Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Karaván szabadságon lévő országnak (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1058)

Synkel 11-21-2006 13:47

Én is csináltam már olyat, hogy szabin lévő szövist szép lassan feltöltöttem pénzzel:) Mikor visszajön majd elkölti, esetleg fellép vele, vagy bármi

Valezius 11-21-2006 14:19

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 44728)
Én is csináltam már olyat, hogy szabin lévő szövist szép lassan feltöltöttem pénzzel:) Mikor visszajön majd elkölti, esetleg fellép vele, vagy bármi

MIlyen jó lesz az neked. ;)

Synkel 11-21-2006 19:33

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 44749)
MIlyen jó lesz az neked. ;)

Miért ne lenne jó? Én hosszú távra kötök szövetséget, és nem úgy kezeljük az anyagiakat, hogy ez az enyém, ez meg a tiéd, ki kinek tartozik. Ha pénz kell, az ad aki hamarabb tud eleget felszabadítani, szal tökmindegy, ki viszi egy szinttel feljebb.

Valezius 11-22-2006 07:37

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 44894)
Miért ne lenne jó? Én hosszú távra kötök szövetséget, és nem úgy kezeljük az anyagiakat, hogy ez az enyém, ez meg a tiéd, ki kinek tartozik. Ha pénz kell, az ad aki hamarabb tud eleget felszabadítani, szal tökmindegy, ki viszi egy szinttel feljebb.

Persze ezt gondoltam, csak ameddig szabadságon van, addig nem nagyon fogja visszaadni, és ha te fel tudod tölteni rendesen, akkor biztos nem hétvégére ment szabira. Szóval ha éppen kéne, akkor nem lesz kéznél a pénz. Vagy nem ez a helyzet?

Szecsa 11-22-2006 08:26

Valezius, olyan penzt kuldunk el, amire valoszinuleg nem lesz szukseg, amig vissza nem jon.

Valezius 11-22-2006 13:05

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 44995)
Valezius, olyan penzt kuldunk el, amire valoszinuleg nem lesz szukseg, amig vissza nem jon.

Jó, ha az embernek van olyan pénze :D

Burning 11-22-2006 14:30

ha az ember okosan játszik nem kell mindig pénz;) természetesen ez a karaván elküldése után megváltozhat, pl. sereg jön feléd. de hát ezt mindig ki kell számolni, hogy éri meg a dolog:) de szerintem az is jó megoldás a pénz tartására, hogy a szövitagok szépen ide-oda küldik karavánon csak nagy lenne a veszteség, ezért ez nem jó dolog:( de hát valszeg azért van ez a veszteséges dolog, hogy ne lehessen ilyet csinálni.

Kisbér 11-24-2006 15:06

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 44728)

Hát bele is "csak" 4.2 mrd fér el :(
Szóval nem túl jó megoldás :)

Forgassátok meg a piacon a dolgokat.. Aki meg kezdő, próbálja meg kitapasztalni a piacozást. Ameddig a szövid szabin van, addig ezt megteheted. És ki tudja, lehet te leszel a piacozás istene, mire visszajönnek :)

Remedy 11-24-2006 15:09

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 45914)
Hát bele is "csak" 4.2 mrd fér el :(
Szóval nem túl jó megoldás :)

Forgassátok meg a piacon a dolgokat.. Aki meg kezdő, próbálja meg kitapasztalni a piacozást. Ameddig a szövid szabin van, addig ezt megteheted. És ki tudja, lehet te leszel a piacozás istene, mire visszajönnek :)

Te csak ne beszelj a piacozasrol! :P

Kisbér 11-24-2006 15:10

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 45918)
Te csak ne beszelj a piacozasrol! :P

Piaci infó kiadása tilos...
Nehogy szóljak egy moderátornak Remy :)

All times are GMT +1. The time now is 10:55.