Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Hódító v6.1 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1084)

Dragi 11-29-2006 14:30

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 47658)
eddig arrol volt szo, hogy a korbefordulo orszagok "jutalom"-ban reszesulnek. innentol buntetve vannak. gondolom, hogy ez reszletesen ki lett targyalva es nyilvan a kis kek szam nelkuliek szavaztak tobben arra, hogy legyen nehezites, de sztem kicsit atcsapott buntibe. en nem mondom, hogy ok ne legyenek szigorubb feltetelek alatt, de ne ennyire. sztem a
2- 22%
3- 15%
4- 10%
5- 8%
6- 6%
7- 4%
8- 1%
9- 1. hely
tul eros, az utolso 2 kozel teljesithetetlen, ezaltal ertelmetlen.

az en velemenyem szerint ez teljesithetobb, humanusabb lenne:
2- 26%
3- 23%
4- 20%
5- 17%
6- 14%
7- 11%
8- 8%
9- 5%

igy nem lenne atok a + szemelyiseg. meghat ok, hogy le lehet adni 1et, de akkor mi a francnak forduljon vki...? ez inkabb osztonzes a topban valo toporgasra, igy elveszi a helyet a tobbi jatekostol. par ev mulva a 2/b topja csurig lesz veluk.

Egy 9 személyiségű oritól elvárhatjuk hogy 1. legyen 336 körön keresztül!!!!!!!!!

Ati 11-29-2006 14:32

Quote:

Originally Posted by Seldon (Post 47660)
Én csak arra lennék kíváncsi, hogy a felfedezési határ kifejezés apró elírás, ugye? :)
És helyette továbbra is a fellépési határról van szó itt...

Köszi. :) Természetesen igen, fellépési határról van szó, javítottam. :)

Remedy 11-29-2006 14:33

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 47650)
Csak abban az esetben, ha a megváltozott pontértékek miatt lefele támadásnak számít. Ha továbbra is felfele támadás, akkor természetesen felfele támadás marad. Ez eddig is így működitt időnként, és nem tudtad kiszámítani, hogy mi alapján van, amikor így működik, és mi alapján van, amikor nem. Mostantól egységes, és előre kiszámítható.

Csak ugy mondom, hogy en ezt ugy vettem eszre, hogy mindig alulrol tortent az utes, kiveve extrem sok sereggel valo uteskor. 100% hogy utottem ugy ketszer alulrol, hogy bennvolt a tulaj.....

Ati 11-29-2006 14:34

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 47664)
Csak ugy mondom, hogy en ezt ugy vettem eszre, hogy mindig alulrol tortent az utes, kiveve extrem sok sereggel valo uteskor. 100% hogy utottem ugy ketszer alulrol, hogy bennvolt a tulaj.....

És olyan is volt, amikor ugyanilyen helyzetben ezt nem tudtad megtenni. Mostantól ez kiszámítható, nem zsákbamacska.

Smooth Scroller 11-29-2006 14:34

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 47661)
Egy 9 személyiségű oritól elvárhatjuk hogy 1. legyen 336 körön keresztül!!!!!!!!!

de nem lesz az... a 80 eves 5szoros olimpiai bajnok sem lesz elso a kovetkezo olimpian. irrealis dolgokat sztem ne varjunk el. attol, hogy lesz egy 9. szemelyisege (mondjuk varazslo) attol meg nem lesz erosebb az orija, hogy teljesitse amit mondasz. ez 1szeruen keptelenseg. benne lesz vhol az elso par %-ban es ott foglalja majd a helyet hooooooooooooooooosszu ideig. masok elol...

Dragi 11-29-2006 14:38

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 47666)
de nem lesz az... a 80 eves 5szoros olimpiai bajnok sem lesz elso a kovetkezo olimpian. irrealis dolgokat sztem ne varjunk el. attol, hogy lesz egy 9. szemelyisege (mondjuk varazslo) attol meg nem lesz erosebb az orija, hogy teljesitse amit mondasz. ez 1szeruen keptelenseg. benne lesz vhol az elso par %-ban es ott foglalja majd a helyet hooooooooooooooooosszu ideig. masok elol...

Amúgy ezt egy olyan javasolta akinek eddig 6 személyiséges orija van :) és elég nagy esélye van a 9-re :) Hajrá Fegya!!!!! Tuvalut pedig már nem érinti ez a változtatás mivel már 10 személyiséges az orija a 11.-ért ha akar akkor dolgozzon megérte!

Seldon 11-29-2006 14:42

Felfedezéssel kapcsolatban lenne egy kérdésem...

Szintlépés után tisztalappal kezd az ország, vagy azt is nézi a rendszer, hogy előző szinteken mit művelt mostantól az ember?

Ati 11-29-2006 14:43

Quote:

Originally Posted by Seldon (Post 47670)

Szintlépés után tisztalappal kezd az ország, vagy azt is nézi a rendszer, hogy előző szinteken mit művelt mostantól az ember?

Minden szintlépéssel nullázódik.

Vonatkozó bővítés a súgóban:

"A felfedezett területek száma szintlépéssel nullázódik, ezért a valós aránynál jóval kedvezőbb. Minden szintet 0% felfedezési aránnyal kezdesz."

Synkel 11-29-2006 14:44

Quote:

Originally Posted by Seldon (Post 47670)

Shel, a javaslat eredetileg arról szólt, hogy szintlépéskor nullázódik a mutató

Seldon 11-29-2006 14:45

Köszönöm, ez jó hír :)

All times are GMT +1. The time now is 00:35.