![]() |
Quote:
|
A Pééékeket mindenki utálja? :p
|
Amíg utálnak minket, addig tudjuk, valamit jól csinálunk :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2010-02-23 02:01:13 Vitam et sanguinem (#105501) elfoglalt 546 hektárt Aurora Borealis (#171451) országától. Grat! |
Quote:
Nem magyarázkodom, nem volt időm akkor játszani, vagy kedvem nem volt nem tudom, de nem vagyok én sem pótolhatatlan, mint itt senki más...én örültem volna a helyedben, hogy megszabadúltál tőlem :) Amúgy meg, igen ez a szép, mikor a másik azt hiszi barát vagy és pofánvágod :) De nem bánom, mert pofánvágtál és ezzel eszembe juttattad, nincsenek barátok... |
Sokat nem kaptam...de többet nem is adhattál volna :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ilyen körülmények mellett még a piacba sem kell nyúlni, hogy elszálljanak az árak :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
És történt még más is, ami nem lett itt külsőn említve, mivel hátrányosan érinthetné az illetékeseket. Amúgy gratulálok a tegnapi legnagyobb ütéshez! :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(mondjuk lehet megsajnált a galambos eset miatt:)) |
Iron, ha elém esnél egy teljesen szétbontott orival A-ban, én is kimennék rád, legalábbis megpróbálnék. Aztán kiirná a játék, hogy nem támadhatod a szövetségesedet, de ilyen lehetőséget bűn kihagyni :)
Szóval nyugi ;) |
hát ott volt két körre tőlem iron :D de hát nem tudtam kimenni rá
|
Quote:
Teljesen igazad van Xepi, csak sokan nem tudják különválasztani, én egyszer szerettem volna, de nem értették meg, én lettem a köcsög, azt úgy voltam vele inkább tekintek barátnak több embert és nem ütök, mint én legyek ismét a köcsög, azt jön egy ilyen, azt....nah mind1... jóéjt |
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:2010-02-24 03:01:09Sanctuary (#554978) elfoglalt 579 hektárt Egy rozsdás öreg bulldózer (#152956) országától.
Gratula Xepinek! |
Quote:
Srácok Ti egy baráttal nem szoktatok sakkozni? Vagy pókerezni? És ha veszítesz akkor többé nem a barátod? Mert ez egy szemétláda hogy merte elnyerni a pénzemet?? Amikor ezeket a gondolatokat élőben megbeszélem emberekkel érdekes módon mindenki egyetért, de itt a fórumon folyton csak előjön ez a "nem ezt vártam tőled" téma... Ha már így belekotyogtam akkor gratulálok is az éjjeli szárnyalásodhoz! Próbáljatok meg hasonló szemléletben reagálni az eseményekre |
Quote:
Most neked ettől jobb? :D Mert neki tökmindegy ki verte le :D:D:D |
Quote:
azaz pl nem tudom mit szólna valaki ahhoz ha mondjuk egy szomszédos ország elfoglalna egy területrészt, vagy csak lerohanna, mert ugye NATO..vagy csak semleges, de gondolta hogy azért mégis gyakorlatozik egyet. Nem kell hogy véres háború legyen, egyszerűen bevonul, kivonul mittudomén. szóval valahogy ez sem pálya, meg egy jó ismerős legyalogolása sem pálya. Ja a haverom nőjét sem dugom meg....lehet hogy velem van gond? |
Quote:
|
Quote:
