Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   esemenylista kibovitese (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1080)

solven 11-28-2006 19:32

Quote:

Originally Posted by lacqa (Post 47425)
nem biztos hogy ennyire kéne szinezni, de egyébként nagyon hasznos volna

Nekem is tetszik, és én is csak azt tudom mondani amit mások

Támogatom

Panyi 11-28-2006 19:43

Én is támogatom mivel neten játszom, de kíváncsi lennék a wap-osok véleményére is, hiszen ez plussz letöltendő adatmennyiség lehet...

Smooth Scroller 11-28-2006 20:00

nem kell rakattintani a "regi esemenyek"-re, vagy csak neha es akkor semmi pluszt nem jelent. :)

Cece 11-28-2006 20:00

Halihó :)

Nos az 5letet én is támogatom, a szineket viszont én sem. Szerintem teljesen felesleges kiszinezni. Eddig is csupán a katonai akciók eredményei voltak szinesen feltüntetve az eseménylistában; szerintem ez maradjon is így.
Hmm.... nagyon tetszik az ötlet :) Nem kellene kérdezgeti a szöviket, hogy kitől, mikor, mennyit, miből, mit ....stb :)
Meg más szempontból nézve is bejön. Pölö szeretem tudni, ha a szövim ártózik, mert neki úgy teccik, a másik vezér meg ír, hogy mért is az értelmetlen pusztítás a haszonszerzés helyett ... blablabla... a szövim tagadja, az ellenfél álítja, én meg hülén érzem magam és nem tudom kinek higgyek :D Nah de ez már magánügy.

FJORD 11-28-2006 20:02

Quote:

Originally Posted by Panyi (Post 47432)
Én is támogatom mivel neten játszom, de kíváncsi lennék a wap-osok véleményére is, hiszen ez plussz letöltendő adatmennyiség lehet...

Szintén támogatom, Néha bosszantó, hogy nem emlékszem mennyire volt sikeres egy rengetés, lopás.

Én szoktam Wapot is használni, szerintem az külön topicot érdemelne, hogy mit kéne rajta változtatni.

de ott szerintem nem lényeges a szín mivel egyszerre nem túl sok infó jelenik meg, tehát ha mindent tudni akarsz akkor végig kell lapoznod.

Cece 11-28-2006 20:08

Quote:

Originally Posted by Panyi (Post 47432)

Wapon nincs szövetség menü és gondolom én, hogy az újítás oda lenne beiktatva; mármint a szövetség fontos eseményeihez. Szal ez a wapon nem változtat semmit.

Panyi 11-28-2006 20:10

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 47438)
Meg más szempontból nézve is bejön. Pölö szeretem tudni, ha a szövim ártózik, mert neki úgy teccik, a másik vezér meg ír, hogy mért is az értelmetlen pusztítás a haszonszerzés helyett ... blablabla... a szövim tagadja, az ellenfél álítja, én meg hülén érzem magam és nem tudom kinek higgyek :D Nah de ez már magánügy.

Szövi eseménylistában is tényleg jó lenne látni, de ha már itt tartunk az is jó lenne, ha a saját eseménylistáját ha valaki törli, attól még a szövi listában bent maradhatna az infó, és azt csak a vezér törölhesse, így nehezebb lenne ilyen unaloműző ártók nyomainak az eltüntetése....

FJORD 11-28-2006 20:10

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 47442)
Wapon nincs szövetség menü és gondolom én, hogy az újítás oda lenne beiktatva; mármint a szövetség fontos eseményeihez. Szal ez a wapon nem változtat semmit.

Wapon elég sok mindent nem tudsz megnézni.

Panyi 11-28-2006 20:11

Quote:

Originally Posted by FJORD (Post 47440)
Szintén támogatom, Néha bosszantó, hogy nem emlékszem mennyire volt sikeres egy rengetés, lopás.

Lehet, hogy nem a játékon, hanem a memóriánkon kellene javítanunk?:D

Synkel 11-28-2006 20:12

Kicsit elszaladtunk.
Szöviesemények közt semmiképp nem szeretném látni, hogy ki kitől mit lopott. Rengeteg kiírás lenne, és tényleg elveszne a lényeg.

All times are GMT +1. The time now is 02:08.