![]() |
Quote:
Támogatom |
Én is támogatom mivel neten játszom, de kíváncsi lennék a wap-osok véleményére is, hiszen ez plussz letöltendő adatmennyiség lehet...
|
nem kell rakattintani a "regi esemenyek"-re, vagy csak neha es akkor semmi pluszt nem jelent. :)
|
Halihó :)
Nos az 5letet én is támogatom, a szineket viszont én sem. Szerintem teljesen felesleges kiszinezni. Eddig is csupán a katonai akciók eredményei voltak szinesen feltüntetve az eseménylistában; szerintem ez maradjon is így. Hmm.... nagyon tetszik az ötlet :) Nem kellene kérdezgeti a szöviket, hogy kitől, mikor, mennyit, miből, mit ....stb :) Meg más szempontból nézve is bejön. Pölö szeretem tudni, ha a szövim ártózik, mert neki úgy teccik, a másik vezér meg ír, hogy mért is az értelmetlen pusztítás a haszonszerzés helyett ... blablabla... a szövim tagadja, az ellenfél álítja, én meg hülén érzem magam és nem tudom kinek higgyek :D Nah de ez már magánügy. |
Quote:
Én szoktam Wapot is használni, szerintem az külön topicot érdemelne, hogy mit kéne rajta változtatni. de ott szerintem nem lényeges a szín mivel egyszerre nem túl sok infó jelenik meg, tehát ha mindent tudni akarsz akkor végig kell lapoznod. |
Quote:
|
Quote:
Szövi eseménylistában is tényleg jó lenne látni, de ha már itt tartunk az is jó lenne, ha a saját eseménylistáját ha valaki törli, attól még a szövi listában bent maradhatna az infó, és azt csak a vezér törölhesse, így nehezebb lenne ilyen unaloműző ártók nyomainak az eltüntetése.... |
Quote:
|
Quote:
Lehet, hogy nem a játékon, hanem a memóriánkon kellene javítanunk?:D |
Kicsit elszaladtunk.
Szöviesemények közt semmiképp nem szeretném látni, hogy ki kitől mit lopott. Rengeteg kiírás lenne, és tényleg elveszne a lényeg. |
All times are GMT +1. The time now is 02:08. |