![]() |
Quote:
|
kérdés: miért kéne kerekíteni a védőerőt? ez kijöhet nem egész számra is, a lényeg h a támadónak ez több/kevesebb így beüt/nem üt be.
a törpés számot én sem értem |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Velemi s megtörtént már ez, de ha körönte ennyi jön be akkor minek aggódni, hisz törpöt nem mindenki lop, inkább a többi olyan faj a préda akiknek nincs ilyen "képeségük", hogy bevédjék a nyerset!
|
Quote:
a torp az egyik legjobban lophato faj..... :) ne mondj mar ilyet, hogy nem lopjak :) |
Én nem lopom, lehet azért mert már csak pár van körülöttem! Ha valaki jól játszik vele és van rá ideje akor hiába lopod nincs mit, nem?
|
Remélem nem godolod, hogy magamtól ilyen hülyeséget írok, de vannak még emberek akik nem hiszik el! ( látsd a szomszédom )
És lám nekem let igazam( tehát a törpe is tolvajólható de rendesen:) ) És tuddom a jövőben tartózkodom az ilyen kijelentésektől, még ha ezzel másnak akarok segíteni is! |
Quote:
Olyan mintha azon veszekednétek hogy Gnómtól tekit mikor rajta van a faji varázslat 1.Lényegtelen 2.Néha olcsobban kijössz, ha megveszed piacon, mint a tolijaidat fárasztod |
All times are GMT +1. The time now is 22:18. |