![]() |
Quote:
|
elektromos csellentyűcske
Á la Nagy Bandó:
Quote:
|
valamelyik reggel hallottam:
Egy szerelmes pár sétálgat késő este a Városligetben, leülnek egy padra. Megszólal a lány: - Jaj, úgy bizsereg a szám... nem adnál rá egy csókot? Attól biztos meggyógyulna! A fiú megcsókolja a lány száját. - Oh, most már sokkal jobb... de most a melleim bizseregnek, nem adnál oda is egy csókot? A fiú természetesen ad oda is egy csókot. - Most már tényleg jobban érzem magam. Már csak a lábaim között bizsereg.. megcsókolnád? A fiú nem áll ellent a kérésnek. Megszólal egy mély, öreg hang ekkor mögülük a bokorból: - Fiatalember! Aranyeret is tud gyógyítani? :D:D:D |
A jótündér sétálgat, amikor meglát egy szobrot, amin egy fiú próbál meg elérni egy lányt, szemében vágy tükröződik, de sohasem érheti el. Megsajnálja, úgy dönt fél órácskára hagyja, hogy együtt lehessenek.
Miután életet lehelt beléjük azt mondja: - Kaptok fél órát, itt ez a bokor használjátok ki az időt! A fiatalok úgy is tesznek. Először a lány nyögdécselése hallatszik, majd a fiú nevetése. 15perc múlva előjönnek, hogy bizony ők kész lennének. - Máris? Van még 15percetek, menjetek vissza nyugodtan! -Oké, mondja a lány, - majd rákacsint a fiúra - de most én fogom le a galambokat és te szarsz a fejükre! |
|
-Hogy nevezzük azt,amikor egy cigányokkal tömött busz lezuhan a szakadékba?
-Tömegszerencse... -És amikor 2 kopasz rúgdos egy terhes cigány nőt? -??? -Bűnmegelőzés! |
80 éves nagyapa betelefonál a rádióba:
- Halló a játékra jelentkeznék! - Nagyszerű!!! Lenne három kérdésem, felkészült? - Igen! - Szóval mi az: két kereke van és gurulni lehet vele? - Bicikli! - Nem rossz,de mi konkrétan a mountain-bike-ra gondoltunk... - Második kérdés: Mi az négy kereke van, meg motorja is meg kormánya is? - Autó! - Nem rossz,de mi konkrétan az Audi-ra gondoltunk... - Harmadik kérdés, de erre jó választ kell adnia: Mi az szárnya van motorja van, kerozinnal megy és repülni lehet vele? - Repülő! - Nem rossz,de mi konkrétan a Concorde-ra gondoltunk... Sajnos nem nyert majd legközelebb! - Elnézést,ne haragudjon, lehet nekem is egy kérdésem? - Termeszétesen! - Mi az,az utcasarkon áll, és pénzért árulja magát? - Hát k*rva! - Nem rossz fiam, de én konkrétan az anyádra gondoltam... |
Quote:
|
Quote:
Volt pár tipp rá:) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:40. |