![]() |
Oks!
Köszi mindenkinek. :D |
Quote:
Ati az gondolom egyedi elbírálás, hogy ilyen miatt mikor jön el az a pont, amikor valakit áttesztek... Ezt kifejtenéd bővebben? |
Quote:
|
Quote:
Az már megtapasztalta a játékot... :) És elvileg tud ellene védekezni, hiszen már egyszer körbement... |
Quote:
|
Engem, foglalkoztat egy kérdés, de men tudom szabályos-e: van két szövi és egymásnak mennek. Az egyik szövi megcsinálja a szokásos, éplisfelmérést, gömböt- tegyük fel sikerül mind- és ezt kimásolják jegyzetetbe. Utánna feloszlanak és mindenki mf-ként folytatja a háborút ugyan azzal a szövivel. De nem egyeztetnek, csak teljes krónika, krónika, mágia felderítés és érték vesztés növekedésből szereznek infót. Ez így szabályos, vagy jksz?:o :eek:
|
sztem igy teljesen szabalyos.
|
nem tudom de szerintem nem az. mert a régi adatok alapján lehet következtetni nagyjából mijük lehet mit tudhattak csinálni. ha felbomlanak és az mf bónuszt kihasználva ütik tovább ráadásul ugyanaz a négy akkor szerintem az már jksz-nek minősül, mert ekkor már játékon belüli szövetségről nem beszélhetünk. ha nem így van akkor legyen szíves valaki elmondani hogy van
|
burning, olvasd el az 1/a-ban a szovik haborujanal a ki es belepkedest 2 szovi kozott. epuletlistazas, tagcserek, stb. meg ati szerint is szabalyos volt igy. akkor az alsobb csopikban miert ne lenne az?
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:42. |