Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Iron 02-26-2010 12:52

Wolfi! Én régen is mondtam, és a mai napig is kiállok mellette, Téged és Forestot nem támadlak, asszem sosem támadtalak meg, ha nem léptetek ellenem. Nekem egy ori kell és az Vityu. De mint írtad, jönni fogtok és lezúztok, ha nekimegyek vityunak. Tehát ha jöttök mi is nektek megyünk, ha nem jöttök benneteket soha sem foglak támadni. Ezt eddig is így gondoltam és most is így gondolom, persze a te oldaladat is meg lehet érteni...de én most is így érzem, aki a klánom tagja volt és tett érte, hogy nagyobb legyen és kiépített ott valamit, azt én nem ütöm! Ennyi...:) Lehet megkövezni :)

Ha pl te átjönnél Wolfi hozzánk, és megkérnélek üssed vityut (ha nem lenne baráti ország), és mondanád bocs Iron, de barátom mint te és nem fogom ütni, akkor azt fogom rá mondani "vazzeg...:( OK!"

De ez megintcsak én vagyok :)

Iron 02-26-2010 12:53

Hopsz bocsánat, eszembe jutott, ütöttem Forestot, mert olyanok tudódtak ki, hogy nektek az csak jó hogy én nem ütlek benneteket, ti majd hátba "üttök"...erre bepipultam és usgyi :)

Iron 02-26-2010 12:55

Bár ez már rég volt...azóta ütöttetek nem is kicsit, szóval visszaszívom amit írtam "An Gard"!!!! :)

Iron 02-26-2010 12:57

Még egy off :)

Amúgy ha megvan beszélve, hogy ütjük egymást, mégis barátok vagyunk, az más tészta mint ha valaki hátba szúr. Beszéltük Wolfiékkal, hogy majd egymást ütjük, mert ez elkerülhetetlen, és mégis tudunk beszélgetni MSN-en és gratulálni egy-egy támadásnál a másiknak, pedig tudjuk, hogy eljön az idő amikor egymásnak feszülünk....sőt, még vityu is tudott gratulálni minap a támadásomhoz, aminek nagyon örültem és jól esett ezt tőle látni.

Ha nem lennénk mindketten ilyen makacsok talán még barátok is lehetnénk...

Xeper 02-26-2010 13:32

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 242013)
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:2010-02-24 03:01:09Sanctuary (#554978) elfoglalt 579 hektárt Egy rozsdás öreg bulldózer (#152956) országától.
Gratula Xepinek!

Ezt köszönöm :)

És a mai (tegnapi) legnagyobb:

2010-02-25 03:01:06Arcodba lépek! (#363027) elfoglalt 541 hektárt Zou (#168478) országától.

Akárhogy is sikerült, gratula érte Ironnak! :)

Wolfi 02-26-2010 13:41

Jaja grat Ironnak a tegnapiért!

Visszatérva ha átmennék hozzátok (Pékbe) és kérnéd, hogy üssem be vityut akkor megtenném! De csak akkor ha ez a klán érdekét szolgálná, csak a Ti személyes konfliktusotok miatt már azt mondom nem! Lehet ez gerinctelenségnek tűnik de én ebbe a klánba is úgy jöttem amit korábban írtam. (illetve nem is jöttem hanem én alaptottam de ez nem lényeg
)

Wolfi 02-26-2010 13:46

Az megint más kérdés, hogy vityu is örülne mekkora láma tart éppen felé:)

Redback 02-26-2010 14:27

Quote:

Originally Posted by Wolfi (Post 242439)
Az megint más kérdés, hogy vityu is örülne mekkora láma tart éppen felé:)

szeretnék én is olyan "láma" lenni :D:D

monro 02-26-2010 14:35

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 242353)
richardka: Ha van előttem 30 haver akkor én leszek a 31. aki a ponlistában várja a top köreinek a számát, és nem akarok az első lenni, hogy leverem mindet, mert a föld minden áron. El kell viselni, hogy 31. vagy és ütni lefele 20-30 körökre 5 hekiért...

de ez az én véleményem és off :)

Iron te nem taxis vagy véletlenül? :D
Ebben a játékban nem kell sorbaállni!

És annak ellenére, hogy jól el tudtam veled dumálni párszor ez nem azt jelenti, hogy elvárható lenne részedről, hogy ne támadjalak még akkor se ha esetleg neked elég pár jóleső dumcsi egy ilyen "nemtámadokhavert" állapothoz.

