Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Hódítós Dühöngő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=70)

GenXter 03-07-2011 12:12

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 282782)
Ezért lenne jobb úgymond "kifejezetten" tiltani. Pontosabban a tiltószót tartalmazó regszabályokat eredeti jelentésük szerint venni. Mivel ha szabad, akkor beszélni is lehet róla. És teszik is. Szegény friss játékosok ahogy elképzelem, olvassák fórumon hogy néha 1 ember visz egy egész klánt.. belépnek ismik egymáshoz keresztül-kasul..., na akkor döbbennek rá hogy ja ezt itt szabad. És lesz még több "nem célszerűen" cselekedő ember.

ha be lesz tiltva akkor nem teszem,de ameddig tudjuk a korlátokat addig nem találok semmi kivetnivalót benne
Gondolom ez megint etikátlan ,de néha elveszik az etikakódexem ,ez van :D

GenXter 03-07-2011 12:13

Quote:

Originally Posted by Dragi (Post 282783)
Szabad kérdeznem ? A szétbontása egy orinak a beütő elől akkor gerinctelen Totya ?:) ki is bontott szét előlem a múltkor ???? Hmmm csak nem a klántársad hmmmm érdekes :) Álszent a duma úgyhogy be lehet fejezni ...
és azt az orit se a gazdája bontotta szét és rakta szabira

akkor ki volt ? :confused:

Kubbi 03-07-2011 12:14

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 282782)
Ezért lenne jobb úgymond "kifejezetten" tiltani. Pontosabban a tiltószót tartalmazó regszabályokat eredeti jelentésük szerint venni. Mivel ha szabad, akkor beszélni is lehet róla. És teszik is. Szegény friss játékosok ahogy elképzelem, olvassák fórumon hogy néha 1 ember visz egy egész klánt.. belépnek ismik egymáshoz keresztül-kasul..., na akkor döbbennek rá hogy ja ezt itt szabad. És lesz még több "nem célszerűen" cselekedő ember.

Szerintem azért van tolerálva a jelszó kiadás, mert nem ellenőrizhető.
Ha pedig nem tudod betartatni, akkor jobb nem is tiltani.

De lehet tévedek.

Princ 03-07-2011 12:15

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 282784)
Gondolom ez megint etikátlan ,de néha elveszik az etikakódexem ,ez van :D

A Hódító jelenleg abban segít, ha elveszted, ne is találd meg soha.

Princ 03-07-2011 12:19

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 282786)
Szerintem azért van tolerálva a jelszó kiadás, mert nem ellenőrizhető.
Ha pedig nem tudod betartatni, akkor jobb nem is tiltani.

De lehet tévedek.

Itt most le volt írva. Szerintem ez elég jól látható és ellenőrizhető.

Dragi 03-07-2011 12:20

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 282785)
akkor ki volt ? :confused:

valszeg a klánból valaki... :)

DE igazából bárki volt is aki így kicseszett Totyáékkal meg is érdemlik, én személy szerint nem sajnálom őket. Ahogy szokták volt mondani Isten nem ver bottal. Valamint semmi sincs véletlenül .... Lehet el kéne gondolkodni a hozzáálláson meg a játék stíluson!

Kalapácska 03-07-2011 13:25

Quote:

Originally Posted by Dragi (Post 282783)
Szabad kérdeznem ? A szétbontása egy orinak a beütő elől akkor gerinctelen Totya ?:) ki is bontott szét előlem a múltkor ???? Hmmm csak nem a klántársad hmmmm érdekes :) Álszent a duma úgyhogy be lehet fejezni ...
és azt az orit se a gazdája bontotta szét és rakta szabira

Olvasd már el miről van szó mielőtt valami sületlenséget leírsz :D
Ja meg nem szerettem volna ha a sarkatokban lévő klán elől meg tudnátok lépni :)
Ezért üthettél csak felülről be abba az oriba :)
De hát kiraktatok egy tagot .....

Redback 03-07-2011 14:16

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 282744)
killerel ritkán szoktam egyetérteni de most teljesen igaza van
akár az is elofordulhat hogy nem hodos volt (kicsi a valoszinusége de kozel sem 0)...

Ha valaki olyan bontotta szét, aki feltörte a jelszavát, akkor bizony nem hiszem, hogy figyelte volna, hogy mikor meg ütni, vagy ilyesmi, mert úgyis titokban marad a neve. De ha így történt, akkor bizony megkövetem őket.

Tsobi 03-07-2011 14:59

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 282776)
Erdekes, en minden klantarsamban bizom, de egyik sem tudja a belepomet, megis mukodik vhogy az orszagom par eve az 1/A-ban. Akkor ez meg hogy lehet? :P

Az nem elég, Remy! Eredményesnek is kell lenni! A puszta lét nem dics. :p

Remedy 03-07-2011 15:03

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 282796)
Az nem elég, Remy! Eredményesnek is kell lenni! A puszta lét nem dics. :p

Talan voltak eredmenyek is, ha emlekezetem nem csal...

(Mindenesetre ez csak ellenpelda lett volna a masik beirasra, amin elegge meglepodtem, miszerint erdemenyes klant csak osszevissza felhasznaloi adatok cserelgetesevel lehet csinalni)

(Olyat is hallottam mar, ahol ez belepesi feltetel volt. Na en pl. abban a pillanatban hagynam ott az egeszet)

All times are GMT +1. The time now is 21:47.