Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Termelők felfele haladása a módosítások után? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1109)

FJORD 12-03-2006 12:06

Quote:

Originally Posted by Hornet (Post 48747)
Én is a termelő törpik létszámát növelem,és nagyon nem jó ez igy nekünk.És ha nem lesz valami változás akkor marad az a megoldás hogy szintlépés,és mire vissza térek A-ba addigra más fajjal kell hogy játszak:(

Végül is ezért lett így csinálva nem, hogy ne ragadjatok ott évekig?

laci 12-03-2006 12:08

Quote:

Originally Posted by FJORD (Post 49727)

Csak a termelők ne ragadjanak ott? Ez csak nekik hátrány (na jó, az elfeknek is az lehet...)

Deni 12-03-2006 12:10

Quote:

Originally Posted by FJORD (Post 49727)

Azért a cél az nem volt, hogy a termelőket ellehetetlenítsük.

Synkel 12-03-2006 12:12

Quote:

Originally Posted by laci (Post 49728)
Csak a termelők ne ragadjanak ott? Ez csak nekik hátrány (na jó, az elfeknek is az lehet...)

Aki elfet játszik, és azzal akar a topba menni, az már az elején beletörődött, hogy a csoport 10%-ig tud fedezni. Én is. Így személy szerint( a saját orimra értve) nagyon nem zavar a fedezés megdrágítása, azt a 10%-ot még fel lehet fedezni viszonylag kényelmesen. Ráadásul az elfeket talán kevésbé fenyegeti a folyamatos beverés veszélye mint a törpét.

A törpék problémája viszont jogos, és szerintem Deni nagyon jól elkapta a lényeget. Emelkedjen a katonaigény, de a fedezési arány maradjon folyamatosan 0%, ez egyszerű, könnyen érthető, ráadásul be lehet venni a fajok súgóba mint a törpik faji előnye.

monro 12-03-2006 12:15

Quote:

Originally Posted by Hornet (Post 48749)
Ezt azért nem tartom olyan szuper ötletnek ,mert ha támadnak akkor általában bányát bont a törpi.Na már most ha igy van mindenkinél akkor a "kevés"bánya miatt drága maradna ugyan úgy a fedezés.

Aztán lehet hogy rosszul látom :)

Én pld nem bontanék bányát az tuti :)
Pedig mióta 1A-s vagyok mindig a törpét kezeltem :D

Az alapproblémát jogosnak érzem. 3000 hekiig kell a bányái nagyrészét összeszednie ergo 3000 heki alatt adjunk a törpének 0-50% védőerőt katonailag a bányái mennyiségének függvényében;) Fölötte pedig minden marad a mostani helyzet szerint :)

laci 12-03-2006 12:17

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 49733)
Aki elfet játszik, és azzal akar a topba menni, az már az elején beletörődött, hogy a csoport 10%-ig tud fedezni. Én is. Így személy szerint( a saját orimra értve) nagyon nem zavar a fedezés megdrágítása, azt a 10%-ot még fel lehet fedezni viszonylag kényelmesen. Ráadásul az elfeket talán kevésbé fenyegeti a folyamatos beverés veszélye mint a törpét.

A törpék problémája viszont jogos, és szerintem Deni nagyon jól elkapta a lényeget. Emelkedjen a katonaigény, de a fedezési arány maradjon folyamatosan 0%, ez egyszerű, könnyen érthető, ráadásul be lehet venni a fajok súgóba mint a törpik faji előnye.

A lényeg, amit mondani akartam, hogy a tanyás elf és a bányás törpe, mint termelő, meg van lőve. A különbség az, hogy az elfnek nem kell mindenképpen gabona(túl)termelőnek lennie, de a törpe bánya nélkül minek törpe? :D

Deni 12-03-2006 12:20

Quote:

Originally Posted by monro (Post 49738)
3000 heki alatt adjunk a törpének 0-50% védőerőt katonailag a bányái mennyiségének függvényében;) Fölötte pedig minden marad a mostani helyzet szerint :)

Maga az ötlet tetszik, de mondjuk a felfedezési arányába még így is belenyúlnék 3000heki felett is.. :rolleyes:

laci 12-03-2006 12:22

off

Quote:

Originally Posted by monro (Post 49738)
... ergo 3000 heki alatt adjunk a törpének 0-50% védőerőt katonailag a bányái mennyiségének függvényében;)

Amíg az élőhalottat nem tesszük "rendbe", addig ne erősítsünk ilyen mértékekben más fajokat, de erre ne válaszoljatok, ne legyen ez (is) az élőhalott 207. topicja :D

monro 12-03-2006 12:24

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 49746)
Maga az ötlet tetszik, de mondjuk a felfedezési arányába még így is belenyúlnék 3000heki felett is.. :rolleyes:

Igen igazad van. Kellene egy "kifutó hektár" amíg visszazökken a magas bányatartalom :D

Deni 12-03-2006 12:28

Quote:

Originally Posted by monro (Post 49750)
Igen igazad van. Kellene egy "kifutó hektár" amíg visszazökken a magas bányatartalom :D

Mondjuk ha 3k hekiig kellene összeszednie azt a bánya számot amivel teszem azt fel 10k heki környékén kellene 8-12% bányával rendelkeznie, akkor kb 5-6k hekiig adnám meg a nullás fedezési arányt neki.. sacc/kb

All times are GMT +1. The time now is 07:47.