![]() |
szerintem ne..én úgy kezdtem jónéhány éve,hogy tapasztalj ki mindnet eggyel..lépj fel 4/ be és akkro töröld..következő faxa lesz..its obvious :-P
|
Figyelmetekbe ajánlom a súgót.:)
Végülis ezért van.:D |
OFF
Reggelt kolléga! MSN? ON |
Quote:
hamár fellépett 4be azt minek törölje? Sztem már akkor ott is nézelődjön-szenvedjen, ha kell- :) |
Szerintem meg ismerkedni kell, és olyanokkal beszélgetni sokat, akiknek több tapasztalatuk van. Rengeteget lehet másoktól tanulni, olyanokat amik nincsenek a súgóban leírva ... az én tapasztalatom az, hogy szerencsére nagyon segítőkész a tisztelt társaság ...
|
Quote:
Hát csak tippelem, hogy lány vagy, szerintem a legtöbb segítőkészséget ennek köszönd :) EGyébként hajlamosak kihasználni szegény kezdőket néha! De lehet, hogy csak rémeket látok...:eek: |
Iron
Quote:
Lehet szintet kéne lépned ? :) |
Quote:
|
STOP!
ahogy egy nagyon regi jobaratom és hoditos társam mondaná: Akkor fogok ujrázni vagy törölni ha 3 hektárnál kevesebb földem lesz! 3 hektár elég a megélhetéshez :D Lenyeg hogy aki most kezdi, szepen olvassa el a sugot (nekem is ezt javasolta mindenki mikor kezdtem és tényleg bevalt). ja és amit hozzátennék ami nagyon fontos, semmiféleképp se fedezz fel 20 hektárt, amig vedettseg alatt vagy mert felesleges, csak az értéked növekszik meg (énis elösször ezt tettem mert azthittem hogy jo ha hirtelen sok foldem van pedig nem :) ) Szepen lennmaradni es gyujteni kepezni stb, aztan mikor van hadero feljebb menn ;)i |
és mi történik akkor, ha a foglalkoztatottságom 50% alatt van, egész pontosan 49%:confused:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:29. |