Egyszóval egyáltalán nem változott a véleményem rólad annak ellenére, hogy éjjel két kis sereggel le akartál venni földre :D Persze szar lett volna ha épp nem látjuk (mint tegnapelött Zounál) de a játék erről szól.

Pld Xepit is nagyon bírom, vagy Von-t ennek ellenére ha láttam, hogy kiszaladt valakire hát bepróbálkoztam nála... Nem tudom elképzelni sem, hogy ezekután majd ha ismét összefutunk egy talin velük akkor külön asztalhoz ülnek majd :D Ahogy én sem szeretem őket kevésbé mint eddig mert az ütés után 2 napig szarrá alázták tolikkal varikkal 4 orinkat.

Iron 02-26-2010 16:15

Nem vagyunk egyformák...és valahol ez így van rendjén...

vityu 02-27-2010 04:14

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 242427)
....sőt, még vityu is tudott gratulálni minap a támadásomhoz, aminek nagyon örültem és jól esett ezt tőle látni.

Egyszerű, méltó ellenfélnek tartalak! :) És örülök, hogy van valaki, aki miatt mindig érdemes megnézni a pontlistát! :)

Egyébként pedig én is pont úgy állok hozzá, mit te. Ha van 30 barát ország előttem, akkor én is a 31. leszek, mert nem célom az, hogy mindenkin átgázolva legyek első. Majd leszek akkor, ha szükség lesz rá, amíg nem, addig nem érdekel a dolog. Ellenben próbálok egyre kevesebb havert szerezni :)

Remedy 02-27-2010 12:09

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 242603)
Egyszerű, méltó ellenfélnek tartalak! :) És örülök, hogy van valaki, aki miatt mindig érdemes megnézni a pontlistát! :)

Egyébként pedig én is pont úgy állok hozzá, mit te. Ha van 30 barát ország előttem, akkor én is a 31. leszek, mert nem célom az, hogy mindenkin átgázolva legyek első. Majd leszek akkor, ha szükség lesz rá, amíg nem, addig nem érdekel a dolog. Ellenben próbálok egyre kevesebb havert szerezni :)

Szoval a hozzad melto ellenfelek egyszeruek? Ez ongol (is) volt.... :D

(Tudom, hogy nem szandekos...) :)

vityu 02-27-2010 12:24

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 242636)
Szoval a hozzad melto ellenfelek egyszeruek? Ez ongol (is) volt.... :D

(Tudom, hogy nem szandekos...) :)

na most erre tényleg semmit nem tudok írni :p

Iron 02-27-2010 13:57

Én azért jobb vagyok :D
Nem várok a sült galambra, és lesek ki a fejemből :D

csabi 03-01-2010 08:28

Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2010-02-28 22:01:15 Anabolic (#589745) elfoglalt 581 hektárt Karaj mi??? (#305748) országától.

grat!

Wolfi 03-01-2010 10:56

grat a szenvedő féltől is, előbb utóbb bekövetkezett volna azért nem is menekültem:)

Wolfi 03-01-2010 11:02

Nem úgy mint egyesk:)

Merengő 03-01-2010 11:08

Quote:

Originally Posted by Wolfi (Post 242977)
grat a szenvedő féltől is, előbb utóbb bekövetkezett volna azért nem is menekültem:)

hát én azért szembe mentem volna.. de te tudod :) ha neked nem nagy veszteség...

Remedy 03-01-2010 11:19

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 242979)
hát én azért szembe mentem volna.. de te tudod :) ha neked nem nagy veszteség...

Mi lenne, ha neznel egy teljest, mielott feleslegesen okoskodsz? :)

Merengő 03-01-2010 11:25

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 242980)
Mi lenne, ha neznel egy teljest, mielott feleslegesen okoskodsz? :)

hmm tényleg :) elnéztem, az eggyel utáni ütést néztem, és annak nem ment szembe..

Wolfi 03-01-2010 12:43

Persze, hogy szembementem azért olyan olcsón nem adom magam:)
Csak nem fokoztam el előle mert pár kör múlva csinálhattam volna újra:)
Majd most talán fordítva is meglátjuk mire mennek(ünk)

Iron 03-01-2010 21:39

Jó kis este volt az biztos :)
Bár jobban örültem volna ha 3 különböző klán nem csak ránk jön mikor kinn vagyunk hanem egymásra is. Egy 20k férőhellyel álló kitámadott orit, azért érdekes, hogy senki se próbálta be, az egy dolog, hogy lehet enged, de még a próba se merült fel, ami úgy érzem nem sok merészségre vall...de ez van, ez egy ilyen rész, majd ez is véget ér :)

