![]() |
10 perc. Most már aztán gyertek! :D
|
Mindjárt kezdés! Sok sikert mindenkinek! Csak meglett az 5 pontos... :)
|
Bár még javában tart a mostani párbaj, azért már jelzem, hogy HOLNAP IS PÁRBAJ! 11 órától.
Összesítés csak a holnapi párbaj után lesz majd, abba beleteszem mindkét eredményt. |
Sajnos ez nem az én párbajom volt :(
Már az elején beszívtam, mert elvonták a figyelmem. Remélem holnap reggel tudok lenni, mert most van egy olyan érzésem, hogy Tuvalu bezsebelte az 5 pontot. És elnézést, de itt hagytam az országom. Páran le is szedtek rólam egy kevéske hekit. |
én meg csak koppangattam
holnapira meg nem megyek, mert úgysem leszünk 6-an.... |
Gratulálok Pali...
mivel vakon ütöttem, nem jó célpontokra mentem de letoliztam mindenkit mögöttem párszor :) |
|
1. Tuvalu (#3490) 24 + mai 5 pont = 29 pont
2. Numer@ (#252331) 24 + mai 0 pont = 24 pont 3. Pool (#160521) 20 + mai 3 pont =23 pont 4. Bob bá visszatért (#610870) 19 + mai 1 pont= 20 pont Ennyi történt, mert Jojo koma sajnos nem kapott pontot, így maradt 8 ponttal 11. ..... Palinak egyre jobban érik a végső siker, de Attila egy 5 pontossal befogja, kérdés, lesz-e a 4 órásokon még 5 pontos párbaj? :eek: Pool nagyon hajt a bronzéremért, nem hagyja, hogy Bob közelébe kerüljön, maradt köztük a 3 pont differencia, de Bob egy 5 pontos győzelemmel már előzne is. Viszont Pool 5 ponttal a mostani fordulót nem zárná a 3. helynél rosszabb pozícióban... Történt mindet az Úr 2010. esztendejének augusztus havában, amikor az éjféli harangszó 8.-áról 9.-ére virradó éjjelt jelzett... Még 1 nap van a Nagy Eseményig, készüljetek Emberek :D:D:D |
Pool, szerintem szokjál le a drogokról:cool:
|
Gratula Tuvalunak! Hányadig forduló volt ez már, ahol egyszer indulsz, és azt meg is nyered gyorsan? :)
Ne feledjétek, hogy MA is párbaj! 11 órakor kezdés! Jelentkezzetek, és gyertek! |
All times are GMT +1. The time now is 22:34. |