![]() |
Quote:
|
Quote:
|
késő van...:o
72körös védettség:) |
Quote:
Eskü nem lehet egyértelműen kitalálni ezeket a Súgóból. Smoothtól meg elnézést csak mindig kicsit szétszórt és benézi a dolgokat, asszem 3ad v. 4edjére láttam h. bizton állított butaságot. Amugy nekem az nem tecc, h. ugy kezditek benne van a súgóban aztán utána kiderül mindenki másképp tudja...:p De télleg sokra értékelem azt aki segíteni próbál és nem flegma:) |
Quote:
|
Egyféleképpen van. Ahogy a súgóban le van írva. HA vki mást mond azt rosszul tudja, szólnak neki, és már jól fogja tudni.
|
de lehet ahogy mondja a valaki máshogy az ugyanúgy jó, csak más értelemben:)
nem mindenki ugyanazon a nyelven beszél:) |
Quote:
|
rosszul emlekeztem, valoban 20%. ha rosszul tudok vmit, akkor alt. nyomok 1 sry-t. ugyhogy bocs.
kedves tsandor, neked viszont nem nagyon van mire rosszul emlekezned. kivancsi lennek, hogy meg milyen neven regisztraltal ide. nem te vagy veletlenul dexter is? mert van egy olyan erzesem. |
Quote:
de mondjuk van valami amit én tudok és jól tudom, azt megfogalmazom saját fogalmazás szerint, hogy hogyan van, de a súgóban máshogy van leírva, és amit én fogalmaztam meg arra a dologra, azt máshogy értelmezi a többi ember mint én:) de ez csak egy példa volt:D |
All times are GMT +1. The time now is 03:28. |