Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Hódítós Dühöngő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=70)

Kalapácska 03-06-2011 23:28

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 282738)
Azért már túlzás ez a Totya elleni hadjárat. :-(

- a hiénázást most felejtsük, az egy másik szint.
- néha belépkednek ilyen-olyan orikba, ez nem tiltott, úgymond saját felelősségre tartozik,
- némi baráti infómegosztás, ami akár SzK-n, akár nem, szabadon tehető és vállalható (csak viccelni vele nem tanácsos).

Iróniából mondom vajon? Áhh. :-( Tetszik, nem tetszik, ma így fest a szabályos hódítózás. Vagy lenne ez anarchhal büntetendő? Legyen megint kevesebb ori normálban?? Ugye nem.

Tessék hát fejlődni, nem az újat ellenezni mindig. Hajrá Hódító. :'(

Ők a fórumon szeretnek harcolni :)
Nekem megy a csoportban is :D

NewJackCity 03-06-2011 23:35

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 282739)
Még ha így is van, akkor miért sír, hogy megadja a belépőjét valaki(k)nek, aztán meg csutkára lebontják az oriját? Nem kellett volna megadni...

killerel ritkán szoktam egyetérteni de most teljesen igaza van
akár az is elofordulhat hogy nem hodos volt (kicsi a valoszinusége de kozel sem 0)
velem szerencsére nem tortént ilyen de az ismeroseimmel már igen
én beszélgettem utána veluk
es alapveto biztonsági dolgokat sem tartottak be
pl ha msn-t használsz és ugyanazon a mailen vannak az orijaid nagy hibát kovetsz el
mert bármilyen kezdo hacker egy kodtoro progival pikpakk feltori a mailcimed
rajta ki tudja hány játék belépési adataival
én mindenkinek a skypeot javaslom sokkal biztonságosabb komunikácios eszkoz mert nem kell mailt megadni amivel megkonnyited a dolgát egy esetleges rosszakaronak
igazábol amég a felhasználonevet nem lehetett változtatni addig a hod is egy gyenge biztonságu valaminek számitott
de szerencsére ati megfogadta a javaslatot es biztonságosabbá tette részukrol a dolgot (azota lehet a felh. nevet megváltoztatni)
de msn-en keresztul továbbra is gyerekjáték feltorni egy mailt mivel 1db jelszo "védi"
ami ha bonyolult max elodázza a feltorést de hogy nem tart ki orokké az holtbiztos
foleg ha ingyenes mail akkor tuti hogy még rontott jelszonál ip-tiltást se lehet kérni rá
ami igen megkonnyiti a mailen keresztul támado rosszakarok dolgát

az egyik barátomnak rendszeresen (honapokon keresztul) probálta valaki átirni az orijait anarchban
akkor még nem volt ez a gyorsitott átírás csak az 1 honapos várakozos
a végén kiderult hogy az egyik játékostárs 15-16 éves occse a tolvaj aki probálkozik
es azért maradt abba mert a srác báttya megfenyegette az occsét
hogy ha az orijait szankcionálják az occse miatt akkor szanaszét veri a fejét
ott is mondogatta eleinte ati hogy nem kell megadni a belépot egymásnak
de nem az volt a baj hogy ketten tudtuk a srác adatait
hanem az hogy feltorték a mailjét
ati segitett végul neki azzal hogy megsugta kié a mail amire rendszeresen probálták átirni az orikat igy sikerult osszekotni egy játékossal
de ott konnyebb volt azonositani és ott is jopár supportos levél után talált ki ati egy olyan megoldást ami nem torvénysérto es semilyen adatvédelmi torvényt nem kell megszegni vele
igy az a torténet végul szerencsés véget ért

Hex 03-07-2011 04:15

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 282743)

Ugye egyáltalán nem esett le? :D

Tsobi 03-07-2011 04:35

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 282748)
Ugye egyáltalán nem esett le? :D

Nem mindenki fogékony az ilyesmire. :)

Princ 03-07-2011 08:59

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 282743)

Kik azok az Ők? Atiról beszélsz? Az én hsz-em róla szól.

Ati 03-07-2011 09:07

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 282753)
Kik azok az Ők? Atiról beszélsz? Az én hsz-em róla szól.

Rólam? Én nem harcoltam az eset egyik résztvevőjével sem.

Szabálytalanságot senki nem észlelt, mivel friss JKSZ-jelentés nincs, amit ki kéne vizsgálni, úgyhogy nem értem hogy jövök én a képbe.

Szerintem keversz valakivel.

Princ 03-07-2011 09:15

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 282754)
Rólam? Én nem harcoltam az eset egyik résztvevőjével sem.

Szabálytalanságot senki nem észlelt, mivel friss JKSZ-jelentés nincs, amit ki kéne vizsgálni, úgyhogy nem értem hogy jövök én a képbe.

Szerintem keversz valakivel.

Nem keverlek, személy szerint rólad van szó. Abban igazad van, hogy a jobbik énedre gondoltam, ami összeegyeztethetetlen a Hód jelenlegi irányával.

Ati 03-07-2011 09:20

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 282755)
Nem keverlek, személy szerint rólad van szó. Abban igazad van, hogy a jobbik énedre gondoltam, ami összeegyeztethetetlen a Hód jelenlegi irányával.

... ami szerint véletlenszerűen dobáljak embereket anarchba? Bár a szabályok valóban lehetővé teszik ezt is, eddig erre a 12 év alatt nem volt példa.

Ha valakivel személyes problémád van, az nem válik azonnal csalóvá ezáltal. Ha mégis úgy gondolod, hogy igen, akkor azt a megfelelő helyen tudod jelezni, nem nyilvánosan utalgatni rá. A jelzés nem történt meg, a nyilvános utalgatás igen.

Mire jó ez?

Princ 03-07-2011 09:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 282756)
Mire jó ez?

A terelés? A süketelés? Valamire biztosan jó, ha más nem, időt nyerni.

Ati 03-07-2011 09:26

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 282757)
A terelés? A süketelés? Valamire biztosan jó, ha más nem, időt nyerni.

Arra biztosan. Ha szabálytalanságot tapasztalsz, akkor jelenteni azt luxus, de problámázni miatta a fórumon egyből. Érdekes felfogás. Mondjuk a hangulatkeltésen kívül másra nem jó, de ettől még érdekes.

All times are GMT +1. The time now is 18:29.