![]() |
Két fickó nézegeti az italát a kocsmában. Felkiált az egyik:
- Öregem! Te láttál már jégkockát lyukkal a közepén? - Hogyne haver. 15 éve vagyok nős... *** Őrmester az újonchoz: - Mondja, újonc, boldog, hogy katona lett? - Jelentem, boldog vagyok. - Mi volt maga, mielőtt katona lett? - Jelentem, sokkal boldogabb. |
Egy szlovák síkölcsönző faliújságáról....:
1. A kölcsönzés a saját felelősségre. 2: Kérjék az információt a szabályos használt anyagról. 3: Nyújtson teljes tájékoztatást az alkalmazottainknak. 4: A saját érdekében győződjék meg a kölcsönzöt árú állapotjáról. 5: A megálapítot hibára azonnal informáljon. 6: Kölcsönzőt áru nincs bebiztosítva a kölcsönző területén kívül. 7: A kölcsönzöt időben köteles zálogba tenni a megszabot összeget. 8: A kölcsönet idő alat az áruér felelös. 9: Hogyha az áru megsértődik, ellopódik...köteles megtéríteni a bizonyos összeget. 10: Fiatalkorúak csak a felnőt személy jelenlétében lesznek ki szolgálva. 11: Kölcsönző fellel a kölcsönzőben elhelyezet pénz és a személyi iratok-ér. 12: A kölcsönzöt áru és az ideje az első naptól van számítva. Ezt az aláírásával kötelezi. 13: Ha korábban vissza cseréli az árút 75% számitsa a megegyezet öszegből. A baleset orvosi igazolással kell igazolni és így a fenti ingyenes. Nemfizetendő. A kölcsönző nem garantálja az időjárást. 14: A hosszabbítást fizetni kell. 15: Ezt a kölcsönző előirást a saját aláírásával a kliens kötelező. |
Kiskatonák eltávozást kérnek a parancsnokuktól:
- A feleségem várandós, ezért szeretném vele tölteni a hétvégét - mondja az egyik. - Az én feleségem ezen a hétvégén fog teherbe esni, úgyhogy szeretnék vele lenni - mondja a másik. |
Quote:
|
Quote:
|
Békakisfiú a szülei elé áll, és megkérdi:
- Apuuu, Anyuuu, hogy születik a kisbéka? Békaapuka: - Öööö ...hááát a gólya hozza... Békaanyuka: - Na gratulálok! Miért nem egyből a vérfarkas?!:D |
Asszony,öltözz azonnal!Ötösünk van a lottón!
Tyű,de klassz!De mit vegyek fel? -Tökmindegy.Csak takarodj!:D |
Hogy hivjak azt az ember, akinek nincs se bal keze, se bal laba?
All right. |
az élet olyan mint a gyerek gatya rövid és szaros:D
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:58. |