sokakat zavar, hogy itt teszem fel, szóljatok, és törlöm:) Ati, a dizájnváltás után megvolt a nagy felhördülés, és rengetegen kijelentették, hogy ha nem kapják vissza a régi verziót, akkor törlik a VIP országokat, és soha többet nem hódoznak, metr ők azt megszokták, megszerették, ez meg xar. Most úgyszintén tapasztalható ez. Elég sokan álltak elő oylannal, hogy most akkor törlik a VIP országaikat. Amennyire nekem rálátásom volt a dizájnváltás utáni dolgokra, elég sok hőzöngő azóta is játékban van, a mostani változás pedig még messze nem futott ki, de érdekelne, tudsz-e valami számadatot mondani, mennyivel nőtt a változások után az országtörlések aránya? |
Quote:
|
Megnyugodtam, ezek szerint jól láttam a dolgot, hogy nem csökkent zuhanásszerűen a játékosok száma:)
|
Sztar bevallani de nekem spec mostmár jobban teccik ez a dizájn... deha öt év múlva meg lesz változtatva meginthőzöngeni fogok:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De te belátod, sokak ezt sose fogják megtenni. (Mellesleg szavazni jöttem és elfelejtettem.:D) |
hát én jelen pillanatban abba hagytam a Hódot:)
de majd egyszer lehet vissza térek új országokkal:):D |
na akkor lagen várlak 200 hekin:) amint kijössz a védettség alól lesz vérpincsi pancsi:D:D:D
|
Szavaztam: tőlem meg nem szabadul ez a játék, míg meg nem unom. Az pedig várhatóan nem mostanában lesz.;)
|
All times are GMT +1. The time now is 09:26. |