![]() |
bocs az elobb felreertettem a dolgot.
attol, hogy a levlistan el lett vetve, meg megszavazhatnank itt. hiszen ezzel nem lenne rosszabb, csak jobb, kenyelmesebb, kevesbe szemronto. |
Quote:
|
Quote:
ha jol értelmeztem, akkor itt ki van küszöbölve ez a hiba :) ugyanis, sztem itt ugy működik, hogy ha te a 4. helyen szeretnéd látni a barakkokat, akkor a mögötte lévő rublikába 4-est irsz, és enter de lehet rosszul olvastam |
Nem egészen,hiszen ha mondjuk a templomot az első helyre akarod tenni,akkor az első helyen lévő épüt is át kell tenni vhova,ahol pedig megintcsak van egy épület,és így tovább.
|
Quote:
értem, de ez igy ahogy mondtam, nem egyszerűbb a fent emlitett játékosok "egy részének"? :) |
Quote:
|
Nem rossz az ötlet, de gubancot csinálhat az, hogy ha két első vagy 3 5. helyes van. Szerintem nem véletlenül van így. Szóval, vagy maradjon így, vagy törlés gomb és mindent keljen be írni újra, de szerintem még akkor is lennének vakok, akik rosszul töltenék ki.
|
Quote:
|
Quote:
Ehelyett a következő történik: beír 4 helyre egy 1-est, 5 másik helyre egy 6-ost, majd leokézza, megjelenik egy balak, áh, ez biztos csak visszaigazolás, leokézzuk, és gép kikapcs, végeztünk. Valójában pedig az történt, hogy a gép szólt neki, hogy ez így nem lesz jó, de ezt el sem olvasta, csak kapásból leokézta, majd még véletlenül se nézte meg, hogy mi lett az eredmény. Ez most nagyon bután hangzik, és a többségetek el se tudja képzelni, hogy valóban ilyen lehet, de sajnos a rideg valóság az, hogy a TÉNYLEGES problémák jelentős része az intézőből ered most is. Ha ezt még olyanra is csináljuk, amit el lehet rontani... Bele se merek gondolni... |
Pedig valami egyszerűsítés pl. beíráás jó lenne, mert ha pl az uccso helyről felvinni az 5.re nem kis idő. Szerintem lehetne kockákat berakni, és a hodos majd eldönti melyiket akarja használni. Nyilast, v. kockát
|
All times are GMT +1. The time now is 08:47. |