![]() |
Quote:
Egyszer még 5w-ben eladtam 650 ijászt nagyon kellett volna a pénz.. kicsit később elmentem pár percre és a mázlista tolis pont 1 percre rá gömbözött, hogy elmentek az egységek a piacon. el is vitte a pénzem. (igaz akkor az még nem oriás volt...) de lényeg hogy meglepetéseket nem szeretem. és magas hekin (Nekem magas) 766 körül már pár hektár - megéri a biztonságot. |
Tehát a másik topicból áthozva ide:
3/G be készülök, és Óriáson belül tudós vs vándor problémám van. Nem tudom melyik menne jobban ahhoz a csoporthoz. Vándornak sok sok taktikai előnye lehet egy kis csetepatában. Ugy gondolom. De Lacinak is igaza van hogy sok az az 5%. De az meg mennyire ütős ha 3 körre van tőled az ellen és ugy ütögeted, hogy nem tud hazakísérni. Szeretem a Hóditoban az olyan első randit amikor nem kísérnek haza! :D |
Quote:
|
Quote:
de egyedül vándor nem olyan jó |
Quote:
Én a tudóst azért (is) szeretem, mert akkor is érvényesül, ha éppen nem vagyok a gépnél, vagy nem csinálok semmit. Szemben a vándorral, ami akkor működik csak, amikor akciózol. No persze hadisként a vándor személyiségis kiváló dolgokra képes, de akkor is, a tudós szerintem hasznosabb. |
Ja, arról nem beszélve, hogy 3 körre egy nem vándor személyiségű ország valóban nem fog visszakísérni, de a sok teljes krónikán csüggő, 2 körön belül levő országtól a vándor személyiség nem fog megvédeni ;)
|
Quote:
mondjuk 2 gnom+1 óriás vagy 2 oriás+1 gnom. de szerintem annak nincs értelme hogy csak 1 vánor. vagy mindegyik hadis az vagy egyik se. Vagy nincs igazam? Miért jo az ha csak az egyik az? |
Quote:
|
Quote:
-sorry ha sértésnek veszed nem annak szántam- |
Quote:
Azt én is elismertem, hogy a vándor személyiség nagy poén amikor 2 körön túl akciózol. De nagyon sok ország van 2 körön belül, akikkel szemben sokkal több hasznát veszed a tudós személyiségnek. Hogy Gazsyra utaljak: 5k tornyos íjász tudós személyiséggel hatékonyabb védelem, mint ugyanaz vándor személyiséggel ;) |
All times are GMT +1. The time now is 05:51. |