Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Alvilággal kapcsolatos kérdések (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1034)

Remedy 11-12-2006 21:32

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 42547)
A támadás indítása után pedig átállítja magát MF-re és az éppen beférőre kiszámolt seregeitek mandinerből húznak hazáig :)
Jó, ne írd, hogy mindig MF-re számoltok, mert persze, hogy tudom :P

Ez biztos ez ez? En ugy tudom, hogy hiaba allitja at, nem fog mf bonuszt kapni, csak az atallitas utan indult seregekre....

Láma 11-12-2006 22:35

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 42669)
Ez biztos ez ez? En ugy tudom, hogy hiaba allitja at, nem fog mf bonuszt kapni, csak az atallitas utan indult seregekre....

Én is így tudom. Sőt, ha a támadás megkezdése után megy el minden szövid szabira, akkor se kapod meg a 30% védelmet.

Smooth Scroller 11-12-2006 23:05

sztem rosszul tudjatok. ha menet kozben atvalt mf-re, mielott a seregek odaernenek, megkapja az mf +40%-ot. mar tobbszor is belecsaptam igy a lecsoba. az 1ik ilyen alkalommal elindultam +20% biztonsagi erovel, es mire odaertem mar mf volt es lepattantam szepen. a csata vegeredmenye nem elore szamolodik ki, hanem az megerkezes pillanataban.

Steve 11-13-2006 10:34

Ha előre számolódna akkor értelmetlen lenne előtte a tekilopás, nem?

Szecsa 11-13-2006 10:49

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 42697)
sztem rosszul tudjatok. ha menet kozben atvalt mf-re, mielott a seregek odaernenek, megkapja az mf +40%-ot. mar tobbszor is belecsaptam igy a lecsoba. az 1ik ilyen alkalommal elindultam +20% biztonsagi erovel, es mire odaertem mar mf volt es lepattantam szepen. a csata vegeredmenye nem elore szamolodik ki, hanem az megerkezes pillanataban.

Ezt benézted,komám :)
Ez tudtommal nem igy van.

Remedy 11-13-2006 12:56

Quote:

Originally Posted by Láma (Post 42691)
Én is így tudom. Sőt, ha a támadás megkezdése után megy el minden szövid szabira, akkor se kapod meg a 30% védelmet.

Na, utananeztem/kerdeztem az illetekes elvtarstol :)

Ez igy van, szabinal nem kapod meg a 30%-ot.
Ha tamadsz, es szovetseges statusszal indul a sereged, hiaba valtod at mf-re utana, nem kapsz tamadaskori mf bonuszt.
ELLENBEN ha vedekezel, akkor a csata pillanatabani statuszod szamit, azaz kapsz MF bonuszt!

Csokibácsi 11-13-2006 15:21

Szuper, végre újra nyugodtan alhatok!

Remedy 11-13-2006 18:07

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 42793)
Szuper, végre újra nyugodtan alhatok!

Bevallom, ez motivalt a legjobban :)

Valezius 11-13-2006 19:49

Na most meglepődtem, sajnos elkerülte a figyelmemet a súgóban, hogy csak 5térkapu lehet nyitva! Igazából se a tolvajnál, se a varázslatoknál nem látom, de majd holnap megkeresem. Ez a játék mindig tud újat nyújtani! :)

Steve 11-13-2006 20:28

Szecsa ezek után kérj bocsánatot a beírásodért!:p

All times are GMT +1. The time now is 22:35.