Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Óriás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1033)

Gazsy 01-01-2007 21:18

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 61890)
annyira nem kell félni attól h gyújtogatnak. a tolisok inkább mást próbálnak a szövidben nem az óriásokat.
sztem sok is a 7 bank:D én pl egyet se tartanék -mondjuk sok pénzt se bent-

igen én sem szeretek sok pénzt benn tartani, de a piac ksizámithatatlan néha, és egyik pillanaban még semmi... aztán belépsz fél óra mulva és már lopnak tőled kökemény milliokat...
Egyszer még 5w-ben eladtam 650 ijászt nagyon kellett volna a pénz.. kicsit később elmentem pár percre és a mázlista tolis pont 1 percre rá gömbözött, hogy elmentek az egységek a piacon.
el is vitte a pénzem. (igaz akkor az még nem oriás volt...)
de lényeg hogy meglepetéseket nem szeretem. és magas hekin (Nekem magas) 766 körül már pár hektár - megéri a biztonságot.

Gazsy 01-01-2007 21:31

Tehát a másik topicból áthozva ide:

3/G be készülök, és Óriáson belül tudós vs vándor problémám van.
Nem tudom melyik menne jobban ahhoz a csoporthoz.
Vándornak sok sok taktikai előnye lehet egy kis csetepatában. Ugy gondolom.
De Lacinak is igaza van hogy sok az az 5%.
De az meg mennyire ütős ha 3 körre van tőled az ellen és ugy ütögeted, hogy nem tud hazakísérni.
Szeretem a Hóditoban az olyan első randit amikor nem kísérnek haza! :D

petyac 01-01-2007 21:37

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 61894)

De az meg mennyire ütős ha 3 körre van tőled az ellen és ugy ütögeted, hogy nem tud hazakísérni.

Ezzel a kérdéssel tudod mi a baj? Mindeki mást mond:D Mindkettőből van bőven,és valóban nehéz a kérdés:D De én azt mondom,hogy tudós +5% miatt. Olyan orit kell támadni aki nem kísér haza:D Vagy ha szöviben vagy akkor a másik legyen vándor:D

dreaman68 01-01-2007 21:38

Quote:

ez azért függ a szövidtől is ha egyedül vagy vándor akkor úgyis visszaütnek 2 körre varival vagy ahogy megy de akkor is visszazuhannál. viszont ha van 2 v 3 vándor a szöviben... az már kemény
de egyedül vándor nem olyan jó

laci 01-01-2007 21:46

Quote:

Akkor itt is elmondom a véleményemet ;)

Én a tudóst azért (is) szeretem, mert akkor is érvényesül, ha éppen nem vagyok a gépnél, vagy nem csinálok semmit. Szemben a vándorral, ami akkor működik csak, amikor akciózol.

No persze hadisként a vándor személyiségis kiváló dolgokra képes, de akkor is, a tudós szerintem hasznosabb.

laci 01-01-2007 21:48

Ja, arról nem beszélve, hogy 3 körre egy nem vándor személyiségű ország valóban nem fog visszakísérni, de a sok teljes krónikán csüggő, 2 körön belül levő országtól a vándor személyiség nem fog megvédeni ;)

Gazsy 01-01-2007 21:49

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 61896)
ez azért függ a szövidtől is ha egyedül vagy vándor akkor úgyis visszaütnek 2 körre varival vagy ahogy megy de akkor is visszazuhannál. viszont ha van 2 v 3 vándor a szöviben... az már kemény
de egyedül vándor nem olyan jó

Ugy gondoltam hoy a 2 v 3 hadis (ez még nem végleges) lenne vándor.
mondjuk 2 gnom+1 óriás vagy 2 oriás+1 gnom. de szerintem annak nincs értelme hogy csak 1 vánor. vagy mindegyik hadis az vagy egyik se. Vagy nincs igazam?
Miért jo az ha csak az egyik az?

Gazsy 01-01-2007 21:55

Quote:

Originally Posted by laci (Post 61898)
Ja, arról nem beszélve, hogy 3 körre egy nem vándor személyiségű ország valóban nem fog visszakísérni, de a sok teljes krónikán csüggő, 2 körön belül levő országtól a vándor személyiség nem fog megvédeni ;)

De 5k tornyos íj az lehet! :D

dreaman68 01-01-2007 21:56

Quote:

Originally Posted by laci (Post 61898)

az lehet. de egy szöviháborúban ahol a hadis vándor és óriás is hát megnézem mit tudsz csinálni ha van egy kis pénze is nem bírod leütni és akkor csak nézheted h ő bejön hozzád te meg pukkadhatsz:D
-sorry ha sértésnek veszed nem annak szántam-

laci 01-01-2007 22:00

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 61901)
az lehet. de egy szöviháborúban ahol a hadis vándor és óriás is hát megnézem mit tudsz csinálni ha van egy kis pénze is nem bírod leütni és akkor csak nézheted h ő bejön hozzád te meg pukkadhatsz:D
-sorry ha sértésnek veszed nem annak szántam-

Ne viccelj, miért kellene ezt sértésnek vennem? :)

Azt én is elismertem, hogy a vándor személyiség nagy poén amikor 2 körön túl akciózol. De nagyon sok ország van 2 körön belül, akikkel szemben sokkal több hasznát veszed a tudós személyiségnek.

Hogy Gazsyra utaljak: 5k tornyos íjász tudós személyiséggel hatékonyabb védelem, mint ugyanaz vándor személyiséggel ;)

All times are GMT +1. The time now is 05:51.