Velem az már megesett, hogy msn-bajnok cimbora beszélgetni hívott, és amíg homályos stratégiákat írogatott össze-vissza szépen kilépett rám. Régen volt, de azóa úgy vagyok hogy vagy haver valaki, akkor nem támadom, nem mérem fel, nem lopom mittudomén... Ha meg nem haver, akkor mehet minden. Van sok olyan játékos akinek tisztelem a játéktudását, tudom hogy erős ellenfelek, nos őket vagy piszkálom, vagy nem, ez a helyzettől függ. De a haver számomra azért haver mert nem akarom legyőzni, és a javait sem akarom elvenni. Szerintem ebben a pontban nem értünk egyet, de ebben nagyon nem. |
ui.:
ha haverral akarok játszani (mint egy póker parti) akkor csinálok egy párbajt, ott tényleg nyugodtan lehet a játék öröméért zúzni. Szerintem. |
Quote:
De ne haragudjatok azért mert 5 éve valakivel egy szöviben voltam a 4K-ban és ő erre emlékszik és támadás esetén lehúz, hogy mekkora paraszt vagyok azt nemmááá... Vagy a másik, hogy a haverom klántársát ütöm akit nem is ismerek és én leszek ettől a gané? Nemá gyerekek ez egy játék. Alegtisztább ha nincs harag az ütésből. Győzzön a jobb itt is vagy a párbajban is, tökmindegy. |
Quote:
|
Én is Gabróval értek egyet, aki haver oda nem kell mnt, mert ugysem üt meg, de mikor jön az üzenet, sosem voltam haver! Az jól esik, még a saját életben is, és az olyat elfelejtem egy életre és megszopatom!! Jól esik az ilyen minap történt 7 éve ismerem a srácot, együtt iszunk hétvégén, néha együtt bulizunk, gondolom haver, erre kértem tőle segítséget és mondta haveroknak bármikor de te nem vagy az...hát kicsit néztem és csak hümmögtem...
Velem a gond tudom...naív vagyok, és próbálok mindenkiben a jót meglátni, csak sajnos ez nagyon ritka. |
Hát olvastam itt fentebb egy olyat, hogy ütjük egymást, aztn meg együtt sörözgetünk és jópofizunk és így tovább. Bizonyos szinten lehet hogy ez megy, de én spec mondjuk 9k hekin nem díjaznám a dolgot egy "havertól".
Megint más, ha 200 hekin nekiállunk bohóckodni, de egy haver nem fogja elvenni az én hosszú munkával megszerzett javaimat. Ha pedig igen, akkor nem haver. Nekem legalábbis nem. Csak az nem tetszik, hogy mindenki le van hurrogva, aki nem egy nézetet vall a másikkal. Én ilyen vagyok, más nem leszek. Aki meg olyan haverokat tart, akik keresztbe tesznek neki, annak meg egészségére :D |
Quote:
Rendesen tisztázott körülmények között egy hadi játékban nem kell meglepődni, hogy jön a sereg (ha néhány kérdés tisztázatlan számodra, akkor elsősorban te vagy ezért a felelős). A legtöbb játékot haverokkal szoktam játszani. Ott sem lepődök meg, ha pl kapok egy 'fejlövést', sőt, utána még röhögünk is egy jót a helyzeten. Ha viszont számodra ez már nem játék, jobb is, hogy lefordultál, pihenj egyet, és következő nekifutásra próbáld könnyedébben felfogni a dolgokat! ;) |
Ahol fejlövést játszol, az kicsit más fajta játék, mert gondolom leülni a gép elé fejlövést osztogatni csak haveroknak osztogatsz mivel azokkal játszol, de itt nem csak haverokkal játszol, és rosszúl esik, ha te kiállsz valaki ellen aki aztán hátba szúr. Én az ilyen mocskokat elkerülöm és ha tudom keresztbe teszek nekik, csak nincs bennem már ez az ellen tűz mint annak idején volt. Mostmár elfogadom rengeteg a nyomorék, köcsög, és kevés az az ember aki valóban megérdemel egy pofa sört...
