![]() |
Helo.
Nagyon kihalt ez a topic, pedig engem is nagyon zavar hogy nemtok megnézni egypár orit aki speci karakterekkel van ellátva. A kék számok jelölése a keresésbe azzal is egyet értek:) |
Quote:
Gondolj bele abba, hogy van egy ori, aki tudod, hogy mondjuk 4 személyiséges, mert találkoztál már vele... Kb-ra tudod a nevét. Mondjuk: -Hungária- (4) Rákeresel, hogy hungária. Visszadobja, hogy: Hungaria Hungária -Hungária- Hungária... .-Hungária-. ..Hungária.. --Hungária-- Most ebből döntsd már el, hogy melyik is volt... Míg ha benne lenne, és mondjuk csak egy (4)-es van közöttük, a többi 1 személyiséges, akkor máris megvan a keresett ori :D Pl :) Épp tegnap akartam megkeresni valakit a pontlistában, de annyi potenciális ori volt, hogy inkább felhívtam telefonon :D Pedig tudtam, hogy (4)es a kicsike, és biztos vagyok benne, hogy túl sok (4)-es nem volt közöttük :D |
Quote:
Dragons_Destiny ebben az orinévben mi a speciális karakter?? mert az alsóvonal szerintem nem az mondjuk a vigyorgó fej:) vagy a Tm vagy az a pici kis r betü bekarikázva nah ezek igen azoknak számít nah de az alsóvonal is?? ez érdekes azért:confused: |
Quote:
|
szerintem semmi gond nincs azzal, ha a kereső megmutatja a kék számokat
|
Quote:
Amúgy Solaris oriját akartam megnézni, hogy mennyi ponton van: Töredék egyezések: Solaris_Land Hiába kattintok rá, nem adja be... Gondolom ez így nem funny... |
Miért is akarja valaki tudni, hogy a keresett ori hány szemes?
Nem értem, mi haszna belőle... |
Quote:
Amúgy támogatom a kereső mutassa a személyiségeket :) Az nem nagy probléma ha mutassa :D |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:52. |