![]() |
valószínűleg az vok akire gondolsz :)
oh őrizgetm a pozíciómat :) |
óriás eléggé elhúzott.
|
Hát..végülis magához a szavazashoz hozzaszolva, kell egy orias a szovibe, aki legyartja a gomboket, de a biztos utesekhez, szerintem erdemes egy orkot hasznalni. Akar ures termeloket utni minel tobb sereggel, akarcsak egy erosen bevedekezett orit is konnyebben atlehet utni orkkal. Azt hiszem mindig felfele menne a sereg, ha 5. akarok lenni...utnem az elso negyet.
|
igen. a baj akkor kezdődik ha az elsők nagyon elhúztak, vagy mindenki szabin van akit lehetne ütni :rolleyes:
tegyük fel min 20 körre van a legközelebbi támadható ori. leállnál ott termelni az elffel ahol vagy, tehát kb még az üthető mezőny tetején, vagy inkább ezt tudva nem is elffel indulsz neki?? |
Termelgetnek ameddig sikerul eljutnom, majd ha eleget termeltem, tovabb mennek :)
|
Quote:
:D nah, erre voltam kíváncsi, h mások mit tennének. :D |
Vagy vannak a meglomán emberek, akik mennek a csucs felé...minél-minél magasabbra és csak a megamánia-vágyat kielégíteni, mindenáron :)
|
Quote:
igen, azt szinte lehetetlen gyakorlatban megvalósítani az elfel :) de én csupán Napóleon vok , nincs bennem semmi megalománia :cool: |
Először is en meg nem voltam hadis elffel. de
Miert ne lehetne vele utni.Mf elf rajta a spec vari sok sereggel siman feler... |
Igazan nagy tamado sereghez kicsi a lakiteki bonusza sztem, ha akar mellette vmennyi varit es tolit is tartani.
Bar nem lehetetlen :) |
All times are GMT +1. The time now is 07:30. |