Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   térkapu (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1122)

Remedy 12-03-2006 00:58

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 49555)
jó, lehet a súgóban ez van írva
de akkor mond már meg légyszi amit írtam példát egy párbajos dologról, akkor az mért volt??
ha ezt megmondod
le emelem a kalapom és igazat adok neked:)

*és nem vagyok Harcosok:D tudok igazat is adni, ha kell*

Ott van, amit Steve irt. Ezenkivul a pontkulonbseg is ad magikus vedelmet (ha esetleg ez is valtozott volna) Kat moral is romolhatott... stb...

Remedy 12-03-2006 01:01

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 49556)
Mágikus pajzs Csak és kizárólag a mágikus támadásokkal szemben véd. A védelemhez hasonlóan teljes immunitást nem nyújt a varázslatokkal szemben, csupán mások támadását nehezíti meg. Használatával védőerőd a mágikus támadásokkal szemben 20%-kal emelkedik. Információszerző varázslatok ellen nem véd.

Informatív varázslatok

Kristálygömb

Támadó/Ártó varázslatok

Vihar
Szárazság
Tűzgolyó
Térkapu

Így már elhiszed?:) jó ez a súgó, de télleg:)

Hehe, de ez igy tenyleg olyan, mintha a terkapu ellen is vedene. Talan annak kene csinalni egy "semleges" varazslatok csoportot, vagy nem tudom :)

lll 12-03-2006 01:04

nah közben ahogy ezeket írtátok
mostmár elhiszem:)
igazatok volt
a párbajon akkor ugyebár sokszor ártózott és így kevesebb lett a készülije mint az enyémnek volt, és ezért nem tudott gömbölni sem, mert nem sokkal volt több varija mint nekem:)

Steve 12-03-2006 01:06

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 49562)
nah közben ahogy ezeket írtátok
mostmár elhiszem:)
igazatok volt
a párbajon akkor ugyebár sokszor ártózott és így kevesebb lett a készülije mint az enyémnek volt, és ezért nem tudott gömbölni sem, mert nem sokkal volt több varija mint nekem:)

kicsit gunyorosan, de ezt írtam neked azonnal válasznak:)

Steve 12-03-2006 01:07

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 49560)
Hehe, de ez igy tenyleg olyan, mintha a terkapu ellen is vedene. Talan annak kene csinalni egy "semleges" varazslatok csoportot, vagy nem tudom :)

Azért nem semleges, mert ugye szabira nem mehetsz tőle. Szal mindenesetre én nem találom hogy bele lenne írva hogy kapu ellen nem véd, merthogy tényleg nem:)

lll 12-03-2006 01:10

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 49564)
kicsit gunyorosan, de ezt írtam neked azonnal válasznak:)

hupsza tényleg:eek:
sorry, de már fáradt vagyok picit;)

Smooth Scroller 12-03-2006 01:16

informativ meg nemcsak a kristalygomb lehet, hanem a magiafelderites es a kronika is.

tsandor 12-03-2006 02:20

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 49538)
a térkapu nyitása az a te varázslóerődtől függ csak, az ellenfélé nem számít. De ezt már kérdezték itt keresd meg ne új topicot nyiss...

Remynek igaza van, ez nem a súgó.

Eskü nem találom ezt a részt a Súgóban. A varázslatokon kívül ír még valahol a térkapuról?
Hogy lehet egyszerűen keresni itt régi témákban? Beírtam searchbe kiadott jópár témát de első kérdésnek ilyen nem volt. Az összes hozzászólást meg néha túl sok lenne elolvasni ezt vegyétek figyelembe:(

All times are GMT +1. The time now is 09:22.