Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Varizás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1023)

dreaman68 11-11-2006 20:45

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 42511)
a pontlistaban semmilyen valtozast nem okoz a gomboles, csak az artozas.

nem is ezt kérdeztem

Smooth Scroller 11-11-2006 20:59

ja, jo... :p

de tenyleg semmi eselyed nincs, csak a pontlista nezegetes. ha varis vagy akkor amugyis gaz, ha artoznak. ha toliis viszonylag sok varival, akkor eleg jol le lehet szukiteni a kort azert. ha keves a tolik mellett a vari, akkor ne is csodalkozz. :) ha meg hadis vagy, akkor eleg nehez kovetni, mert ugysem nagyon tudsz begombolni senkit.

esetleg ha van 1 jo varis szovid eppen full keszivel es vki dontogetett nalad parszor 1mas utan, akkor a varisod tan tudja, hogy kik voltak, akiket nem tudott begombolni a kornyeken es odagomboz 1et. ha sikerul, mar fulon is csiptetek az artos kedvu oritulajdonost nagy valoszinuseggel.

Szecsa 11-11-2006 21:06

1., Erdekes, ha a varist artozzak :)
2., A jol felepitett tolis artozasakor kiszurheto 99%-os esellyel ki artozta.
3., Hadisok rengetesekor pedig marad a szukitett pontlista mentese azoknak, akik kepesek artozni a hadist, es a hirnev figyelese allando jelleggel.

Smooth Scroller 11-11-2006 21:30

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 42519)
1., Erdekes, ha a varist artozzak :)

pedig lehetseges. 2 dolog kell hozza.
1. viszonylag alacsony katonai moral, mondjuk 75%.
2. eppen elhasznalta a keszijet mas artozasara es gombokre es/vagy sajat vedovarazslatokra. szoval ha a keszi 50-60%.

ha az ellenseges varis eppen ilyenkor fullos a keszijevel es mondjuk a katonai moralja is magasabb vmivel, akkor artozhat egy kicsit. no nem 36 kor szarazvihart, de 1-2-3 renges becsuszhat mondjuk.

Csokibácsi 11-11-2006 21:32

Hírnév befolyásolható, ártózni varikkal egyik irányba, lopni a tolikkal másik irányba, persze, ha van rá lehetőség.

Hornet 11-11-2006 21:33

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 42511)
a pontlistaban semmilyen valtozast nem okoz a gomboles, csak az artozas.

Igy van:):p:p

Cyby_ 11-12-2006 13:10

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 42525)
pedig lehetseges. 2 dolog kell hozza.
1. viszonylag alacsony katonai moral, mondjuk 75%.
2. eppen elhasznalta a keszijet mas artozasara es gombokre es/vagy sajat vedovarazslatokra. szoval ha a keszi 50-60%.

ha az ellenseges varis eppen ilyenkor fullos a keszijevel es mondjuk a katonai moralja is magasabb vmivel, akkor artozhat egy kicsit. no nem 36 kor szarazvihart, de 1-2-3 renges becsuszhat mondjuk.

Off
Ha nagyanyám meg nem halt volna,még most is élne!
/Off

dreaman68 11-12-2006 19:20

Amúgy én varis lennék most először és egyik szövisemete ártóztaák és hát tele van már neki a ***** is
és kiv voltam hogy hogyan lehet megnézni pontlistázás nélkül mert arra nincs nagy kedvem:D de ez van

Dragi 11-12-2006 19:21

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 42643)
Amúgy én varis lennék most először és egyik szövisemete ártóztaák és hát tele van már neki a ***** is
és kiv voltam hogy hogyan lehet megnézni pontlistázás nélkül mert arra nincs nagy kedvem:D de ez van

Remélem a lustaságod eredménye az lesz hogy szétártózzák a szövid :D:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

dreaman68 11-13-2006 19:54

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 42645)
Remélem a lustaságod eredménye az lesz hogy szétártózzák a szövid :D:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

kössz
na most estél a szemembe a népszerűségi indexeddel:D

All times are GMT +1. The time now is 04:48.