Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Ip-vel kapcsolatos kérdés. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1036)

Steve 12-17-2006 16:38

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 56651)
elte korosi csoma sandor kollegium, dayka gabor utca 4

köszi a gyors választ, már tudom miért is nem volt ismerős:)

bari 12-24-2006 11:02

Ati!

Ha teszek egy 15k-s anarchos orimra 5 vipet, hogy zérózhassak normálba, gondolhatod, hogy nem szabálytalankodok vele, mivel eddig sem csináltam egyikkel sem.
A Supportra írt kérdésemre kaptam ezt a választ, ami nem publikus, ezért nem is idéztem, de nem volt konkrét válasz, hanem csak egy álltalános, amiben ez is benne volt...
Más nem lehetett, mivel én nem tudok róla, hogy szabálytalanságot követtem volna el.

Ati 12-24-2006 11:25

Quote:

Originally Posted by bari (Post 59565)
Ati!

Ha teszek egy 15k-s anarchos orimra 5 vipet, hogy zérózhassak normálba, gondolhatod, hogy nem szabálytalankodok vele, mivel eddig sem csináltam egyikkel sem.
A Supportra írt kérdésemre kaptam ezt a választ, ami nem publikus, ezért nem is idéztem, de nem volt konkrét válasz, hanem csak egy álltalános, amiben ez is benne volt...
Más nem lehetett, mivel én nem tudok róla, hogy szabálytalanságot követtem volna el.

Halvány fogalmam sincs miről van szó.

bari 12-25-2006 17:03

"Nem tudom honnan vetted, hogy ez volt az ok, a Hódító ilyet egész biztosan nem írt. Ha másvalaki ilyet mondott neked, akkor pedig félre lettél vezetve."

Erre válaszoltam.

Ati 12-25-2006 17:10

Quote:

Originally Posted by bari (Post 59983)
"Nem tudom honnan vetted, hogy ez volt az ok, a Hódító ilyet egész biztosan nem írt. Ha másvalaki ilyet mondott neked, akkor pedig félre lettél vezetve."

Erre válaszoltam.

Konkrét okot nem fogsz kapni. Idézet a súgóból: "Pontos bizonyítékokat nem áll módunkban adni, tekintettel a rendszer működési elvére, és arra, hogy ez a rendszer a jövőben se legyen kijátszható ezen információk ismeretében."

Etyekwood 12-28-2006 02:00

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 42510)
Ha nem 1 geprol viszitek oket es nem egymasnak iranyitjatok, akkor nem lesz problema belole szerintem.
Ha mindig mindenki a sajat gepen kezeli az orikat, akkor kicsi az eselye hogy anarch lesz belole.

Ezt ki tudná jobban, mint Szecsa :)))

ro-bo-goo 12-28-2006 06:21

Azt hiszem kérdésem idevaló!! Fiammal hódítóznánk. Van két gépünk, és mobilról megy a net:eek: Ha hálózatba kötöm a gépeket lehet gond a hóddal?

Szecsa 12-30-2006 15:29

Quote:

Originally Posted by ro-bo-goo (Post 60770)
Azt hiszem kérdésem idevaló!! Fiammal hódítóznánk. Van két gépünk, és mobilról megy a net:eek: Ha hálózatba kötöm a gépeket lehet gond a hóddal?

Erre is szerintem a #2-s hozzaszolas vonatkozik.

ro-bo-goo 12-30-2006 17:33

De ez egy ip cím, nem? (nem igazán vágom ezeket:confused: )

Phoenix 01-04-2007 18:41

Nekem az lenne a problémám, hogy most megyek haza és egy ideig barátnőméknél leszünk, az ő öccse pedig szintén hódos, namármost, egy IPről lehetnénk ketten, ha egyikőnknek sincs köze a másikhoz, mert teljesen más szinten vagyunk.

Előre is köszi. :)

All times are GMT +1. The time now is 23:25.