Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Hódítós Dühöngő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=70)

Princ 03-07-2011 09:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 282758)
Arra biztosan. Ha szabálytalanságot tapasztalsz, akkor jelenteni azt luxus, de problámázni miatta a fórumon egyből. Érdekes felfogás. Mondjuk a hangulatkeltésen kívül másra nem jó, de ettől még érdekes.

Milyen szabálytalanság? Én jelentgessek szabálytalanságot, amikor szerinted nincs? Aranyos. :)

Ati 03-07-2011 09:38

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 282759)
Milyen szabálytalanság? Én jelentgessek szabálytalanságot, amikor szerinted nincs? Aranyos. :)

Én nem tudom, hogy van-e, hiszen nincs mit kivizsgálni. Te, és még a fórumon most itt néhányan szajkózzátok, hogy hú, anarch, hú anarch, de jelenteni nem jelenti senki, úgyhogy marad az a feltételezés, hogy azt várjátok, hogy véletlenszerűen tegyek időnként át valakit. Önként jelentkező erre esetleg?

Remedy 03-07-2011 09:46

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 282760)
Én nem tudom, hogy van-e, hiszen nincs mit kivizsgálni. Te, és még a fórumon most itt néhányan szajkózzátok, hogy hú, anarch, hú anarch, de jelenteni nem jelenti senki, úgyhogy marad az a feltételezés, hogy azt várjátok, hogy véletlenszerűen tegyek időnként át valakit. Önként jelentkező erre esetleg?

En most lattam egyet a kezdok foruman.... :)

Ati 03-07-2011 09:46

Quote:

Originally Posted by remedy (Post 282761)
en most lattam egyet a kezdok foruman.... :)

:D Hehe :D

Princ 03-07-2011 09:56

Quote:

Én nem tudom, hogy van-e, hiszen nincs mit kivizsgálni

ha úgysincs szándék, fölösleges jelenteni. Elolvastad 20 oldalon keresztül, de 2 sor mindig hiányozni fog neked.

Azt gondolod Totyával van gondom? Mi aránylag jól kijövünk, még a közvetlen csatákban is.
Még avval is egyetértek, hogy meg kell védeni az új tagokat a fórumon. De ennek alárendelni a szabályok új értelmezését, meglehetősen önkényes dolog.

Kutyuleee 03-07-2011 10:20

Quote:

Nekem van egy orim amit szeretnék átettetni;)

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 282763)
ha úgysincs szándék, fölösleges jelenteni. Elolvastad 20 oldalon keresztül, de 2 sor mindig hiányozni fog neked.

Azt gondolod Totyával van gondom? Mi aránylag jól kijövünk, még a közvetlen csatákban is.
Még avval is egyetértek, hogy meg kell védeni az új tagokat a fórumon. De ennek alárendelni a szabályok új értelmezését, meglehetősen önkényes dolog.

Ebben igaza van Atinak,hogy a fóumon ugat mindenki, de azért jelenteni senki sem jelzi hivatalosan... és még ezért Ő a rossz. Ha az ellenfél komolyan gondolná a JKSZ-t akkor jelentené... Ha meg ennyire tojik rá, akkor ne is ugasson itt a fórumon.

Princ 03-07-2011 10:32

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 282764)
Ebben igaza van Atinak,hogy a fóumon ugat mindenki, de azért jelenteni senki sem jelzi hivatalosan... és még ezért Ő a rossz. Ha az ellenfél komolyan gondolná a JKSZ-t akkor jelentené... Ha meg ennyire tojik rá, akkor ne is ugasson itt a fórumon.

De mit jelentsen hivatalosan? Mindenben megfelelt a szabályok mostani alkalmazásának. Így kell most eredményesen játszani. Nem érted hogy ez a probléma?

Hex 03-07-2011 10:58

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 282765)
De mit jelentsen hivatalosan? Mindenben megfelelt a szabályok mostani alkalmazásának. Így kell most eredményesen játszani. Nem érted hogy ez a probléma?

Nem baj Bence

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 282684)
Korábban említette valaki, hogy végig kell gondolni kinek lett kiadva a belépő , 2 külsős ember tudhattaaz egyik az ellenségetek a másikkal mnt-tek van ...
Szerinted ?

Köszönjük meg Atinak, hogy ilyet lehet csinálni, hogy két, vagy több vadidegen klánhoz tartozó játékosnak kiadhatom a belépőmet, hogy a másik 9 vagy akármennyi társamról mindent megtudjanak. És persze ezt mind szabályos keretek között. És tök jó, hogy minden nélkül tudja, hogy kinek kivel van mnt-je és ki az ellensége.

Rosszul értelmeztem eddig a szabályokat, köszi Ati, hogy rávilágítottál erre. Úgy hogy a klánvezér szerep erősítését dobhatod is akár a kukába, mivel szerinted amit kalapácskától idéztem, az szabályos.

Ati 03-07-2011 11:06

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 282768)
Köszönjük meg Atinak, hogy ilyet lehet csinálni, hogy két, vagy több vadidegen klánhoz tartozó játékosnak kiadhatom a belépőmet

Annak adod ki a belépődet, akinek akarod. Természetesen ezzel minden felelősséget vállalsz a tettükért, akár büntetőjogi felelősséget is, ha például ilyen esetben bankkártyacsalás történik.

"Ezen adatok titokbantartása a te feladatod és felelősséged. A regisztrációs szabályok elfogadásával kijelented, hogy teljeskörű felelősséget vállalsz minden olyan személy tettéért a játékon belül, aki a felhasználói adataiddal belép a játékba. A felelelősség másra semmilyen módon át nem hárítható, akkor sem, ha ezek az adatok bármilyen módon illetéktelen kezekbe kerülnek."

A belépőadatok másnak megadása soha nem volt kifejezetten tilos, de sose volt célszerű.

Princ 03-07-2011 11:10

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 282769)
A belépőadatok másnak megadása soha nem volt kifejezetten tilos, de sose volt célszerű.

Az mi hogy "nem kifejezetten tilos"? :D

All times are GMT +1. The time now is 16:52.