![]() |
Quote:
|
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2010-03-01 00:01:15Arcodba lépek! (#363027) elfoglalt 560 hektárt Karaj mi??? (#305748) országától. Én is gratulálok! |
Wolfi! Én régen is mondtam, és a mai napig is kiállok mellette, Téged és Forestot nem támadlak, asszem sosem támadtalak meg, ha nem léptetek ellenem. Nekem egy ori kell és az Vityu.
Ezt eddig is így gondoltam és most is így gondolom, persze a te oldaladat is meg lehet érteni...de én most is így érzem, aki a klánom tagja volt és tett érte, hogy nagyobb legyen és kiépített ott valamit, azt én nem ütöm! Ennyi... Lehet megkövezni Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten: 2010-03-01 00:01:15 Arcodba lépek! (#363027) elfoglalt 560 hektárt Karaj mi??? (#305748) országától. No comment:) Ettől függetlenül gratulálok de... Megkérlek Iron, hogy a későbbiekben ne fárasztd magad a feljebb beollózott kis szösszenetek beírásával, mert semmiféle valóságtartalma nincsen akkor meg minek! Különben is elég negatív képet alkotsz így magadról a többiek előtt (bár nem hinném, hogy eddig is túl sokan szerettek volna)! Én fel mertem vállani a véleményemet az éppen kialakult helyzetről. Te váltig állítottad az ellenkezőjét és lám láss csodát... Bár számomra nem volt meglepő Tőled, ezért nem is haragszom és ezért kísértem huntert 1 sereggel, mert számítottam a kedves látogatásodra:) Meg ez amúgy sem egy olyan játék ahol egy ellenfélnek bármit is feltétlen el kellene hinnem. Arra vannak más helyek:) Lényeg a lényeg nincs harag, mert ez így normális de ha már hülyeségeket irogatsz a fórumra annyit megérdemelsz, hogy picit leoffoljalak:) |
Olyan dejavuee érzésem van ezzel kapcsolatban!
Ezt a nem támadlak dolog mintha rémlene még a másik országgal! Alszom reggel erre jön a teló, hogy egy kenyérsütő jön felém:D Na mondom fasza, láttam hogy ott lófrál a környéken, mondom én sem piszkálom akkor ha nem piszkál. Erre belednyomja a kést:) És a story megismétlődik, csak most klántársam kapta! Biztos úgy gondolta kettőnket nevezett meg, nehogy már kivételezve legyen vki, durr ő is kap a jóbol. Lol:) Amúgy így reggel olvasva jókat röhögtem:) Iron túl sok benned a feszkó, vezesd le az asszonyon:P |
Igen ezt beszéltük és örülök, hogy nem maradt el az off :)
Amúgy meg jah, igazatok van, itt haver nem létezik, max olyan aki még MNT-vel van fűszerezve, a többi célpont, lehet az bármilyen, ha ezek után berág rágjon, alkalmazkodok én is, és nem fogok berágni ha bármi havernak gondolt leüt...:) Elgondolkodtam az írásodon Wolfi amit múltkor írtál és úgy érzem én is, aki veled van klánban az számít a többi már nem. Amúgy meg ez egy ilyen játék, van aki megkedvel idővel, van aki megútál, ez vele jár. |
Quote:
Na most ez höööörrrrr :D Te tényleg nem szoktál soha se teljest nézni ? :D Kicsit utána kéne nézned a dolgoknak mielőtt hülyeségeket beszélsz nem gondolod ?:) Az Olumpos a feljövő 3 Biggesnél talán már mind3uknál járt emlékeim szerint :) Ahogy a Black Dragon több tagját is ütöttük már, így nem érzem jogosnak a szavaidat hogy bármiféle baráti viszony állna fent a játékban! Az hogy én nekem Von nagyon szimpatikus volt Monró talin az más kérdés illetve Xepit is bírom vele is találkoztam már :) De itt a kérdés nem erről szól hanem a játékról :) Játék tehát játszunk! Tedd meg hogy a napi 2 szétbontás között nézzél néha teljest is ;):) |
Le is írtad amire kíváncsi voltam :)
|
Quote:
