![]() |
szerintem egyertelmu: legyel gnom! :D
|
Óriás mondanék. Nem tudom mennyi hekin vagy, az én óriásomnak 530-on, van 9k varija, 1k tolija, 8.5k elitje, 3k íj 35 toronyban. Nem lényeges, de van mellé 33000 hírnevem és mióta itt vagyok szöviháborún kívül csak gömbölnek, még lopni se lopnak.
|
gnómot kihagytad, meg a törpit is meg az elfet is
egyik sem elhanyagolható:cool: |
A gnóm az nagyon "kopós", az elfet nem erre találták ki- bár még nem voltam vele ebben a formában. A törpe, az tényleg hiányzik. Én akkor is óriást mondanék. Kevés vele a macera, és túdosként olyan mint a gnóm hadilag, varilag jobb, és tolikkal nem nyírják ki a tolijait.
Kicsit offolok: 1050 hekin szöviháború volt, ellenfél varisának 42 varija van gnómként, mi varisunknak 44k óriásként. Gömb sikerült, van éplista mehet rá a mészár -2000 vari, tolisunk elkezdte gyilkolni a varikat, meg pár mászár és másnap estére lett 22k varija. Nem tudott semmit tenni, csak íja volt, kevés tolija. Óriással ez másként lett volna. |
Quote:
|
Hát
Én az óriást választanám
Miért? Mert jó varázsló és amellet jó hadis igaz tolvajnak xar, de ezt te döntöd el hogy akarsz e tolvajkodni, ha van szövetségesed aki tolvajkodik akkor érdemes oriásnak lenni, mert ha úgy vesszük 40% a lakáshelyzete is így több katona +20%mezőgazdasági bónusz amivel spórolsz a tanyák számán és helyette építhetsz templomot vagy barakkot.(és a könyvtárak is 10%-al több tekit írnak ami pénz miatt hasznos egy ideig:) ) |
Bar azt nem irod le pontosan, hogy szoviben vagy mf-be mész fel.
Ha 3 orias a szovid, akkor gnom legyel, hiszen eplistakra, szovifelmeresekre es tavollevo seregek felmeresere szukseg van. Ha sok a penzed es szovis vagy, akkor ork legyél. Mf-be nem ajanlom az orkot. A tobbiek szepen leirtak, miert legyel orias :) Az mf-be es szovibe is jo. |
A három legnépszerűbb hadis fajt én a játszhatóság nehézsége szerint állítanám sorba.
Kb így: Óriás: könnyű ;) Gnóm: normál :cool: Ork: nehéz :eek: A többit nem sorolnám be mert erősen megoszlanak a vélemények, meg személyes tapasztalatom pl. hullával nincs is. |
Quote:
Új tolvajlási akció: Féltékenység: Ennél az akciódnál a tolvajaid féltékenyek lesznek, az ellenség tolvajira és megölik őket.:rolleyes: ;) Atinak majd tanácsolom:D |
Szövim lesz, 2. szintre lépek 1350 hekivel, itt vannak a kordináták:)
Ja és orkra, meg óriásra megkszönném az éplistát, százalékos arányba kérem, thx |
All times are GMT +1. The time now is 07:13. |