|
Quote:
Azt akartam írni összességében, hogy a hódítóban nincs olyan játékos, akivel jó viszonyban vagyok és ennek ellenére beütne, lelopna, leártózna. Egy fejlövős játék nem ugyanaz mint a hódító:) Rengeteg játékossal voltam szöviben és rengeteg be is üthet ettől, nem érdekel, mivel egyrészt nem lehet mindenkivel hosszú távon jó kapcsolatot fenntartani itt, másrészt pedig éppen ezért nem lehetek mindenkivel jó kapcsolatban, akivel valaha összehozott a játék, még ha csak egy néhány kedves üzenet erejéig is. De azok, akikkel most pl. A-ban 1 klánban voltam évekig, nehogymár csak úgy haverilag majd beütögessenek más csoportokban :) Nekem et nem fér bele és nekik sem :) Ennyire morbidak nem vagyunk. Egymásnak segítünk, egymásért vagyunk A-ban, viszont V-ben mondjuk lefosztom az egyiket, mert olyan nagyon jó haverom :D:D:D Hm? Azért vicces ez egy kicsit. |
2010-02-25 21:01:13 A Kutya és a Királylányka legendája (#3878) támadást indított freedom (#3867) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1540 hektár földet.
2010-02-25 20:01:13 freedom (#3867) támadást indított A Kutya és a Királylányka legendája (#3878) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 715 hektár földet. Gratulálnék a hátramaradt klánomnak és ezúton is tolmácsolom a köszönetet freedoméknak. Ha nem követnek el ekkora baklövést, akkor minimum 0-val jönnek ki. Sztem eddig példátlan dolog,hogy klántámadásnál,nemhogy a távolodásra, de még az alulra kerülésre sem figyelnek, pedig a támadott klán egy grammot nem bontott... |
Quote:
Lásd a Fekete Tulipán ellenit... Kicsit mintha idegből vagy tudáshiányból mennének, nem tudom, de tényleg furcsa hibák ezek egy edzett szemnek :) |
Quote:
|
Quote:
szerintem ezt a haveri dolgot túlreagáljátok egy kicsit. Pl én már vagy éve tudom hogy Gergő be fog verni, pályázik a skalpodra, valami miatt nagyon be volt rád Iron pipulva :D kár is tovább ragozni ezeket a dolgokat nem ide tartoznak, inkább szép csatákat olvasgatnák illetve az előzményeket, remélem nem voltam nagyon Off Amúgy csendben megjegyzem, hogy tény a nagy haverságok, van ahol a hódítást meg is öli, pont filoztam az egyik csoportba, ez is volt szövi, ez volt klántag, ezek ugye a szövijei, aztán ahogy kiszűrtem ezeket az egyéneket, kiderült hogy az előttem lévő 30-35 oribol jó ha 1-2 ori akit gyorsan megütök, aztán ??? bocsánat az offért |
Kutyuleee: Freedom, sose tudott játszani, szal nem meglepő, hogy ismét bénáztak valamit :D
De nekik lehet ez a játék, hogy direkt leüttetik magukat azt ismét fel...:) richardka: Ha van előttem 30 haver akkor én leszek a 31. aki a ponlistában várja a top köreinek a számát, és nem akarok az első lenni, hogy leverem mindet, mert a föld minden áron. El kell viselni, hogy 31. vagy és ütni lefele 20-30 körökre 5 hekiért... de ez az én véleményem és off :) |
Iron akkor ezek szerint a Te oldaladról nem számíthatok semmiféle támadásra?
Vagy azért ekkora haverok nem vagyunk? Na viccet félretéve az én véleményem: Ha belépek egy klánba vagy szövetségbe és onnan valamilyen oknál fogva kilépek(esetleg kiraknak, kitudja:) akkor onnantól kezdve ha új klnba/szövibe lépek mindíg az éppen aktuálist favorizálom! Ergó simán megtámadok bárkit (persze nem szívesen) ha azt épp úgy kívánja a klánérdek/szöviérdek. Ja és pont azért amit monró írt (túl sok a baráti, ismerős ország) mert ilyen alapon lassan nem tudnék kit beverni. Mentségemre legyen mondva én ezen álláspontomat még a leszövizés elején prezentálom a többi taggal. Persze nálam is vannak szívemnek nagyon kedves "ellenországok" ezeket mondjuk mfként biztosan nem támadnám be! |
All times are GMT +1. The time now is 06:45. |