(Persze jelen allas szerint, ha jol szamolom, ahhoz hogy folottunk legyel 40% uressel, kb 12k hekin kellene lenned, szal hajra, mindent bele!) :) Most azert nem csinaljuk, mert mi nem szeretjuk szetbontani az orszagainkat. A fricska nem is hozzad szolt, nem tudom, miert kaptad fel a vizet, hanem a kornyeken levo emberekre, akik nem vettek a batorsagot, hogy egy (akkoriben) 40% uressel rendelkezo orszagot szetcsapjanak. Ennyi. Amugy az altalad emlitett klanokkal is harci helyzetben vagyunk, sot, effektive majdnem minddel. :) Csak azert nyilvan szazfele harcolni sem eri meg minden helyzetben, ezert nyilvan nem osszevissza utunk, egyszerre 5-6 klant megtamadva... Ja, es amikor Xepi pusztitott rajtad 7 hekit, Te meg leturtal 7000-et, kinevettem magam egesz evre... :) |
Bárcsaj jós lehetnék :)
Megjósoltam volna, hogy pusztítani jön a társad, ha ezt tudom akkor 0-ára bontok :D |
Amúgy meg lehet Remy ott fenn már könnyebben mosolyog az ember, mikor veszteni való nincs, van 7 ország aki csak termel, 3 harcol, és mosolyogva nézed, hogy szenved a 3 oritokkal egy klán akinek töredéke a pénze hozzátok képest. Hát tényleg nagyon elmosolyogtató...
|
Quote:
Napi 1milla egység kb, meg a kis bontópartyk :) Megvárjuk míg elfogytok, és majd utána komolyabban vesszük a hadakozást! :) |
Quote:
(amugy, ha ugy szornank, mint Ti, mar reg nem lenne semmi...) Valamint ezek az orszagok nem csak termelnek, hanem tevekenyen reszt vesznek a dolgokban, ki ezzel, ki azzal... (Szamolni meg azert meg mindig tanulj meg, hiaba modositottad, meg mindig nem jo az a matek...) :) |
Quote:
|
Quote:
Ez nem az új személyiségek topic lol |
Quote:
|
Quote:
Tájékozatlan vagy. Mások meg azt gondolják, hogy veled ittunk pertut mert nem verünk be éjjel 5-kor amikor alszunk a macinkkal... Ők is tájékozatlanok. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ez a Gun kikészííít :D
Tényleg kell az az 1 hét pihenő, azt nézek valami jó kis magánklínikát, ahol az infúzióba sör csepeg, tetanus helyett whiskyt szúrnak és füves spanglit adnak gyógyszer helyett és 5 ápolónőci lesi minden vágyamat :D Ha meguntam visszatérek! :) |
Quote:
|
2010-03-02 19:01:12 Sanctuary (#554978) elfoglalt 584 hektárt Ghostship (#1142) országától. grat! :) |
Ahhoz képest, hogy mennyire le tudták itt páran szólni Iron-t mert elfokozgattak, ma is látható volt ilyen, olyan klántól, akiktől nem vártam :)
Holnap már publikus lesz. Szal nem kell őt emiatt piszkálni, mert A-ban mindenki egyforma ilyen téren :) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Akkor legalább tudok klánt felmérni és teljes krónikázni... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Rajtunk nem fog múlni:) (én már elküldtem és irtam a többieknek is:)) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nem lehet. viszont az ellenkezőjére nem mernék megesküdni! Ati ezügyben nyilatkoznál? |
Quote:
Asszem nem én Piszkálom a másikat, ha elfokoznak vagy lebontanak, én gratuláltam is nekik, mert ügyesen csinálták, és a fokozással elkerülték a földvesztést, ha fordított lett volna a helyzet biztos mi is összedobjuk a lét a kattincsokra, de most ők voltak ügyesebbek és a társuk is ügyesen jött ki rám. Én az ilyen elismerem és alkalmazkodok, mert ez az 1/A top része. Akinek van pénze csinálja akinek nincs, ne irigykedjen. Mégegyszer szép volt, de remélem több ilyen nem lesz, mert jobban figyelünk :) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2010-03-03 09:01:08 Jetilábnyom (#553158) elfoglalt 676 hektárt földem2 (#505303) országától. Grat, Von! :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:50. |