Xeper 03-01-2010 21:57

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 243113)
Bár jobban örültem volna ha 3 különböző klán nem csak ránk jön mikor kinn vagyunk hanem egymásra is. Egy 20k férőhellyel álló kitámadott orit, azért érdekes, hogy senki se próbálta be, az egy dolog, hogy lehet enged, de még a próba se merült fel, ami úgy érzem nem sok merészségre vall...de ez van, ez egy ilyen rész, majd ez is véget ér :)

A 'ki tud jobban védeni koptatással ' verseny vesztese te lettél. A helyedben mondjuk örülnék a környék megkérdőjelezhető merészségének :)

Remedy 03-01-2010 22:36

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 243121)
A helyedben mondjuk örülnék a környék megkérdőjelezhető merészségének :)

Ezzel mondjuk egyetertek. Az Iron alatti 30ks teruletet hivatalosan is toketlennek nyilvanitom. :)

vityu 03-01-2010 22:46

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 243126)
Ezzel mondjuk egyetertek. Az Iron alatti 30ks teruletet hivatalosan is toketlennek nyilvanitom. :)

Lehet sokan annyit látnak belőle, hogy az a klán folyamatosan elfokoz, és úgy érzik, hogy kimenni felesleges. És itt nem beszéltem magunkról egyáltalán.

Ugyanígy asszem az is elmondható, hogy azokat a klánok, akik a pékeket ki tudják rakni, töketlenek, mert ennyi fokozás és bontás után nem állnak rájuk.
Itt pedig egy a magyarázat. Kidobálják a tagokat, több a veszteség. Erre mondjuk nem lehet megoldást találni, de ennyire a csoport "alján" nem volt még fokozás, sokan nem tudják, és nem mernek belekezdeni egy ilyenbe, amit megértek, nem egyszerű valamit elsőnek csinálni, főleg, hogy jelentős anyagi baki is lehet belőle.

Remedy 03-01-2010 22:48

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 243127)
Lehet sokan annyit látnak belőle, hogy az a klán folyamatosan elfokoz, és úgy érzik, hogy kimenni felesleges. És itt nem beszéltem magunkról egyáltalán.

Ugyanmar. Rafokozok 0-5k pontot, elfokoz 100k-t, rohogok, es megyek ujra amikor hazaert a sereg. Vhogy igy csinalnam. :)

Iron 03-01-2010 23:31

A lehetőség adott. :)

Iron 03-01-2010 23:42

Én meg örülök, hogy se a Dragon se a Gun se az Olumpos haverjai nem vagyunk, nem úgy mint ők egymásnak, erre legyetek büszkék, hogy könnyebb a topban levő orik klánjával jóban lenni mint harcolni! Mi harcolunk. Megőrülnék ha azt kellene csinálnom mint itt a 90%-ának, lesni és várni hátha kimegy valaki...Én merek, és csinálom is, az más kérdés, hogy néha hogy jön össze.

Amúgy szívesen meghallgatom valamelyik nagypofájút, hogy hogyan lépne példáúl a helyzetemben, vagy a helyzetünkben, hogy ne veszítsünk területet szándékosan és még pozitívan is jöjjünk ki. :)
Rengeteg az okos, lássak egy kis helyzetképet ők hogyan tennék!! :D

Tény igazatok van, egyszerűbb lenne, kimenni valakire, kapni 5 hiénát és letudni az egészet és belátni nem lehet áttörni a "falat" amit 2 klán támaszt. De az nem most lesz mikor mi végleg feladjuk...:)

Iron 03-01-2010 23:48

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 243128)
Ugyanmar. Rafokozok 0-5k pontot, elfokoz 100k-t, rohogok, es megyek ujra amikor hazaert a sereg. Vhogy igy csinalnam. :)

Remy mégsem látlak téged annyira röhögni, miért van ez, ha Te így csinálnád, és mégsem így csináljátok? :) Nem szeretnek a többiek ha röhögsz, mi? :D

Iron 03-01-2010 23:51

Amúgy meg az olyan klán szava nekem nem sokat ér, ahonnan valaki kimenekül szk-ra és mikor látja tud ütni, visszaveszik szk-ról és üt...:)
Nekem az a szánalmas kategóriába tartozik...ha valaki harcol az harcoljon is végig és ne akkor jöjjön vissza mikor egyértelmű a győzelem!

