![]() |
A mi irodánkban mindenki örömet okoz nekünk. Egyesek azzal, hogy bejönnek, mások azzal, hogy kimennek.
“Ha” és “De” összeházasodott, gyereküket “Talán”-nak hívják.” Modern irodalmat olvasni olyan, mintha az ember megpróbálná követni a cselekményt a betűlevesben. Mit szerethettek a nők a férfiakban, mielőtt feltalálták a pénzt? Gondosan moss kezet, ki tudja hol volt előtte a szappan! |
A családfő azt mondja a gyerekeinek:
- Ha meghalok, fújjatok be Old Spice-szal! - Miért? - Hogy érezzétek a hullám frissességét. Két szőke nő beszélget az előző napi áramszünetről. - Négy órára benn rekedtem a liftben! - mondja az egyik. - Az semmi - mondja a másik. - Én nyolc órát álltam a mozgólépcsőn! Az orvos a beteghez: - A gerincérõl készült röntgenfelvételen súlyos elváltozásokat találtunk, de Photoshoppal kijavítottuk! |
ez nagyon jóóóóó:D:D
|
Parasztbácsi bemegy a disznóólba, ránéz a disznókra, majd megszólal:
- Mátol nincs korpa, csak gyönyörű haj. |
Quote:
|
Quote:
|
Megnéztem ezt a ábrát de vh tényleg nem jó. De nem tom mé:(:(
|
Quote:
|
Az árnyékon lehet látni, hogy a keresztcucc valójában kilóg... tehát az egy ferdén levágott léc, ami a levegőben végződik, köze nincsen a másik függőleges részhez :)
Edit: LOL amióta itt a kép, nem írtam meg a megoldást, találgasson mindenki... mikor megelégelem, 1 perccel csúszok le más megoldásáról... :D |
Jó azt látom csak nem tom mé lóg ki az de kilóg. Meg se tudom fogalmazni de nem jó az a rész:D
|
All times are GMT +1. The time now is 08:57. |