Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Hadira alkalmas fajok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1064)

director 11-23-2006 19:10

szerintem egyertelmu: legyel gnom! :D

Pepa 11-23-2006 20:44

Óriás mondanék. Nem tudom mennyi hekin vagy, az én óriásomnak 530-on, van 9k varija, 1k tolija, 8.5k elitje, 3k íj 35 toronyban. Nem lényeges, de van mellé 33000 hírnevem és mióta itt vagyok szöviháborún kívül csak gömbölnek, még lopni se lopnak.

Napóleon 11-23-2006 21:06

gnómot kihagytad, meg a törpit is meg az elfet is
egyik sem elhanyagolható:cool:

Pepa 11-23-2006 21:17

A gnóm az nagyon "kopós", az elfet nem erre találták ki- bár még nem voltam vele ebben a formában. A törpe, az tényleg hiányzik. Én akkor is óriást mondanék. Kevés vele a macera, és túdosként olyan mint a gnóm hadilag, varilag jobb, és tolikkal nem nyírják ki a tolijait.
Kicsit offolok: 1050 hekin szöviháború volt, ellenfél varisának 42 varija van gnómként, mi varisunknak 44k óriásként. Gömb sikerült, van éplista mehet rá a mészár -2000 vari, tolisunk elkezdte gyilkolni a varikat, meg pár mászár és másnap estére lett 22k varija. Nem tudott semmit tenni, csak íja volt, kevés tolija. Óriással ez másként lett volna.

Smooth Scroller 11-23-2006 21:48

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 45744)
...és tolikkal nem nyírják ki a tolijait.

oszt azt hogyan? :D

Wolfschanze 11-23-2006 21:55

Hát

Én az óriást választanám
Miért?
Mert jó varázsló és amellet jó hadis igaz tolvajnak xar, de ezt te döntöd el hogy akarsz e tolvajkodni, ha van szövetségesed aki tolvajkodik akkor érdemes oriásnak lenni, mert ha úgy vesszük 40% a lakáshelyzete is így több katona +20%mezőgazdasági bónusz amivel spórolsz a tanyák számán és helyette építhetsz templomot vagy barakkot.(és a könyvtárak is 10%-al több tekit írnak ami pénz miatt hasznos egy ideig:) )

Szecsa 11-24-2006 08:35

Bar azt nem irod le pontosan, hogy szoviben vagy mf-be mész fel.
Ha 3 orias a szovid, akkor gnom legyel, hiszen eplistakra, szovifelmeresekre es tavollevo seregek felmeresere szukseg van.
Ha sok a penzed es szovis vagy, akkor ork legyél. Mf-be nem ajanlom az orkot.

A tobbiek szepen leirtak, miert legyel orias :) Az mf-be es szovibe is jo.

Artúr 11-24-2006 12:46

A három legnépszerűbb hadis fajt én a játszhatóság nehézsége szerint állítanám sorba.

Kb így:

Óriás: könnyű ;)
Gnóm: normál :cool:
Ork: nehéz :eek:

A többit nem sorolnám be mert erősen megoszlanak a vélemények, meg személyes tapasztalatom pl. hullával nincs is.

Pepa 11-24-2006 14:30

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 45746)
oszt azt hogyan? :D

Ügyesen!:p
Új tolvajlási akció:
Féltékenység: Ennél az akciódnál a tolvajaid féltékenyek lesznek, az ellenség tolvajira és megölik őket.:rolleyes: ;)
Atinak majd tanácsolom:D

Netelek 11-24-2006 15:10

Szövim lesz, 2. szintre lépek 1350 hekivel, itt vannak a kordináták:)
Ja és orkra, meg óriásra megkszönném az éplistát, százalékos arányba kérem, thx

All times are GMT +1. The time now is 07:13.