Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   elismertség (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=803)

BeeLord 01-27-2008 11:43

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 154675)
ez így hajnali fél 6-kor egész éjszakás meló után engem pölö szórakoztat :D:D:D Ennél ma én már sokkal rosszabb dolgokat is láttam :)

*sose fogom pölö megérteni csávókám mér nem tud a szivarjával a hamuzóba hamuzni mér kell neki kávés csésze alátétbe aztán feles pohárba aztán csak úgy slussz rá az asztalra*

És az smafu, mikor hajnal 3kor odalép az emberhez két 30as figura, hogy 5 literes olajat akarnak? És természetesen az 5 literes vénusz étolajból egy darab sincs a polcon, ellenben van belőle a kicsomagolatlan raklap legalján...

Dragi 01-27-2008 11:55

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 154759)
És az smafu, mikor hajnal 3kor odalép az emberhez két 30as figura, hogy 5 literes olajat akarnak? És természetesen az 5 literes vénusz étolajból egy darab sincs a polcon, ellenben van belőle a kicsomagolatlan raklap legalján...

szal neked is szép volt a hajnal :D:D:D:D

[HTPA]GeeForce 01-27-2008 12:03

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 154764)
szal neked is szép volt a hajnal :D:D:D:D

Én 11-ig aludtam. Úgy éjféltől kb. :D

Dragi 01-27-2008 12:07

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 154766)
Én 11-ig aludtam. Úgy éjféltől kb. :D

fél 6-tól 12-ig ;) :D

Remedy 01-27-2008 14:01

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 154689)

(Remy, Synkel miért nem ignoráljátok végre egymást? Szerintem mindenkinek könnyebb lenne mint ezt a "csúnyát mondott rám és elvette a lapátomat"-ot élvezni már egy jó ideje.)

Goldy: ha lehet, ne vegyel egy kalap ala vele. En ameddig tudok, igyekszem normalisan hozzaszolni, de amit O csinal, az mar tenyleg az igazi sertegetes hatarat surolja. Es nem, nem ignoralok senkit, aki engem, vagy azokat az embereket bantja, akiket szeretek. (Foleg ez a masodik tud kihozni a sodrombol, de ez szerintem termeszetes...)

Dragi 01-27-2008 14:07

amúgy csak annyit a tarhálásról hogy ahhoz is két ember kell 1 aki tarhál és 1 aki ad a tarhálónak ... :p ergó szerintem rohadtul felesleges vitatkoznotok meg összeveszni ekkora baromságon a tarhálónak max. pirosat adjatok azt jól van el van intézve :rolleyes: nem értem mit kell ezt felfújni :)

Rebellis 01-28-2008 16:10

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 154803)
Goldy: ha lehet, ne vegyel egy kalap ala vele. En ameddig tudok, igyekszem normalisan hozzaszolni, de amit O csinal, az mar tenyleg az igazi sertegetes hatarat surolja. Es nem, nem ignoralok senkit, aki engem, vagy azokat az embereket bantja, akiket szeretek. (Foleg ez a masodik tud kihozni a sodrombol, de ez szerintem termeszetes...)

Off Remy van olyan akit te szeretsz?:-))) Off

Eke 01-29-2008 08:48

Quote:

Originally Posted by Rebellis (Post 155057)

Természetesen engem.:D:D:DMegj. soha nem kaptam elismerést Remy-töl:(
">Mert azt bünteti kit szeret,másképp Ö nem is tehet<":D:D:D

Xeper 01-29-2008 18:49

Quote:

Originally Posted by Rebellis (Post 155057)

Nem aprózod :D

Valezius 01-31-2008 10:09

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 154805)
amúgy csak annyit a tarhálásról hogy ahhoz is két ember kell 1 aki tarhál és 1 aki ad a tarhálónak ... :p ergó szerintem rohadtul felesleges vitatkoznotok meg összeveszni ekkora baromságon a tarhálónak max. pirosat adjatok azt jól van el van intézve :rolleyes: nem értem mit kell ezt felfújni :)

de legalább gyűlik a hozzászólás miondkét oldalon :D

All times are GMT +1. The time now is 12:45.