Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   a 2006.11.29.-i módosításhoz a kis kék számok témája :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1098)

porika 11-29-2006 22:19

mindenki

Hali!

Szóval akkor ide is leírom.
1. a kék szám maradjon, a választott személyiségek számától függjön a lépés. Természetesen csak szintlépésnél (újrázásnál) lehessen ezen változtatni. Ez a legfontosabb.
2. Amit úgy is elvetnek: mivel más a játékstílus az 1/A-ban mint a lenti szinteken ezért itt más szabályok vonatkozzanak. Itt lényegtelen legyen a kék számok száma, maradjon a 30%.

Goldy 11-29-2006 22:22

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 47978)
Én azt változtatám meg, hogy az A-ban levő orinak nem kellene a B-ben levő top%-át teljesítenie...
A B-ben a számnak megfeleleőne természetesen kellene a mostani top%-ot elérni

Támogatom
Én sem szertem az 1/A-t ne legyen már kötelező az ottani aktív játék.

Cassandra 11-29-2006 22:26

Éretem, elsőre is.:)

Goldy 11-29-2006 22:29

Quote:

Originally Posted by porika (Post 47991)
Hali!

Szóval akkor ide is leírom.
1. a kék szám maradjon, a választott személyiségek számától függjön a lépés. Természetesen csak szintlépésnél (újrázásnál) lehessen ezen változtatni. Ez a legfontosabb.
2. Amit úgy is elvetnek: mivel más a játékstílus az 1/A-ban mint a lenti szinteken ezért itt más szabályok vonatkozzanak. Itt lényegtelen legyen a kék számok száma, maradjon a 30%.

ez így viszont nem tetszik, a szám jelölje a személyiségek számát, ne csak a fordulásokét.
Ha A-s orit akarsz lefordítani ugorja meg a szintet, úgy ahogy a többi orinak is meg kell a lenti szinteken.
Csak a B-s forduláshoz ne kelljen aktív A-s játék ha már van akinek nem jön az be.

Remedy 11-29-2006 22:30

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 47993)
Támogatom
Én sem szertem az 1/A-t ne legyen már kötelező az ottani aktív játék.

Eddig is az volt.... :)

Bloody 11-29-2006 22:30

És még hányan nem szeretik, és nem szeretnek egyfolytában itt lógni, már az a változtatás, kemény volt amivel az változott, hogy fel kell menni mindenképpen az Aba... és akkor úgy gondolkozott a nép, hogy vagy elf-edezget, ami most változott és drága lett, vagy orkmód nekirohant, ami szintén nem működik már a felülről ütögetés miatt...

Cassandra 11-29-2006 22:32

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 47996)
Ha A-s orit akarsz lefordítani ugorja meg a szintet, úgy ahogy a többi orinak is meg kell a lenti szinteken.
Csak a B-s forduláshoz ne kelljen aktív A-s játék ha már van akinek nem jön az be.

Bocsi, de ez pont azokkal szemben lenne kitolás, akik nem akarnak A-ban csücsülni, nem!?

Ati 11-29-2006 22:32

Quote:

Originally Posted by Bloody (Post 47998)
És még hányan nem szeretik, és nem szeretnek egyfolytában itt lógni, már az a változtatás, kemény volt amivel az változott, hogy fel kell menni mindenképpen az Aba... és akkor úgy gondolkozott a nép, hogy vagy elf-edezget, ami most változott és drága lett, vagy orkmód nekirohant, ami szintén nem működik már a felülről ütögetés miatt...

Ezzel egész pontosan mit szerettél volna javasolni?

NorB 11-29-2006 22:32

na de Goldy, most az A-ban rekkedt egy csomó ori, ami nem tudja "megugrani" a szintet :)
a B-s fordulás legyen kemény, de független attól, hogy milyen ori van az A-ban
az A-ból lehessen lefordulni top30%-kal

Goldy 11-29-2006 22:33

Remy a 30% és a 10% közt azért van némi különbség.
A 30-at még reálisnak tartom.
Én nem ülök folyton a gépelőtt a H-t lesve.

All times are GMT +1. The time now is 23:47.