Na kitomboltam magam, köszi, Jóéjt Hölgyeim, Uraim. :)

vityu 03-02-2010 00:07

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 243130)
Én meg örülök, hogy se a Dragon se a Gun se az Olumpos haverjai nem vagyunk, nem úgy mint ők egymásnak, erre legyetek büszkék, hogy könnyebb a topban levő orik klánjával jóban lenni mint harcolni! Mi harcolunk. Megőrülnék ha azt kellene csinálnom mint itt a 90%-ának, lesni és várni hátha kimegy valaki...Én merek, és csinálom is, az más kérdés, hogy néha hogy jön össze.

Ez vicc, Iron! :) Elég ha én tudom, hogy miért :p

A másik feldobott labdádra szerintem Csabi válaszolni fog! :)

Von 03-02-2010 00:15

Quote:

Én meg örülök, hogy se a Dragon se a Gun se az Olumpos haverjai nem vagyunk, nem úgy mint ők egymásnak, erre legyetek büszkék, hogy könnyebb a topban levő orik klánjával jóban lenni mint harcolni!

Én nem bánom hogy ezt hiszed, ha Neked ez jólesik.
Barátkozásból ütünk és ártózunk más orikat, csak ti ezt ellenségeskedésnek veszitek, nem úgy, mint mások, akik tudják, hogy ez a szeretet jele :)

siQ 03-02-2010 00:48

Quote:

Én meg örülök, hogy se a Dragon se a Gun se az Olumpos haverjai nem vagyunk, nem úgy mint ők egymásnak, erre legyetek büszkék, hogy könnyebb a topban levő orik klánjával jóban lenni mint harcolni!

Ha néznél néha teljest és pontlistát nem hiszem, hogy azt állitanád hogy a Gun milyen jó viszonyban van az Olumpos-al. A Dragonos témához is csak annyit szeretnék hozzászólni, ami számodra nem látszott de nem hiszem hogy nagy hadititkot árulnék el vele. Volt fordítás is az este, és az én véleményem szerint olyan fordítás ami nektek kedvezett igy utólag:) Szóval lehet mégis jóban vagytok valakivel:P ha mással nem hát fortunával:)

Iron 03-02-2010 01:09

Számítottunk rá hogy elütitek egymást...tervben volt, de attól még nem zárja szerintem azt, hogy baráti a két klán...

Von mutass már akciót, mert lehet vak vagyok, de egyet nem láttam még :)

Iron 03-02-2010 01:10

SiQ: Néha néha szoktam pontlistát nézni, hetente kb 2* :D

Iron 03-02-2010 01:11

Amúgy meg láttuk ki mit ütött el, de ez még semmit se zár ki, akár le se írtad volna :)

siQ 03-02-2010 01:50

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 243140)
Amúgy meg láttuk ki mit ütött el, de ez még semmit se zár ki, akár le se írtad volna :)

Nem mintha magyarázattal tartoznék neked, csak látom a saját dolgaidon kivül nem nagyon követed a csoport további eseményeit. Ütöttem már Dragonost.

siQ 03-02-2010 01:52

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 243139)
SiQ: Néha néha szoktam pontlistát nézni, hetente kb 2* :D

nincs időd épitkezés közben nézelődni?:P

Iron 03-02-2010 02:08

Kedd hajnal van, még nem volt időm, de még soká a hét vége, addig meglesz nézve a pontlista 2* :D

csabi 03-02-2010 06:31

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 243113)

gondolom, ahogy sok más is elkerülte a figyelmed, h Zou és Monró is beütött, asszem mind a kettő az egyéni legnagyobb volt aznap, ha gondolod keresd vissza. SiQ pedig küldött rám sereget, amit védtem, mert próba sereg volt, ez is meg lett itt említve.

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 243132)
Amúgy meg az olyan klán szava nekem nem sokat ér, ahonnan valaki kimenekül szk-ra és mikor látja tud ütni, visszaveszik szk-ról és üt...:)
Nekem az a szánalmas kategóriába tartozik...ha valaki harcol az harcoljon is végig és ne akkor jöjjön vissza mikor egyértelmű a győzelem!

Na kitomboltam magam, köszi, Jóéjt Hölgyeim, Uraim. :)

dolgom volt bocs, h 2k hekivel alád visszajöttem.. de nem akkor, amikor tudtam, h tudok ütni, hanem amikor megengedte az időm. láttátok, h vasárnap visszajöttem, mégis rámentél a szövimre és lebontottál mellém.. mit vártál? ülök és nézem, ahogy egy üres orival ott vagy mellettem miközben megütötted az aznapi legnagyobbat a klántársamról:

Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2010-03-01 00:01:15 Arcodba lépek! (#363027) elfoglalt 560 hektárt Karaj mi??? (#305748) országától.

ehhez grat!

All times are GMT +1. The time now is 06:58.